به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 67
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آبان 92 [ 20:24]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    78

تشکرشده 36 در 20 پست

Array
    سلام مهناز عزیزم
    خود ارضایی مغوله بسیار وسیعی است که طیف بسیاری از آدم ها را دانسته و یا ندانسته درگیرش می کند دیدن فیلم های پورنو خوراک فکری مناسبی به شخصی که خود ارضایی می کنه می دهد از این لحاظ بسیار مضر است. این یه حقیقتیه که آقایان و خانم ها باید در نظر بگیرند که کلیه اعمالی که بازیگران فیلم های پرنو انجام می دهند برای مردها و زن ها قابل تکرار نیست و نباید تقلید بشود چون بعضا خطرناک است و ریسک بالایی از لحاظ سلامتی برای زنان و مردان دارد . آنها(بازیگران پرنو)ارگران جنسی هستند که انگیزه آنها فقط تحریک بینندگان-که غالبا برای مردان تهیه می شوند-است نه ارضا و آموزش پس خواهران و برادران گلم فیلم پرنو فیلم آموزشی نیست بلکه فقط فیلم تحریک کننده است. دین این فیلم ها باعث می شود در ناخود آگاه آدمی ظاهر و هیکل خود را با این بازیگرهای حرفه ای مقایسه کند و همین اعتماد به نفس زنان ومردان را در سکس کاهش می دهد .
    مهناز عزیز شما باید بدانی که ترک خودارضایی که به شکل اعتیاد در همسرتون در آمده سخته وفقط توسط خودش می توند انجام بگیرد .
    وقتی همسرت این کار را مخفیانه انجام می دهد پس در ناخودآگاهش می دونه که کار شرم آور و نادرستی را انجام می دهد، پس سعی نکن قبح این عمل را بشکنی براش.تا جایی که می تونی اطلاعاتت علمی خودت را در باره پدیده خود ارضایی و دیدن فیلم های پرنو زیاد کن. و بدون که خود ارضایی تاثیر جسمی بر روی فرد ندارد بلکه تاثیرهای بسیار مخربی بر روی روان فرد دارد که خداوند آن را حرام کرده.
    عزیزم این را هم بدون وقتی همسرت فیلم های پرنو را می بینه پس آنچه که تو فکر می کنی که پوشش شرم آوری برات هست برای آن عادی است و لذت بخش است. ما زنان ایرانی باید بدونیم آنچه که شرم آور است آراستن خود برای شوهر نیست بلکه این شرم آوره که همسران ما با داشتن ما تمایل به دیدن برده های جنسی داشته باشند.

2. 3 کاربر از پست مفید baranbanoo تشکرکرده اند .

mah naz (شنبه 05 مرداد 92), omid65 (جمعه 04 مرداد 92), reihane_b (جمعه 04 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    البته من مجردم.و شاید درست نباشه که اظهار نظر کنم.
    با دیدن این تاپیک واقعا ناراحت شدم که چرا بعضی مردها.....
    و دعا کردم خدا یک همسر پاک قسمتم کنه.ان شاالله همسر شما هم این اعتیاد را ترک کنند.
    نظر من این است که با ایجاد کردن شور و نشاط در زندگی ات(با توجه به اینکه گویا همسرتان نیازشان به تفریح و نشاط بالاست) و همچنین زیاد کردن عشق و عاطفه در زندگی ات و تنوع و... کاری کنی که همسرت از با شما بودن حتی از با شما حرف زدن و حتی در کنار شما بودن لذت بیشتری ببرن! و بعد از مدتی حتما ایشان این لذت پایداررا از لذت دیدن فیلم های غیر اخلاقی که بعدش احساس گناه می آورد را ترجیح می دهند.
    به شدت خواندن تاپیک زیر را بهتون پیشنهاد می دم و همچنین خواندن کتاب هایی که در این تاپیک پیشنهاد شده.
    طرز تهيه ي منوي عاشقانه
    راهکار های ارائه شده در این تاپیک می تواند به ایجاد تنوع و افزایش لذت و نشاط و از همه مهمتر افزایش عشق و محبت بین همسران موثر باشد.
    موفق باشید

