به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 51
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    شما اولین کسانی نبودین که این شرایط رو دارین و آخریش هم نخواهید بود مطمئنا
    قبلا خیلی ها این راه رو رفتند و نتیجه هم معمولا یکسان هست ولی با شکل های مختلف . خوب ایشون از روی صداقت گفتن قصد ازدواج ندارم و به نظر خود من وقتی در رابطه دختر و پسری هدف ازدواج نباشه شما بفرمایید چیه ؟
    اگر هم هدف تون "دوستی سالم" یا دریافت توجیه برای ادامه رابطه بوده که قضیه دیگری است و با توجه به سوالات مشابه قبلی فکر نمی کنم این سایت هم در این مورد مشاوره بدهد

موفق باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید ahuman تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 25 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام
    ایشون به شما وابستگی عاطفی داره من خودم این نوع وابستگی رو تجربه کردم نمی تونید به راحتی قطع ارتباط کنید این راه حلش نیست
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره نمایش پست ها
    اومدم بگم که ما ارتباطمون رو تموم کردیم.
    ولی مطمئنا دیگه هیچ وقت برای مشاوره به این سایت سر نمی زنم!
    شما فقط یاد گرفتین با یه نسخه از قبل پیچیده شده همه رو درمان کنین! در صورتی که هر فردی به طور مجزا یه سری ویژگی ها و فاکتورهایی داره که متفاوته. و هر ارتباطی هم همین طور. به جای اینکه بیاین قضیه رو از پایه ریشه یابی کنین و دنبال نقاط ضعف و قوتش بگردین، سریع می رین دنبال درمان همیشگی تون!
    این کار شما دقیقا مثل پزشکی می مونه که بدون در نظر گرفتن شرح حال دقیق بیمار و تنها بر اساس کیس هایی که به کرات دیده شروع به دارو نویسی کنه. این طور وقت ها هم پزشکی موفق تره که داروی وسیع الطیف تری بپیچه تا هر نوع مرضی هم که بود با این دارو به هر حال یه جوری جمع بشه!!

درستش این بود که تمام جنبه های ارتباط ما رو می سنجیدین. علت اینکه چرا ارتباط باید به این شکل باشه؟ راهی برای پایداریش هست؟ اگه هست چه طوری؟ و ایراد کار ما کجاست؟ چه طوری میشه این رابطه رو تو مسیر درست هدایت کرد؟ اصلا ارزشش رو داره؟ و اینکه آیا ما تواناییش رو داریم با مشکلات پیش رو مبارزه کنیم ....

با همه این ها فقط می تونم بگم بیچاره نسل ما که همیشه فقط متهم خطاب میشیم بدون اینکه کسی بفهمه درد ما چیه ...
    روزتون خوش
    این انتظارات شما رو یک روانشناس شاید بعد از چندین ساعت صحبت با هر دوی شما بتونه انجام بده، در یک فروم و با نوشته ها تشخیص بسیار کمی میشه داد. علت هایی که شما دنبالش هستید چیزهای ساده ای نیستند که بشه از هوا تشخیص داد. ما نه رابطه شما رو درست می شناسیم، نه شما رو و نه ایشون رو. نمی دونم چطور انتظار دارید براتون علل ریشه ای این نوع رفتار رو پیدا کنیم که احتمالا به دوران کودکی و خردسالی برمی گرده و خیلی مواقع پیدا کردنش بدون هیبنوتیزم و حتی صحبت با والدین ممکن نیست.

یک پزشک هم تا وقتی معاینه نکنه و آزمایش ننویسه و عکس و mri و خیلی چیزهای دیگه نمی تونه تشخیص دقیقی بده.

5. 3 کاربر از پست مفید Sinéad تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 25 اسفند 91), فرشته مهربان (پنجشنبه 16 خرداد 92), سامره (جمعه 25 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    مهمترین دلیلی که من برای پایداری ارتباطتتون میبینم حس آرامشیه که شما قادر خواهید بود به همدیگه بدید حسی که خیلی از زن و شوهرها نمی تونن بهم بدن البته ایشون چون دارن دوران خدمت رو میگذرونن شرایط روحی و عواملی در حرفاشون تاثیرگذاره ولی بازم به نظرم بهتره کمی صبر کنید اگر خواستید بیشتر صحبت کنیم خبر بدید شاد و پیروز باشید
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

7. کاربر روبرو از پست مفید rozaneh تشکرکرده است .

سامره (جمعه 25 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آبان 96 [ 15:38]
    سطح
    51
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 19 در 10 پست

Array
    چقدر جالبه که هیچ وقت ما دنبال یه بحث متقابل نمی گردیم! انگار همه سعی دارن تحت هر شرایطی فقط ثابت کنن که حرف خودشون درسته و لا غیر!

