نوشته اصلی توسط
m_eros
راستش من که نمونه های این چنینی دیدم هیچ کدوم سر انجام خوبی نداشته ..البته قابل پیش بینی نیست... ولی سن شما مخصوصا با شرایط امروز تا چند سال دیگه هم سن ازدواج نیست و از نظر من 100% معیارهای شما واسه ازدواج تغییر میکنه چون در درجه اول زندگی خودت تغییر میکنه . شما نمیتونی از یه دختر اونم تو 18 سالگی انتظار داشته باشی که تا 2 3 سال دیگه باهم فقط اشنا باشین بعد ازدواج. به نظر من اشنایی اونم واسه ازدواج نهایتش 6 ماه تا یک سال اونم واسه کسی که شرایطشو داشته باشه. عشق و علاقه واسه ازدواج لازمه اما اصلا کافی نیست. اما اگر فقط میخوای با اون دختر دوست باشی بحثش فرق داره و بستگی به نظر طرف مقابلتم داره و من بازم با توجه به سنتون پیشنهاد نمیکنم چون امکان اینکه وابستگی هر کدومتون یا هردوتون ایجاد بشه خیلی زیاده. باور کن میتونم حس الانتو بفهمم و شاید حرتای ما هیچ تاثیری روت نداشته باشه اما همشو از روی تجربه خودمو دیگران گفتم و میتونم بگم کاملا ایمان دارم به حرفام ... پس دوست عزیزم بیشتر فکر کن تا خدای نکرده اینده هیچکدومتون پر از خاطرات احساسی و عشقی بی نتیجه نباشه که مطمئنا تو روح و روانتون تاثیر میذاره.. در هر صورت امیدوارم موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)