- - - Updated - - -

الان به نظرم رسید که می تونی برای همسرت یه نامه هم بنویسی و توش تلویحا ازش انتقاد کنی.
    تاپیک زیر خیلی خوبه و کمکت می کنه! حتما موقع نوشتن نامه به نکات پست 3 توجه کن!
    نامه برای شوهری که به زنش کم توجهی می کنه

4. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

baranbanoo (یکشنبه 27 مرداد 92), mah naz (شنبه 05 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    عزیزم منم دقیقا مشکل تو رو دارم.اما کسی تو تاپیکم انقدر دقیق راهنماییم نکرد.خدا رو شکر دوستان مطالب خوبی برات نوشتن.
    کاملا باهات همدردم.نمیخوام نگرانت کنم اما تا مشکلت بزرگتر نشده یه کاری بکن..منم عین تو وقتی میخوابیدم و یا خونه نبودم همسرم.......
    اوایل که موضوع رو فهمیدم دوران عقدمون بود شروع کردم به کار رو خودم.لباس و آرایش و هر ماه یه رنگ و مدل مو و....اما بیفایده بود بعد اینکه اومدیم زیر یه سقف رابطه جنسیمون کم و کمتر از دوران عقد شد والبته فرصت تماشای پورن برای همسرم بیشتر و بیشتر چون دیگه تو خونه مامان باباش نبود . و شبها وقتی فکر میکرد من خوابم یا وقتی که خونه نبودم به خواسته اش میرسید...خیلی اذیت شدم..چه شبها که گریه نکردم.رابطه جنسیمون کم و کمتر شد تا الان که یکساله کاملا قطع شد..یعنی بعد 2 سال عقد و یکسال زندگی زیر یه سقف کاملا بدون رابطه جنسی...........
    تصور کن چی بسرم اومد....چه فکرها که نکردم.چقد غصه خوردم که دوستم نداره.جذاب نیستم.هیچ اعتماد بنفسی ندارم.درحالیکه یه زن کاملا امروزی ام تعریف از خودم نمیکنم اما تیپ.ظاهر و قیافم حتی توجه خانمها رو هم جلب میکنه واسه عالم و آدم جذابم بجز شوهرم..خیلی غصه خوردم اما میخوام بهت بگم این موضوع یه اعتیاده و هیچ ربطی به تو نداره..هیچ وقت فکر نکن مشکل از توئه یا کوتاهی میکنی.جالب اینه که منم از شوهرم بزرگترم مثل تو...
    با مطالعه و تحقیق تو نت فهمیدم امثال همسران ما حتی قبل از ازدواج هم با این موضوع درگیرن و تا خودشون نخوان نمیشه کمکشون کرد اعتیادشون رو کنار بذارن.از سایت تنظیم خانواده مشاوره گرفتم.مشاور اون سایت بهم گفت اعتیاد به پورنو از اعتیاد به کوکائین قویتره و بدون حضور همسرت و تمایل اون قادر به ترکش نیستیم.حالا ازت میخوام اگه امکانش رو داری و اگه واقعا میخوای این مسئله رو حل کنی کمک حرفه ای بگیر اول خودت برو پیش مشاور تا مطمئن بشی تک تک کارها و اقداماتت درسته...بعد لازمه که همسرت هم همراهیت کنه و بیاد پیش سکس تراپیست..البته باید صبور باشی روند درمانش ممکنه تا دو سال طول بکشه (اگه خودش همکاری کنه)خلاصه راه طولانی داری.از صمیم قلبم برات آرزوی صبر و موفقیت دارم...قصدم خالی کردن دلت نبود .اینا رو گفتم که بدونی واقعیت رو باید قبول کرد چون من بارها خودمو گول زدو و از واقعیت فرار کردم...
    الان بعد از 4 سال دارم اذیت میشم .اگه وقتی هنوز مسئله کوچکتر بود یکاری کرده بودم الان اینهمه حالم بد نبود و اعتیاد همسرم بیشتر نشده بود....
    کمک حرفه ای رو فراموش نکن.

