حالم خوبه ها! همه چی اوکی اه خدا رو شکر اما همچین که میام توی همدردی و دو تا تاپیک میخونم میریزم به هم! عصبی و پرخاشگر میشم!
همدردی پر شده از دختر پسر های لوس و ننر و درمانده و فریب خورده و نالان و سرگردان و سریش و ...
بعضیها هم که اونقدر عاقل اندر سفیه به پستهای اعضا نیگاه میکنند و اونقدر خود برتر بین و متوقع و منفعت طلب اند که این آخریه حقیقتا دیدم صدای ابر فرض خان هم در اومد!
فرشته، جان عزیزت! یه خورده همچین فصیح و بلیغ و فارسی سلیس بنویس که من اینقدر از مغزم کار نکشم!
بعضی از اعضا دنبال یه تاپیک مفت میگردن برن اونجا بشینن یه دل سیر درد دل کنن. طرف اومده تاپیک باز کرده که شوهرم خیانت کرد و چیکار کنم و... بعد می بینی بنده خدایی میاد میگه آره عزیزم مردا همشون چطو فلانا خائنن. منم شوهرم بهم خیانت کرده الهی جیز جیگر بزنن همه این دختر خیابونیهای شوهر دزد!
اون یکی میاد میگه: برو تا فیها خالدون خودشو موبایلشو کیفشو ...جستجو کن!
دختره تازه چند روزه نامزد کرده (هنوز عقد خبری نیست!) اومده ضجه میزنه که شوهرم برام پول خرج نمیکنه. بعد که ازش سوال میکنی و توضیح میده معلوم میشه که طلا و لباس و کادو و.. پول براش خرج نشده پسره ماچ داده خریده!!!!!!!
اون یکی حسن حسینی راه انداخته که شوهرم بهم توجه نمیکنه! بعد نگاه میکنی می بینی شوهر از سر کار یه راست میاد خونه تا فرداش که دوباره بخواد بره سر کار. در سال چندین سفر و...به همراه شوهر و مهمانی و...اینها هم حساب نیست! روابط زناشویی اشون هم اوکیه! من یعنی میخوام از این زن بپرسم چیکار کرده که تونسته اینهمه موفقیت حاصل کنه؟!!!
حقیقا منی که هیچکدام از این چیزهایی که اینها دارند رو ندارم ولی روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم و توقعی هم ندارم، وقتی میام می بینم این ملت با امکانات مادی به مراتب بهتر و بیشتر از من دارند می نالند و به سیم آخر میزنند و به خودکشی فکر میکنند و...حالم بد میشه.
آمپر می چسبونم!
من الان هنگم! واقعا اگر روانشناس میشدم شاید پا میشدم مراجع رو میزدم! خدا رو شکر که هیچ وقت به ذهنم خطور نکرد که اینکاره شم 
خدا انشا الله همونطور که زد پس کله ما و ما رو متوجه خیلی از نعمتها و تواناییهامون کرد، همه اعضای اینجا رو هم یه سرویس پس گردنی مهمون کنه بلکه هدایت شن.
اینهم دعای ماه رمضونی ما. زیاده عرضی نیست.
زت زیاد!
بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)