به به یه سوژه جالب! بچه ها پاشید بیاید اینجا !!!!
.
.
این جمله بالایی رو از صمیم قلبم گفتم ها! یعنی شما بس که از خانواده ها و زن و شوهرهای رایج (!) دور شدید، تبدیل شدین به یه سوژه جالب!!!
.
.
خانم دکتر عزیز، من شما رو درک می کنم و همسرتون رو هم همینطور. ســـــــــــــه سال! البته این رو هم می دونم که زمان چقدر زود میگذره! اینجا زوج هایی رو می خونید که سالهای بیشتری رو با هم دوست بودند. اما دوست بودند! نامزدی سه ساله به مراتب بدتر از شش سال دوستی هستش!! چرا؟ چون در نامزدی بحث تعهدات و توقعات خیلی جدی تر هست. نگرانی پسر هم در از دست دادن کمتره بنابراین تلاشش هم کمتر میشه.
.
.
من یه مدت طولانی راجع به خانواده شوهرم جلوی اون غر و غر میکردم. وقتی اولین بار اون شروع کرد به ایراد گرفتن از خانواده من، دیدم که تحمل یه لحظه و یه حرفش رو هم حتی ندارم!! دیدم که سخته بشینی و گوش بدی تا پشت سر مادرت کسی بد بگه! (حتی اگر هم حق داشته باشه باز هم شنیدنش خوشایند آدم نیست.)
حالا شما سه سال غر زدی و تحمل یک بار واکنش همسرت رو نداری.
.
فقط یه راه حل داری. خودت رو تغییر بدی. اشتباه شما نداشتن مهارت های زنانه است. این مهارت ها رو یاد بگیرید. التماس نکنید. علاقه رو گدایی نکنید. ولی اشتباه خودتون رو بپذیرید. نامزد شما مهارت های ارتباطی لازم با یه زن رو نداشته. ولی راهش غر زدن های شما نبوده. اون تحمل کرده، تحمل کرده و بعد کم کم علاقه اش کم شده، یک مرد به کارش به عنوان هویت خودش نگاه میکنه و در شرایط سخت وقتی شما بهش حمله می کردید، بیشتر و بیشتر از شما دور شده.
.
.
در هر تمدن و جامعه و فرهنگی، ذات زن و مرد و نیازهای ذاتی اون ها یکسانه. این رو فراموش نکنید.
- - - Updated - - -
1. حالا مهارت های زنانه چی ها هست؟
2. شما همین الان و در این مرحله که نامزد شما رنجیده هست و اعلام میکنه که به شما علاقه نداره چه کار باید بکنی؟
3. برای خودت که احساس شکست نکنی و بتونی خودت رو و حرف ها و رفتار و احساساتت رو مدیریت کنی چه کار باید بکنی؟
4. اگر این رابطه درست شد و اون برگشت چطور باید ادامه بدی و اگر درست نشد و تموم شد چطور ضربه نخوری؟
.
- - - Updated - - -
آیا همه ی مشکلات کاری و مالی نامزدتون حل شده؟ احتمالن نه! شما می تونی در ادامه راه کنارش قرار بگیری و اعتماد او رو بدست بیاری. منتها این کار هم زمان می بره و هم به مراتب سخت تر از قبل هست و حتی اگر درست انجام بشه تاثیر کمتری نسبت به قبل داره.
- - - Updated - - -
می تونی بیشتر راجه به نامزدتون و خصوصیاتش بنویسی؟
.
شاید فقط میخواد تلافی کنه.
.
شاید فقط یه رنجش باشه و زمان کوتاهی اون رو حل کنه.
.
شما نقاط ضعف و قوت او رو می شناسی.
.
حرف چه کسانی روی او تاثیر داره؟
- - - Updated - - -
ببین من دارم پراکنده و بلند فکر می کنم!!! مث شما!!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)