6. 7 کاربر از پست مفید الهه آذر تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 04 مرداد 92), bahargoli (جمعه 11 مرداد 92), baranbanoo (یکشنبه 27 مرداد 92), mah naz (شنبه 05 مرداد 92), omid65 (جمعه 04 مرداد 92), reihane_b (جمعه 04 مرداد 92), فدایی یار (یکشنبه 23 فروردین 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 دی 92 [ 11:42]
    سطح
    6
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 2 پست

Array
    دوست عزیز
    عنوان پستت رو که دیدم بی درنگ بازش کردم .هر خط مطلبت رو که خوندم حس میکردم یکی از طرف من اومده اینجا نوشته ...به شدت رفتارهای همسرت به شوهر من شبیه ...منم تا پامو میذارم حمام ...تا یک کمی دیرتر از سرکار میام ...یا اینکه یک شب زودتر میخوابم شوهرم به خودارضایی رو میاره...دیدن فیلم های پورنو که کار همیششه...یعنی وقتی من پای تی وی نشستم و فیلم میبینم اون اونور اتاق پای لپتاپش داره فیلم میبینه...انقدر فیلم پورنودانلود کرده که هارد یک ترابایتی نصفش پر شده....چت و اس ام اس مشکوک و اینا هم که یک سالیه شروع شده...
    من هم سه ساله عروسی کردم فقط فرقم با شما اینه که من از شوهرم کوچکترم...
    عزیزم اول بهت بگم که این موضوع اصلا به ظاهر و قیافه تو برنمیگرده چون من دختری هستم که از لحاظ پوشش و لباس و ظاهر همیشه زبانزد بودم و هستم...اما شوهرم همش دنبال این برنامه هاس.
    خودارضایی و دیدن فیلم پورنو کاملا اعتیاد شده براش . بارها سر این موضوع باهم دعوا کردیم اما نمیپذیره اعتیادشو و پی درمان هم نمیاد.
    به توصیه دیگران!!! بیش از قبل به خودم رسیدم...همون حرکات ...همون لباسها ..نه صد در صد اما تا 80 درصد تقلید کردم براش ...دفعات سکس رو به درخواست خودم بیشتر کردم...اما بی فایده بود بازم تا خلوتی پیدا میکرد یا با هم سر چیزی بحثمون میشد و فاصله میگرفتیم به همون شدت به سمت اعتیادش برمیگرده.
    البته تو پرانتز بگم که تنها مشکل زندگی ما این نبوده و نیست. ما مشکلات زیاد داریم اینم پررنگ ترینشونه.
    هرچی گذشت بدتر شده یک بار با جازدن خودم به عنوان یک دوست اینترنتی متوجه شدم شک من واقعی بوده و ایشون با دخترایی که دوست میشه سکس چت میکنه ....سکس اس ام اسی میکنه ....اما تا حالا در محدوده خطوط مخابرات و اینترنت بود که خوب اخیرا ولم کرده و مدتیه رفته سفری که نمیدونم کجاست و با کیه!!!!
    نمیخوام نا امیدت کنم تو تلاشت رو بکن و اگر نتیجه گرفتی به ما هم یاد بده که چه کردی اما من دیگه صبرم تموم شد.
    با اینکار آخرش تیر خلاصو به زندگیمون زد. من اقدام کردم برای جدایی و وقتی از سفر برگرده من تو خونه نیستم دیگه....

9. 2 کاربر از پست مفید melikaasadat تشکرکرده اند .

mah naz (شنبه 05 مرداد 92), الهه آذر (شنبه 05 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 93 [ 10:57]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    عمده مشکلی که در موارد این چنینی دیده می‌شه اینه که خانم جاذبه‌ی معنوی برای مردش نداره...

بر خلاف بقیه که به شما توصیه کردند که به ظاهر خودتون برسید... روش‌های ارتباط جنسی مختلف رو تجربه کنید و ... بنده به شما توصیه می کنم تا می‌تونید برای همسرتون خاص بشید... یعنی تفاوتی برای ایشون بین شما و یک دختر طناز خیابانی وجود داشته باشه...

