سلام
این شخصیت شوهر شماست ذات شوهر شماست تغییر دادنش کار واقعا سختیه چون خودشم نمی خواد تقریبا نمیشه این انجمن برای درد و دل کردن من و شماست راستش منم گاهی اخلاقی مثل همسر شما دارم البته گاهی که حرفشو گوش نکردم ضرر کردم شاید هم بیشتر از گاهی. میدونی تحمل بعضی از ما مردها کمه و میدونی باعثش چیه ؟ شما نیستی ! بلکه شما تشدید کننده اشی! باعثش دوران کودکیمونه باعثش فشارهای جامعه فعلیمونه و... اما راهش چیه؟ من حداقل قبول کردم که اشتباه میکنم گاهی و حق رو به همسرم میدم راستشو بخوایین اگه توی خیلی از مواقع به جای خود رای بودن اونم در نظر میگرفتم نتیجه بهتری میگرفتم اینو بعدش فهمیدم حالا مدتیه دارم سعی میکنم صبرمو بیشتر کنم به حرفاش گوش بدم ولی میدونی چیه؟ واقعا سخته چون ما مردها وقتی شخصیتمون شکل گرفت تغییرش واقعا سخته اما تعدیلش شدنیه اولین کلیدش هم اینه که بپذیریم دو تا فکر (زن و شوهر) بهتر از یک فکر به تنهایی فکر میکنه و تصمیم میگیرن. من که پذیرفتم گرچه گاهی یادم میره و فک میکنم چون مردم باید حرف من باشه. ولی ته دلم میدونم مردی به اینا نیست مردی به اینه که به خاطر عشقی که به همسرت داری بگی حق با توئه حتی اگه اشتباه کنه! البته بازم به اینا نیست پس به کدوماست به خیلی چیزاست که ما مردهای ایرانی بلد نیستیم . یکیش اینکه زن و مرد حق مساوی دارن (چه افکار فمینیستی!)

علاقه مندی ها (Bookmarks)