به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اردیبهشت 92 [ 10:43]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 4 پست

Array
    No title
    سلام دوستان
    ممنون از اظهار نظرتون،میدونستم توی جامعه هیچ کس نمیتونه شرایط من رو درک کنه. شماهایی که میاین نظر بدین چرا یه لحظه فکر نکردید با این پیاماتون چقدر ذهن و فکر من رو مشوش نکردید،چرا میگید دروغه،سرکاریه،مگه. من بیکارم یا مریضم همچین کاری کنم، مجبور نیستید بخونین و منو مسخره کنید.واقعیت دیدگاه من اینه و من این اجازه رو دادم و بنا به چند دلایلی اومدم این موضوع رو مطرح کنم ببینم کسی مثل من هست یا نه اما اصلا انتظار نداشتم همچین جوابایی بگیرم، همه افتادین به جون هم،این از زن میگه اون از مرد، اون یکی قضاوت یه طرفة میکنه درباره من و شوهرم.مگه شما اینجا کمک نمیکنین، راهنمایی نمیکنید،مطمئنم همتون از من بزرگترید و مسلما با تجربه تر،منه بی تجربه کمک خواستم که اگه کارم اشتباهه چیکار کنم.؟اما متاسفم از شماهایی که منو به سخره گرفتین.من چون مدافع حقوق زن هستم این اجازه رو دادم چرا؟ چون اون خانوم شرایط روحیش بده،چون اون صیغه نمیخواد،یه دوست میخواد از لحاظ روحی آرومش کنه،ومن وقتی دیدم این کار از پس من و شوهرم برمیاد گفتم باشه.درست و غلطشونمیدونم و برای همین اومدم اینجا که بفهمم.که اگه کسی تجربه ای داره بگه برام.شاید من مشکل روحی داشته باشم.
    اما شما چی کردید به من تهمت دروغ دادین،قضاوت کردین،تند برخورد کردید،.من هم زنم و زن نادونی هم نیستم لیسانس مهندسی نرم افزار دارم،جز برترین وبلاگ نویس ها هستم،جز بهترین بانوان وبلاگ نویس شهرمون هستم و خیلی چیزا.احمق هم نیستم.شوهرمم نه تنها از من از زیبایی ام از روابط جنسی هیچ کمبودی ازم ندیده بیشترم دیده.شماخانوما چرا یه لحظه فکر نمیکنید؟؟چرا فکر نمیکنید شاید شوهر شما هم بخواد و به خاطر همین رفتار شما و برخورد شما چیزی نگفته باشه، کدوم مرده از همچین خواسته ای بدش بیاد منتها بعضی به خاطر ترس از زناشون خفه میشن و از طرق دیگه این کارو انجام میدن، خیلی های دیگه هم بی خیال میشن.کدوم زن و مردی هیجان رو دوست ندارن،چه بسا خیلی از زن هابگن باشه.من اگه با شوهرم بد بودم اگه کمبود میزاشتم،اگه جدا از همسر بودنشون رفیق شون هم نبودم هرگز همچین مساله ای رو با من در میون نمیزاشت و مطمئن ام که هرگز به دور چشم من هم این کارو نمیکرد،خوب شناختمش دیگه،اما همین اطرافم مردهایی رو میبینم که جدا از زنشون با صدتای دیگه حرف میزنن رابطه برقرار میکنن و وقتی جلوی همسرشان همچین بحثی میفته میگن نه زن و شوهر نباید کس دیگه میونشون بیاد و دروغ میگن.من اگه میتونستم از اطرافم راهنمایی میخواستم اما نمیشه و متاسفانه شما هم هیچ کدوم منطقی منو راهنمایی نکردید.

- - - Updated - - -

به جاش فقط قضاوت ناعادلانه کردید.کسی که فکر میکنه این تاپیک سرکاریه مجبور نیست پیغام بزاره یا بخونه.شما خانوما حتا یکیتون منم درک نکردید.

- - - Updated - - -

لطفا بس کنید اگه قصد کمک ندارید حداقل ذهن منم داغون نکنیدو در موردم قضاوت یه طرغه نکنید.

- - - Updated - - -

اینو هم بگم چون شوهر من این خواسته رو از من داشته دلیل نمیشه من حرفی از مرد دیگه ای بزنم چون من اصلا دوست ندارم و غیرت مردو زن خیلی فرق مبکنه،زن هم غیرت داره و اینکه شوهر من آدم هرزه و غیر قابل اعتمادی نبست که من بگم این خانوم نشد کس دیگه که فکر کنم زن بازه.اون فقط صادقانه این خواسته رو بیان کرد و نه بیشتر میخواد نه روابط آن چنانی.

2. 6 کاربر از پست مفید rojan s تشکرکرده اند .

ahuman (شنبه 31 فروردین 92), mohammad6599 (شنبه 05 مرداد 92), فرشته مهربان (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), کامران (شنبه 31 فروردین 92), مدیرهمدردی (شنبه 31 فروردین 92), بالهای صداقت (دوشنبه 20 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)