من تازه تاپیک قبلی شما رو خوندم،البته قبلا تا صفحه دوم رو خونده بودم
آقای بی وفا شما فرض کن الان یکی از دوستانت(در واقعیت) از شما یه انتقادی میکنن، شما چطور برخورد میکنی؟
اینجا هم بچه ها تمام تلاششون کمک به همدیگه هست.اگر شما نظر یکی رو قبول نداری، میتونی ازش بخوای برات توضیح بده چرا همچین برداشتی کرده؟
اگه دیدید او اشتباه میکنه ،شما با رفتارتون(اینجا میشه کلامتون البته) میتونید بهش ثابت کنید که در شناخت شما اشتباه کرده
تاپیک هر شخص مثل خونه آدم میمونه. شما با مهمان چطور برخورد میکنید؟حتی اگه ازت یه انتقاد کوچیک از سر دلسوزی بکنن، بهشون توهین میکنید؟ از خونتون بیرونش میکنید؟
بچه ها اینجا فقط قصدشون کمک هست.واقعا از پست هر شخص میشه خیلی بهره برد. حتی از انتقادهایی که ظاهرا به نظر شما اشتباه هستن
من که از تاپیک شما و پست های بچه ها استفاده میکردم،ولی متاسفانه شما به هر کدوم که دوست داشتی فکر میکردی،هر کدوم هم دوست نداشتی به باد توهین گرفتی!!
به هرحال اینجا همه دوست هستن
بیمار نداریم!!!!
تو تاپیک قبلی گفتید به قلیون خیلی حساسید. ولی خودتون ببینید، الان روی خنده های فامیل خانم،که از سرزندگی وخونگرمی اونا هست، چه حساسیتی به خرج میدید؟
باور کنید اینجوری پیش برید از زندگی وازدواجتون هیچ لذتی نمی برید
هیچ کدوم از ماها کامل نیستیم. هیچکی از دیگری بالاتر نیست. به این دید به حرفای دیگران نگاه نکنید:)
ازدواج خوبی خواهید داشت اگه بتونید با افراد با فکرهای متفاوت، با دید متفاوت، با فرهنگ متفاوت از خودتون کنار بیاید
خوشحالم که قبول دارید کمی بدبین هستید یا شدید!!
موفق باشید:)

علاقه مندی ها (Bookmarks)