نگرش مذهبی شما به چه شکل هست؟ در مورد همسرتون چه طور؟ نگاه هنری و هوش هنری ایشون به چه شکل هست؟ ممکن هست با مشاهده‌ی فیلمی تأثیر گذار تحولی درشون ایجاد شه؟

آیا وانمود به بی اعتنایی و سکوت می‌تونه رفتار خوبی باشه... تصور کنید...
    شبی از خواب بلند می‌شید و متوجه رفتار همسرتون... چیزی نمی‌گید... بلند می‌شید و خیلی آروم از اتاق خارج شده... یک لیوان شربت برای خودتون و برای همسرتون میارید... بدون اینکه چیزی بگید لیوان اون رو کنار تخت می‌ذارید و بدون اینکه به اون یا فیلم یا هر چیز دیگه‌ای نگاه کنید، آروم آروم شربتتون رو میل کنید و بعد دراز می‌کشید و می‌خوابید.

دقت کنید طی چنین حرکت‌هایی شما در عین اینکه با سکوت و بی اعتنایی(ظاهری) به همسرتون شکوه می‌کنید اما همچنان بهش نشون می‌دید که به فکرش هستید( لیوانی که برای او میارید)...

شاید باور نکنید اما بعضی مشکلات رو فقط با ندیدنشون می‌شه حل کرد... پیاده کردن این روش بی‌نهایت راه داره که بسته به شخصیت و توانایی‌های شما و قدرت درک همسرتون، محیطی که داخلش قرار دارید و ... می‌شه بعضی‌ها رو پیاده کرد.

11. 5 کاربر از پست مفید myself تشکرکرده اند .

asemani (شنبه 05 مرداد 92), mah naz (شنبه 05 مرداد 92), mercedes62 (جمعه 15 شهریور 92), shapoor (شنبه 05 مرداد 92), مصباح الهدی (جمعه 04 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 بهمن 95 [ 11:36]
    سطح
    42
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    سلام بچه ها ببخشید من این مدت به اینترنت دسترسی نداشتم از همتون تشکر میکنم که انقدر راهنمایی های خوب و مفید کردین بهم! حالا میخوام به سوالاتتون جواب بدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط baranbanoo نمایش پست ها
    سلام مهناز عزیزم
    خود ارضایی مغوله بسیار وسیعی است که طیف بسیاری از آدم ها را دانسته و یا ندانسته درگیرش می کند دیدن فیلم های پورنو خوراک فکری مناسبی به شخصی که خود ارضایی می کنه می دهد از این لحاظ بسیار مضر است. این یه حقیقتیه که آقایان و خانم ها باید در نظر بگیرند که کلیه اعمالی که بازیگران فیلم های پرنو انجام می دهند برای مردها و زن ها قابل تکرار نیست و نباید تقلید بشود چون بعضا خطرناک است و ریسک بالایی از لحاظ سلامتی برای زنان و مردان دارد . آنها(بازیگران پرنو)ارگران جنسی هستند که انگیزه آنها فقط تحریک بینندگان-که غالبا برای مردان تهیه می شوند-است نه ارضا و آموزش پس خواهران و برادران گلم فیلم پرنو فیلم آموزشی نیست بلکه فقط فیلم تحریک کننده است. دین این فیلم ها باعث می شود در ناخود آگاه آدمی ظاهر و هیکل خود را با این بازیگرهای حرفه ای مقایسه کند و همین اعتماد به نفس زنان ومردان را در سکس کاهش می دهد .
    مهناز عزیز شما باید بدانی که ترک خودارضایی که به شکل اعتیاد در همسرتون در آمده سخته وفقط توسط خودش می توند انجام بگیرد .
    وقتی همسرت این کار را مخفیانه انجام می دهد پس در ناخودآگاهش می دونه که کار شرم آور و نادرستی را انجام می دهد، پس سعی نکن قبح این عمل را بشکنی براش.تا جایی که می تونی اطلاعاتت علمی خودت را در باره پدیده خود ارضایی و دیدن فیلم های پرنو زیاد کن. و بدون که خود ارضایی تاثیر جسمی بر روی فرد ندارد بلکه تاثیرهای بسیار مخربی بر روی روان فرد دارد که خداوند آن را حرام کرده.
    عزیزم این را هم بدون وقتی همسرت فیلم های پرنو را می بینه پس آنچه که تو فکر می کنی که پوشش شرم آوری برات هست برای آن عادی است و لذت بخش است. ما زنان ایرانی باید بدونیم آنچه که شرم آور است آراستن خود برای شوهر نیست بلکه این شرم آوره که همسران ما با داشتن ما تمایل به دیدن برده های جنسی داشته باشند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط baranbanoo نمایش پست ها
    سلام مهناز عزیزم
    مرسی عزیزم تا بحال از زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم! خوب راستی میگی این به مراتب بهتر از موارد دیگه است ولی میترسم به روان خودش لطمه بزنه چون شنیدم خودارضایی باعث افسردگی میشه!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط myself نمایش پست ها
    عمده مشکلی که در موارد این چنینی دیده می‌شه اینه که خانم جاذبه‌ی معنوی برای مردش نداره...

