سلام دوست خوب.
وای از دست تاپیکهای بعضی دوستان که همه رو خسته کرده بی زحمت اعتقاداتتون رو به کسی دیکته نکنید.بنده خدا مشورت خواست شما افتادید به جون هم؟؟؟؟؟؟
این حرفها فقط نظر منه قصد توهین به کسی هم ندارم.
برادر من به عنوان خواهر کوچکت ازت چندتا سوال دارم:
خودت چه اعتقاداتی داری؟با چه عقایدی بزرگ شدی؟
ایا این مساله در خانواده ی تو یا برای خودت جاافتاده است؟یا تا حالا با این مساله مواجه شدی تو فامیل یا خانواده؟
فکر میکنی اگه خانواده ات این مساله رو بفهمند چه واکنشی دارند؟
معیارهات برای ازدواج چی بوده؟
شما و خانواده ات چه طوری هستید؟؟
اگه تو خانواده ات این مساله ساده نیست پس دور عشق و اون خانم رو خط بکش چون ممکنه یه روزی عشقت کم بشه اونموقع زندگیت اشوب میشه.نه اصلا عشقت بیشتر شد ولی اطرافیانت فهمیدند به هر نحوی مطمیءنن حرفاشون بالاخره روت تاثیر میذاره.
بشین فکر کن از صحبتهات معلومه ادم با شخصیت و قوی هستی با خودت صادق باش.ازدواج فقط عشق نیست.قراره فردا روز اون خانم بچه هات رو بزرگ کنه قراره ارامش وجود تو باشه.قراره چراغ خونه ات باشه قراره تو سختی هات سرت رو تو دامنش بذاری دوست داری سرت تو دامن زنی باشه که 1_تمام وجودش رو برای تو نگه داشته؟2_یا کسی که باتمام وجود دوست داره؟3_یا زنی که تمام وجودش رو برات نگه داشته و باتمام وجودش دوست داشته؟
جوابت تکلیفت رو مشخص میکنه.
(اگه من بودم گزینه ی 3 رو انتخاب میکردم.عشق فقط یه بار نیست که بترسی اگه ولش کنی دیگه پیدا نشه باز ممکنه اتفاق بی افته.ولی بعضی چیزها فقط یه بارتجربه شون تو زندگی خوبه مثل ازدواج مثل ازدواج با یه ادم پاک (پاک بودن از نظر هر کسی یه معنی میده)و هزارتا چیزه دیگه...)
امیدوارم دفعه ی بعد که تاپیک زدی راه درست رو انتخاب کرده باشی
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)