به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    خواهر بزرگوارم
    شیوه خوندن پستها باید بدین ترتیب باشه که اول ذهنتون رو کاملا خالی کنید و به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید، بعد با نگاهی نو پست رو بخونید
    مثلا اگر پست من رو بخونید و در حین خوندن به پاسخی که باید به من بدهید فکر کنید به هیچ وجه قابل قبول نیست چون شما در این شرایط شنونده فعالی نیستید
    و اگر بخونید و در عین حال فکر کنید که این نوشته من برداشتی از کدوم جملات شماست، باز به نتیجه ای نخواهید رسید
    مشکل همسر شما همونطور که در پست قبلی اشاره کردم رفتاری پرخاشگر- منفعل است و این رو در روابطش با فروشنده، خانواده اش، شما و حتی سر مساله بشقاب نشان داده است و البته این همه مشکل ایشون نیست اما مشکلی پایه ای است
    همسرتون اگر احترام بسیار ویژه و خاصی از طرف خواهر زاده شما دریافت کنه باز هم راضی نخواهد شد چون سبک رفتاری ایشون دچار مشکل اساسی است
    پس تلاش در جهت اصلاح امورات جزئی مانند بشقاب و .. مشکلی حل نخواهد کرد. من خواهش می کنم پست قبلی من رو دوباره بخونید
    همانطوریکه در پست قبلی گفتم شما باید سبک رفتاری جرات مندانه را داشته باشید حتما و حتما با کسب مهارت مربوطه، کسی که مهارت رو یاد گرفت ، همواره می تونه مهارت رو بکار بگیره ، من متوجه هستم که شما سعی می کنید جرات مند باشید اما واقعا نیستید بعنوان مثال در مورد خرید یک جنس گرون قیمت، شما نوشتید " اگر من مخالفت کنم، ..." خب این مخالفت شما جرات مندی شما نیست
    نکته دیگر اینه که شما دنبال حق و باطل در روابط می گردید در جایی نوشتید من به نا حق طرف همسرم رو می گیرم، ولی باید عرض کنم روابط و تعاملات اجتماعی دعاوی حقوقی نیستند که یک طرف حق و طرف دیگر ناحق باشند، ملاک حق، حقوق فردی افراد است و احترامی که بابت این حقوق فردی می گذارند و دریافت می کنند.
    دوباره مطالعه کنید و سوالی بود بپرسید

2. 5 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 15 فروردین 92), del (پنجشنبه 15 فروردین 92), ferial (پنجشنبه 15 فروردین 92), میشل (جمعه 16 فروردین 92), صاعد (جمعه 16 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)