بر خلاف بقیه که به شما توصیه کردند که به ظاهر خودتون برسید... روش‌های ارتباط جنسی مختلف رو تجربه کنید و ... بنده به شما توصیه می کنم تا می‌تونید برای همسرتون خاص بشید... یعنی تفاوتی برای ایشون بین شما و یک دختر طناز خیابانی وجود داشته باشه...

نگرش مذهبی شما به چه شکل هست؟ من مذهبی هستم البته نه به صورت افراطی ولی حجاب و نماز و روزه ام برام خیلی مهمه در مورد همسرتون چه طور؟متاسفانه زیاد مذهبی نیست چون البته خدا رو قبول داره ولی چون از آدمای به ظاهر مذهبی ضربه دیده کلا زده شده ولی روزه میگیره و گاها به اصرار من نماز هم میخونه وبه حجاب هم بیشتر از خودم حساسه نگاه هنری و هوش هنری ایشون به چه شکل هست؟خوبه درک شعر بالایی داره و به عمق یه چیز هنری دقت میکنه ممکن هست با مشاهده‌ی فیلمی تأثیر گذار تحولی درشون ایجاد شه؟بله ممکنه ولی من فیلمی سراغ ندارم در این موضوع که یه مقدار آموزنده باشه!اگه کسی سراغ داره بهم بگه اسمشو!

آیا وانمود به بی اعتنایی و سکوت می‌تونه رفتار خوبی باشه.من تا بحال این شیوه رو پیش گرفتم.. تصور کنید...
    شبی از خواب بلند می‌شید و متوجه رفتار همسرتون... چیزی نمی‌گید... بلند می‌شید و خیلی آروم از اتاق خارج شده... یک لیوان شربت برای خودتون و برای همسرتون میارید... بدون اینکه چیزی بگید لیوان اون رو کنار تخت می‌ذارید و بدون اینکه به اون یا فیلم یا هر چیز دیگه‌ای نگاه کنید، آروم آروم شربتتون رو میل کنید و بعد دراز می‌کشید و می‌خوابید.

دقت کنید طی چنین حرکت‌هایی شما در عین اینکه با سکوت و بی اعتنایی(ظاهری) به همسرتون شکوه می‌کنید اما همچنان بهش نشون می‌دید که به فکرش هستید( لیوانی که برای او میارید)...

شاید باور نکنید اما بعضی مشکلات رو فقط با ندیدنشون می‌شه حل کرد... پیاده کردن این روش بی‌نهایت راه داره که بسته به شخصیت و توانایی‌های شما و قدرت درک همسرتون، محیطی که داخلش قرار دارید و ... می‌شه بعضی‌ها رو پیاده کرد.
    مرسی از راهنماییتون من و همسرم بیشتر رابطه عاطفی قوی داریم و همینه که با این همه مشکلات زندگیمون دووم آورده منم اینجا تایپک زدم که این بینهایت راهها رو بشناسم!

