به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 05 اردیبهشت 94 [ 19:32]
    سطح
    22
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    آقای rude boy

من با هرکسی که ازدواج میکردم آخرش ممکن بود به عشق خارج همسرم میشد . بنظر شما میتونستم خارج بودنم رو پنهان کنم و بعد از ازدواج یهو بگم که بیا بریم خارج؟؟

روزی 7-8 ساعت هم بیشترش با مادرو خواهراش چت میکنه , میگه ما بهم خیلی وابسته ایم و منم نمیتونم جلوشو بگیرم.

خانم شیدا:

بقول خودش میخواسته خارج درس بخونه و پیشرفت کنه ولی خانم من آدمی نبود که بتونه بتنهایی خودش رو بالا بگشه چون همیشه به خانواده وابسته بوده و سر کار هم که میرفته باباش واسش کار پیدا کرده . اینجا باید خیلی زرنگ و مصمم و با اراده باشی تا پیشرفت کنی چون رقابت تو همه زمینه ها شدیده خانم من هم واسه این رقابت آماده نبود حتی زبانش هم خوب نبود وقتی اومد اینجا و دید که چقدر مشکله جا زد و گوشه عزلت برگزید.

در مورد خریدن لباس من چیکار میتونم بکنم ؟ اگه تنها بره خرید که لباس تیره و بسته میخره اگه باهم بریم خرید که با هم دعوامون میشه چون او چیزی که من دوست دارم رو دوست نداره اگر هم من تنها برم بخرم اصلا نمیپوشه . یک بار یه لباسی براش خریدم انداخت تو کمد بعد چند روز با اصرار من یکبار گوشید و بعد انداختش دور .

حالا بفرض هم من برم لباسهایی که دوست دارم بخرم براش و اون هم بپوشه . بنظرتون وقتی خودش با علاقه و دوست داشتن نظر من اینکار رو نمیکنه دیگه واسه من ارزش یا لذتی داره؟؟؟

تمام بار زندگی روی دوش منه و اینجا باید زحمت کشید و مثل ایران نیست . من از سر کار که میام خونه خسته ام نمیتونم تازه بشینم روی خانمم روانشناسی کار کنم و سر مسایل کوچیکی که هر زنی به صورت ذاتی انجام میده باهاش بحث کنم . بخدا اگه بچه نداشتیم اصلا خودم و اون رو معطل نمیکردم و طلاقش میدادم و تمام ولی بچه بدون مادر نمیشه هم اینکه خوشبختانه به بچه خوب میرسه و من دغدغه ای در این رابطه ندارم.

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط coconut نمایش پست ها
    آقای rude boy

من با هرکسی که ازدواج میکردم آخرش ممکن بود به عشق خارج همسرم میشد . بنظر شما میتونستم خارج بودنم رو پنهان کنم و بعد از ازدواج یهو بگم که بیا بریم خارج؟؟

روزی 7-8 ساعت هم بیشترش با مادرو خواهراش چت میکنه , میگه ما بهم خیلی وابسته ایم و منم نمیتونم جلوشو بگیرم.
    دوست عزیز شما تنها کسی نیستی که این وضعیت رو داری و سن ازدواجت رو در خارج از کشوری، الان صحبت در این مورد بی فایده هست و گذشته دیگه. ولی!
    بله، می تونستید مخفی کنید، می تونستید گنگ صحبت کنید و قطعی و صد درصد نگین می خوام برای همیشه خارج زندگی کنم. بهتر بود تا مطمئن شدن از ایشون همه ی اطلاعات را نمی دادین و دستتان را رو نمی کردین.

من به نظرم اطلاعاتی که می دی ناقص هست و این پازل مشکل داره

مطمئنی اون 7-8 ساعت رو با مادر و خواهرش چت می کنه؟

ولی اگر واقعا همین ها هست! برگرد ایران و طلاقش بده تا بتونه شبانه روزی با مادر و خواهرش صحبت کنه
    ویرایش توسط Rude Boy : سه شنبه 05 شهریور 92 در ساعت 14:39

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 شهریور 93 [ 15:05]
    سطح
    18
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    178

تشکرشده 114 در 51 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rude Boy نمایش پست ها
    دوست عزیز شما تنها کسی نیستی که این وضعیت رو داری و سن ازدواجت رو در خارج از کشوری، الان صحبت در این مورد بی فایده هست و گذشته دیگه. ولی!
    بله، می تونستید مخفی کنید، می تونستید گنگ صحبت کنید و قطعی و صد درصد نگین می خوام برای همیشه خارج زندگی کنم. بهتر بود تا مطمئن شدن از ایشون همه ی اطلاعات را نمی دادین و دستتان را رو نمی کردین.

من به نظرم اطلاعاتی که می دی ناقص هست و این پازل مشکل داره

مطمئنی اون 7-8 ساعت رو با مادر و خواهرش چت می کنه؟

ولی اگر واقعا همین ها هست! برگرد ایران و طلاقش بده تا بتونه شبانه روزی با مادر و خواهرش صحبت کنه
    دوست عزیز فکر نمیکنم این جور راهنمایی کردن درست باشه شما باید ایشون رو راهنمایی کنید تا زندگیشون رو بهتر کنند نه اینکه تو دلشون رو خالی کنید و به شک بندازیشون که مبادا با فرد دیگه ایی چت میکنه.خراب کردن یه زندگی بهمین سادگی که نیست.

آقای cocount مسلما مشکل خانم شما وابستگیه بیش از حد به خانوادشون هست مثل اکثر خانمای ایرانی و اینکه نتونستن خودشون رو با محیط جدید وفق بدن باعث بی انگیزگی ایشون شده . شما تا حالا برای حل این مشکل از خانواده ی همسرتون کمک خواستین؟ اگه ایشون اینقدر به خانوادشون وابسته هستن حتما به حرفشون گوش میدن.
    سعی کنید تشویقشون کنید تا بیشتر در محیط بیرون از خانه وقتشون رو سپری کنند تا اینطوری هم فعالیتهای اجتماعیشون بیشتر بشه و هم روی رابطه شون با شما تاثیر بذاره. بهتره بعضی از کلاسهایی که حالت fun داره بهشون پیشنهاد بدین یا بعضی کلاسهای هنری. در هر حال شما بیشتر با روحیه شون آشنا هستین و میدونید به چی علاقه دارن . بهشون پیشنهاد رفتن به کلاسهاییی رو بدین که بهش علاقه دارن.
    ویرایش توسط aysu : سه شنبه 05 شهریور 92 در ساعت 14:58

4. کاربر روبرو از پست مفید aysu تشکرکرده است .

del (چهارشنبه 06 شهریور 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)