نقل قول نوشته اصلی توسط Sinéad نمایش پست ها
    این انتظارات شما رو یک روانشناس شاید بعد از چندین ساعت صحبت با هر دوی شما بتونه انجام بده، در یک فروم و با نوشته ها تشخیص بسیار کمی میشه داد. علت هایی که شما دنبالش هستید چیزهای ساده ای نیستند که بشه از هوا تشخیص داد. ما نه رابطه شما رو درست می شناسیم، نه شما رو و نه ایشون رو. نمی دونم چطور انتظار دارید براتون علل ریشه ای این نوع رفتار رو پیدا کنیم که احتمالا به دوران کودکی و خردسالی برمی گرده و خیلی مواقع پیدا کردنش بدون هیبنوتیزم و حتی صحبت با والدین ممکن نیست.

یک پزشک هم تا وقتی معاینه نکنه و آزمایش ننویسه و عکس و mri و خیلی چیزهای دیگه نمی تونه تشخیص دقیقی بده.
    ممنونم که فقط به دنبال جبهه گیری نیستین و سعی می کنین در مورد اون مسئله مطرح شده تا حدی پاسخگو باشین. درسته حق باشماست. من هم دقیقا حرفم همین بود. شاید این سایت نسبت به تمام توانایی که درش وجود داشته خوب هم عمل کرده باشه ولی واقعا جایی نیست که پتانسیل این رو داشته باشه تا به خیلی از مسائل پاسخگو باشه. من هم صحبتم دقیقا همین بود که مسلما از این به بعد برای چنین مسائلی به فرد مجرب تری مراجعه می کنم.

9. کاربر روبرو از پست مفید سامره تشکرکرده است .

rozaneh (جمعه 25 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آبان 96 [ 15:38]
    سطح
    51
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    تشکرها
    38

تشکرشده 19 در 10 پست

Array
    سلام
    بعد از مدت ها اومدم تا اینجا حرف های جدیدی بزنم. ارتباط ما ادامه پیدا کرد اما به شکل دیگه ...

توی تمام اون مدت و کش مکش ها و کمی جدیت بیشتر، کم کم با هم بیشتر صحبت کردیم و قرار شد اگه این ارتباط جدی نمیشه کلا ازش چشم پوشی کنیم. از تک تک مشکلات گفتیم و بعد کمی از اون غروری که باعث میشه خیلی حرف ها رو نزنیم، کم کردیم و گفتیم که برای هم و برای شروع یک زندگی تا چه حد می تونیم از خود گذشتگی داشته باشیم.

توی این بیست و خورده ای سالی که از عمر هر دوی ما می گذره، سختی های خاصی رو متحمل شدیم که شاید کمتر کسی به سن ما با اون ها دست و پنجه نرم کرده باشه و همه این ها باعث یک جور خودسازی در وجود هر دوی ما شده. شاید بتونم بگم یکی از مسائلی که برای خودم جلب توجه می کرد، همین قضیه بود. چون به راحتی می تونستیم همدیگه رو درک کنیم و با خیلی از مشکلات زندگی به چشم پیش پا افتاده بودن، برخورد کنیم.

جدای از این ها پسری که به دین و ایمونش پایبنده و حتی اونه به من متذکر میشه نمازم رو اول وقت بخونم، پسری که توی هفت سال دوری از خونواده توی تهران به سمت خودسازی پیش رفته و و و .... پسری نبود که به این راحتی بشه ازش چشم پوشید. حالا دو تا مساله هم باشن که هیچ ارتباطی به شخص خودش ندارن! البته مسلما من هم برای ایشون پتانسیل های قابل توجهی داشتم که بتونن رو خیلی از مسائل دیگه چشم ببندن.

خلاصه جریان اینکه با همه صحبت ها و تعیین اینکه تا چه حد توانایی سازش با مشکلات رو داریم، تصمیم گرفتیم قضیه رو جدی کنیم و به سمت ازدواج پیش ببریم. و بعد هم خونواده ها رو در جریان گذاشتیم که خوشبختانه برخورد هر دو خونواده خوب بودالبته بدون اینکه طرف مقابل رو ببینن(به خاطر اعتمادی به خود ما داشتن). فقط مونده دیدار پدر من با ایشون که با شناختی که دارم می دونم به خوبی پیش میره.

الان هم داریم با برنامه همه چیز رو پیش می بریم و شرایط خیلی خیلی اوکیه و انگار خیلی از اون مشکلات کمرنگ شدن. چون به اعتقاد خود من آدمی خلق شده تا توی سختی ها زندگی کنه و از این سختی ها لذت ببره! بنابراین خیلی راحت دارم به ارتباطمون آرامش تزریق می کنم.

انشاالله اگه خدا بخواد تا عید سال دیگه همه چیز رسمی میشه و این برای من و ایشون که تصور می کردیم حداقل تا دو سال و نیم دیگه هیچ اقدامی نمی تونیم بکنیم (هر دو از جانب خودمون) یک نقطه خیلی مثبته. اینکه تونستیم قضیه رو انقدر برای خودمون ساده کنیم ...