- - - Updated - - -

ملیکا سادات و الهه آذر متاسفانه امثال من و شما خیلی زیادن حالا ما باز تلاش میکنیم و حداقل این سایتو داریم وگرنه من یکی که نمیدونستم چیکار باید بکنم!

- - - Updated - - -

و اما بهتون بگم از کاری که کردم(البته بگم من دیروز به نت دسترسی نداشتم و اگه کاری که کردم برخلاف دستورالعمل های دوستان هست پیشاپیش عذر تقصیر! ) دیروز صبح بازم باهام سرسنگین بود(چون وجود من باعث شده بود اون نتونه به باشگاهش برسه و ناخواسته من شده بودم تقصیرکار ) بگذریم کلی قایم موشک بازی درآوردیم و یه ذره غر زد و خلاصه مثل دفعه قبل با شوخی و البته آب پاشیدن اون روی من قهرمون خاتمه یافت! بعد که رابطمون صمیمی تر شده بود با هم شوخی میکردیم و اون مثلا خودشو به خواب میزد منم تا اون چشاشو باز میکرد چشامو باز میکردم (این بازی قبل از خواب اکثر اوقاتمونه) بعد من بهش گفتم من حواسم بهت هست و میفهمم چیکار میکنی و کی چشاتو باز میکنی! بعدش گفتم اصلا من همیشه حواسم بهت هست حتی وقتایی که فکر میکنی حواسم نیست! بعد خندید فکر کنم فهمید از کجا میگم گیر داد گفت مثلا کی؟ منم بعد از کلی امتناع از گفتن بالاخره گفتم مثلا شبا ماهواره رو روشن میکنی فکر میکنی من حواسم نیست ولی حواسم هست(اشاره ای به خودارضایی نکردم) اونم البته نخواست یه دستی بخوره و گفت چی میشه مگه؟گفتم چیزی نمیشه فقط دوست نداره تنهایی ببینی گفت باشه! حالا به نظرتون کارم تا چه حد درست بود؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 19:00]
    سطح
    17
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,066

تشکرشده 121 در 62 پست

Array
    خوبه

خوب عمل کردی فقط اگه این جور تصور نکرده باشه که از این به بعد باهم میبینیم بهتره!!

ولی همینجوری ادامه بدین و کم کم از اون مسائل دورش کنید

14. کاربر روبرو از پست مفید **سهیل ** تشکرکرده است .

mah naz (شنبه 05 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 بهمن 95 [ 11:36]
    سطح
    42
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    141

تشکرشده 70 در 40 پست

Array
    نه آقا سهیل چند باری که باهم دیدیم مثلا بعدش میگم خوشم نمیاد ولی نمیخوام انقدر تابلو محدودش کنم که به صورت عقده دربیاد واسش!

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 19:00]
    سطح
    17
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,066

تشکرشده 121 در 62 پست

Array
    نه اونجور کامل محدودش نکیند - بدتر میشه -آروم آروم باش کار کنید
    به خدا سیاستی که تو وجود زنها هست کارسازه برا این که به همه هدفاشون برسن ولی با صبر و حوصله یه چند وقتی اگه ام دیدین داره باز این کار رو میکنه به رو خودتون نیارین فقط سعی کنید کمش کنه!

مثل همین کاری که کردین رو ادامه بدین شکل عملتون رو فقط عوض کنید که تکراری نشه
    هر چقدم اینجا یا هرجای دیگه مشاوره بگیرین بازم بستگی به عمل خودتون داره

این فقط شماین که آقاتون رو بهتر از همه میشناسین و انتظارات و .... رو میدونید پس فقط فکر کنید باید چه کار کنید که هم کار ساز باشه هم ناراحت نشه

ناراحتش کنید و برنجه زحمتاتون هدر میره

موفق باشن و خوشبخت
    ================================

قلمی خواهم ساخت از نی باغ بهشت
    جوهر از شیشه ذات
    کاغذ از صفحه دل
    نور از شمع حیات
    تا نویسم همه جا
    روزگارت خوش باد

17. کاربر روبرو از پست مفید **سهیل ** تشکرکرده است .

mah naz (شنبه 05 مرداد 92)

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)