خواهش میکنم نظراتتونو بگید.من متوجه شدم ازاول نباید به خواستگارم موضوعو بگم.حالا خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید.ممکنه خوانوادش بخواند چندجلسه بیاند که فقط خانواده ها همو بشناسند وبعد من وپسر صحبت کنیم.با این وضعیت اگه میشه راهنماییم کنید.من باید تواین جلسه ها چیکارکنم ؟مادروپدرم چی بگند؟
شما لازم میدونید که برای مثال من به پسر بگم که یه موضوعی هست که اگه تکلیفمون معلوم شد وقسمتمون باهم بودآخر بهت میگم؟اگه هم ازهم خوشمون نیومدکه لازم نیست بدونه؟خواهش میکنم اگه لازم نیست که نگم اگه.یا فعلا تاچیزی معلوم نشده بیخیال موضوع طلاق بشم امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم که شمام بهتربتونید راهنماییم کنید.خواهش میکنم منتظرتونم.خواهش ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا سوالای قبلیمم جواب بدید.اول توکلم به خداست وازخداکمک میخوام بعد ازشما وراهنماییتون؟
- - - Updated - - -
خواهش میکنم نظراتتونو بگید.من متوجه شدم ازاول نباید به خواستگارم موضوعو بگم.حالا خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید.ممکنه خوانوادش بخواند چندجلسه بیاند که فقط خانواده ها همو بشناسند وبعد من وپسر صحبت کنیم.با این وضعیت اگه میشه راهنماییم کنید.من باید تواین جلسه ها چیکارکنم ؟مادروپدرم چی بگند؟
شما لازم میدونید که برای مثال من به پسر بگم که یه موضوعی هست که اگه تکلیفمون معلوم شد وقسمتمون باهم بودآخر بهت میگم؟اگه هم ازهم خوشمون نیومدکه لازم نیست بدونه؟خواهش میکنم اگه لازم نیست که نگم .یا فعلا تا چیزی معلوم نشده اصلا به این موضوع فکرنکنم.خواهش میکنم منتظرتونم.خواهش ؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم.اول توکلم به خداست بعدبه راهنمایی وکمک شماخیلی احتیاج دارم؟؟؟
- - - Updated - - -
شما لازم میدونید که برای مثال من به پسر بگم که یه موضوعی هست که اگه تکلیفمون معلوم شد وقسمتمون باهم بودآخر بهت میگم؟اگه هم ازهم خوشمون نیومدکه لازم نیست بدونه؟خواهش میکنم اگه لازم نیست که نگم .امیدوارم منظورمو رسونده باشم.خواهش میکنم منتظرتونم.خواهش ؟؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)