به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Hybrid View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    گاهی مشکلات پیچیده راهکار بسیار ساده دارد. البته ساده در آموزش دادن و همین راهکار ساده را باید به سختی و تمرین و مداومت عمل کرد.

با این مقدار نقاط مثبت که در شما و همسرتان هست، می توانید خوشبختی خود را مطمئن باشید و بیمه بدانید.
    اما معمولا به خاطر نوع نقطه ضعفی که هر یک از زوجین ممکن است در زندگی داشته باشند و این نقاط ضعف به صورت تقابلی و پازلی با هم چفت و جور می شوند مشکل
    قوی ارتباطی حاصل میشود. که به هیچ وجه یکی از همسران به تنهایی نمی تواند آن را درمان کند.

نوع مشکل شما از ترکیب نقطه ضعف شما و همسرتان ایجاد شده است.

سهم همسرت
    همسر شما درک صحیحی از شدت فشار و حساسیت شما ندارد. اینکه دوست دارید دلتان قرص شود او منحصرا برای شماباشد. اینکه مطمئن شوید هیچ کس او را به اندازه شما دوست ندارد. اینکه مطمئن شوید او هم هیچکس را به اندازه شما دوست ندارد. البته همسرتان اینطور هست. اما مهم اینست که شما در دل چنین احساسی پیدا کنید.
    یعنی اگر چه همسر شما را به صورت منحصر به فرد و یکتا شما را دوست دارد و می داند شما هم بیش از همه دوستش دارید. اما سبک رفتاری او متاسفانه به شکلی نبوده است که این اطمینان را برای شما ایجاد کند. (این نقطه ضعف همسرتان )

سهم شما

اما نقطه ضعف شما که با ترکیب شدن با نقطه ضعف همسرتان این مشکل را برای شما به صورت سینوسی به وجود آورده است اینست که شما هم دقیقا نمی توانید این خواسته خود را چگونه به همسرتان منتقل کنید.
    روشهایی مثل گفتاری، توصیه ای، طعنه، تجسس، تعقیب، فال بد زدن، احساسات و تفکرات اتوماتیک و منفی همه نقاط ضعفی در شما هست که به جای احساس دوست داشتن به خانمتان احساس بدبینی را انتقال می دهد.

(تا اینجا اتیولوژی و علت شناسی مشکل شماست)

اما راهکار :
    راه حل این مشکل هم مثل خود مشکل نیاز به گامهای اساسی از طرف هر دو شماست.
    شما باید با هم صادقانه و باخلوص صحبت کنید و بدون برچسب زدن و محکوم کردن یکدیگر قرار دادی را مورد تاکید قرار دهید که هر کدام سهم خودتون را با قوت انجام دهید.

سهم خانم در حل مشکل

خانم متعهد می شود: حساسیت های شما را هرچقدر هم سخت گیرانه باشد بپذیرد. نوع صحبت کردن با مردها، در مورد شغل و محل کار و رفت و آمد و طرز پوشش. کاملا نظرات شما را قبول کند.
    همچنین کار مهم دیگری که می تواند همسرتان بکند اینست که دست به شفاف سازی و گزارش دهی کند. یعنی بدون اینکه شما از او بخواهید بگوید به کی زنگ زد، کجا رفت و کجا نرفت و چه کرد.

سهم شما در حل مشکل

اما شما چه کار باید بکنید.
    یا بهتر بگویم چه کار نکنید. دست از تجسس بردارید(حتی اگر وسوسه به این کار می شوید.)، اگر شما تجسس نکنید گوشی او را چک نکنید ، تعقیب نکنید. همسر شما انرژی کافی پیدا می کند که سهم خودش را در قرار داد خوب انجام دهد و شفاف سازی کند و شما هم برایتان رفع نگرانی می شود.

معمولا برای اعتماد سازی مجدد نیاز هست ، فردی که مورد سوء ظن هست با شفاف سازی زیادی یا افراطی دل طرف مقابل را قرص کند و طرف مقابل هم باید همه سعی خود را بکند که در برابر وسوسه تجسس مقاومت کند.

با همه این وجود ممکن است گاهی شما اشتباها اسیر تجسس شوید یا همسرتان اشتباهی برای اینکه شما را نگران نکند ، موضوعی را دقیق به شما نگوید. نباید فکر کنید که همه چیز به هم ریخته .
    بلکه باید صبور باشید و بدون محکوم کردن یکدیگر به هم بگویید که من اشتباه کردم و دوست دارم کمکم کنی که مشکلم حل شود.

همسر شما باید بگوید :
    شوهرم به من یادآوری کن که کجای رفتارم با مردان اشتباه هست تا اصلاح کنم.(همسر شما باید یاد بگیرد حتی اگر شما کمی افراطی رفتید با شما درگیر نشود)

شما هم باید بگویید:
    همسرم گاهی من بددلی می کنم. هرکجا احساس منفی از کارهایم سراغت آمد به من بگو تا رفع عیب کنم(شما نباید در برابر تذکرات همسرت همسرت مقاومت کنی یا درگیری ایجاد کنی)

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 14 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Aram_577 (چهارشنبه 16 مرداد 92), del (سه شنبه 15 مرداد 92), deljoo_deltang (سه شنبه 15 مرداد 92), ghayeghran (سه شنبه 15 مرداد 92), mah naz (سه شنبه 15 مرداد 92), she (سه شنبه 15 مرداد 92), taraneh89 (سه شنبه 15 مرداد 92), TruthSeeker (سه شنبه 15 مرداد 92), فرشته مهربان (سه شنبه 15 مرداد 92), بی دل (سه شنبه 15 مرداد 92), بالهای صداقت (سه شنبه 15 مرداد 92), دختر مهربون (سه شنبه 15 مرداد 92), عشق آفرین (سه شنبه 15 تیر 95), صاعد (سه شنبه 15 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)