شاید زیباترین جمله ای که می تونستم ازشون بشنوم این بود که: تو چقدر باهوشی. این همه آدم اومدن تاپیک زدن و گفتن که کات کنین ولی روی تو اثر نذاشت و به چیزای دیگه توجه می کردی.

مسلما سختی زندگی ما توی 4- 5 سال اول زندگی خواهد بود و بعدش همه چیز خیلی نرمال میشه. هر چند از نظر من این سختی ها دوست داشتنی ان. مثل همه سختی هایی که تا این سال ها برای دکتر شدنمون پشت سر گذاشتیم.

به امید خدا زندگی پرباری رو تشکیل خواهیم دادیم. چون قبل از اینکه با احساسمون تصمیم بگیریم، با سنجیدن همه شرایط تصمیم گرفتیم. به دعاهای شما دوستان هم محتاجیم. شاد باشین
    ویرایش توسط سامره : چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 در ساعت 11:33

11. 2 کاربر از پست مفید سامره تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 16 خرداد 92), جوانه؟؟؟ (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 اردیبهشت 93 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    227

تشکرشده 409 در 163 پست

Array
    حقیقت اینه که پتانسیل این فروم ها بیشتر از این نیست ، خیلی وقتها شما اظهار نظر ها و راهکارهایی میبینی که نه تنها راهگشا نیست بلکه ویرانگر و خرابکاره. در هر صورت براتون خوشحالم و آرزوی سعادت براتون دارم ، تا زمان رسمی شدن رابطه بد نیست با مشاور ازدواج هم صحبت کنین.

13. کاربر روبرو از پست مفید samanis تشکرکرده است .

سامره (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array
    سامره خوشحالم که انقدر عاقلی
    کاش منم بودم
    و انقدر تحت تاثیر نبودم
    مطمئنم خوشبخت و موفق میشی
    [align=center]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم ...از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم[/align]

15. 2 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

سامره (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), شیدا. (دوشنبه 30 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 آذر 92 [ 17:04]
    سطح
    8
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 9 پست

Array
    سامره جان بهت تبریک میگم، کاربرها باتوجه به صحبتهای شما که گفتین رابطه داره احساسی میشه و اون آقا پسر حس ازدواج به شما نداره، برای حفظ آبرو و امنیت خودتون گفتن که رابطه رو تموم کنین والا قصد دیگه ای نداشتن. به نظر شخص خود بنده قبل از اینکه به شناخت کامل از هم دست پیدا نکردین. هیچ وقت رابطه رو احساسی نکنین چون اینجوری تصمیم گیری عاقلانه و منطقی خیلی سخت میشه. با آرزوی خوشبختی و شادی براتون

- - - Updated - - -
    ویرایش توسط star.sara : دوشنبه 30 اردیبهشت 92 در ساعت 10:48

17. 2 کاربر از پست مفید star.sara تشکرکرده اند .

سامره (پنجشنبه 16 خرداد 92), شیدا. (دوشنبه 30 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    سلام عزیزم
    داستانتون اون قدر جالب بود که از اول همه تاپیک ها رو خوندم و رسیدم به ازدواج :). بهتون تبریک میگم . آرزوی خوشبختی دارم.

اما یه گله !
    من از اولین تاپیک تا آخری رو خوندم. برخوردها و صحبت های دوستان همه در کمال آرامش مطرح شده و هیچ کسی توصیه صریح به قطع ارتباط نکرده. حتی آقای روزنه به ادامه ارتباط تشویق هم کردن. اما مسئله این بوده که حرف همه دوستان این بوده که اگر به سمت ازدواج پیش نره ، آسیب های روحی به هر دو شما و به خصوص شخص شما وارد خواهد شد که این حرف کاملا صحیح بوده . در واقع تمام دوستان در حالت شک بودن. مثل خود شما که واقعا رفتار متناقض این آقا به چه علت می تونست باشه .

مساله ای که شما بیان نکردید این بود که هنوز جا برای صحبت های بیشتر هست. در واقع با وجود این که خودتون می دونستید که هنوز می تونید با صحبت کردن این رابطه رو شفاف تر کنید اما از بیان اون در این جا امتناع کردید. شما این جا به قطع و یقین گفتید که هدف این آقا ازدواج نیست . و مسلما جواب همچین تاپیکی این خواهد بود که اگر هدف ازدواج نیست (یعنی واضحا مشخص شده ) پس ادامه ارتباط آسیب خواهد زد.

در هر حال بهتون تبریک میگم بازهم و براتون آرزوی خوشبختی و سعادت می کنم. چون از نوشته هاتون متوجه شدم که آرامش عمیقی دارید که می تونید اون رو به طرف مقابل هم انتقال بدید. موفق باشید. :)

19. 4 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

saraamini (دوشنبه 30 اردیبهشت 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 16 خرداد 92), سامره (پنجشنبه 16 خرداد 92), شیدا. (دوشنبه 30 اردیبهشت 92)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)