به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26
    عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست خوبم

امیدوارم با توکل به خدا و درایت و منطق بتونی مشکلات رو حل کنی.

بزرگترین مشکلی که در تو ورفتارت هست به نظرم اینه که میانه رو نیستی و همین باعث میشه یا از این ور بوم بیفتی یا از اونور.
    چند ماه سکوت و خود خوری و حالا یکباره انفجار.

از طرفی سیل مشکلات رو ریختی روی سرت و به قول خودت کلکسیونی از مشکلات داری.این راهش نیست.بیا و مشکلاتت رو دسته بندی کن.مهم ترینش رو پیدا کن و بقیه مشکلات رو در حالت مسکوت باقی بگذار.نمیتونی و نمیشه یکباره بخواهی همه رو باهم حل کنی.

قبل از هرچیزی از خودت بپرس ایا همسرم هم تمایل داره مشکلات این زندگی برطرف بشه؟

ایا سعی و تلاش میکنه؟
    برای این سوالها جواب پیدا کن تا دو سال دیگه نگی از 6 سال تلاش یکطرفه خسته شدم.

بی تفاوت شدن و بی خیال شدن کمکی به حل مشکلات تو و همسرت نمیکنه و در نهایت شما رو وارد وادی طلاق عاطفی میکنه.

درک میکنم که خودت رو به هر دری میزنی تا راه حلی پیدا کنی، اما باید این راه حل منطقی باشه.نه پاک کردن صورت مسئله.

تا کی میتونی مثل همخونه با همسرت زندگی کنی؟ایا فکر میکنی اگر مثل همسرت بی تفاوت بشی مشکلا حل میشن؟!

تو نمیتونی کنار همسرت باشی و زندگی انفرادیت رو بسازی.اصلا منطقی و شدنی نیست.این کار باعث بیشتر شدن شکافت فاصله بین شما میشه.

بهمون بگو چه وقتایی به این زندگی امیدوار میشی...این لحظات رو برامون ترسیم کن.

برات ارزوی موفقیت دارم.خدا رو فراموش نکن

موفق باشی
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

2. 3 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 27 شهریور 92), مهرااد (یکشنبه 24 شهریور 92), الهه آذر (یکشنبه 24 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم

امیدوارم با توکل به خدا و درایت و منطق بتونی مشکلات رو حل کنی.

بزرگترین مشکلی که در تو ورفتارت هست به نظرم اینه که میانه رو نیستی و همین باعث میشه یا از این ور بوم بیفتی یا از اونور.
    چند ماه سکوت و خود خوری و حالا یکباره انفجار.
    درسته دقیقا همینطوره..
    از طرفی سیل مشکلات رو ریختی روی سرت و به قول خودت کلکسیونی از مشکلات داری.این راهش نیست.بیا و مشکلاتت رو دسته بندی کن.مهم ترینش رو پیدا کن و بقیه مشکلات رو در حالت مسکوت باقی بگذار.نمیتونی و نمیشه یکباره بخواهی همه رو باهم حل کنی.

قبل از هرچیزی از خودت بپرس ایا همسرم هم تمایل داره مشکلات این زندگی برطرف بشه؟
    تو رفتارش نشون نمیده تمایلی داشته باشه.یا تو بحثها میگه من از اول زندگیمون دارم تلاش میکنم.بعقیده اون همینکه پول در میاره کافیه.اما امروز تو اس ام اس ازم پرسید بهم بگو باید چیکار کنم/راستشو بخوای انقد کلاف سردر گمم که نمیدونستم باید ازش چی بخوام
    ایا سعی و تلاش میکنه؟
    برای این سوالها جواب پیدا کن تا دو سال دیگه نگی از 6 سال تلاش یکطرفه خسته شدم.

بی تفاوت شدن و بی خیال شدن کمکی به حل مشکلات تو و همسرت نمیکنه و در نهایت شما رو وارد وادی طلاق عاطفی میکنه.

درک میکنم که خودت رو به هر دری میزنی تا راه حلی پیدا کنی، اما باید این راه حل منطقی باشه.نه پاک کردن صورت مسئله.

تا کی میتونی مثل همخونه با همسرت زندگی کنی؟ایا فکر میکنی اگر مثل همسرت بی تفاوت بشی مشکلا حل میشن؟!

تو نمیتونی کنار همسرت باشی و زندگی انفرادیت رو بسازی.اصلا منطقی و شدنی نیست.این کار باعث بیشتر شدن شکافت فاصله بین شما میشه.

بهمون بگو چه وقتایی به این زندگی امیدوار میشی...این لحظات رو برامون ترسیم کن.
    وقتی همسرم یه محبت خیلی خیلی کوچک بهم میکنه..مثلا همین امروز صبح علیرغم تمام ناراحتیهام.سر کار بودم که دیدم حدود ساعت 10 صبح اومد و برام ساندویچ خریده بود(خودش گشنش بوده رفته بوده بخوره یکی هم برام خرید و آورد داد بهم...از کار خودم خندم گرفت نه به اون کمالگرایی هام و نه به این الکی دل خوش کردنام
    برات ارزوی موفقیت دارم.خدا رو فراموش نکن

موفق باشی
    مریم عزیزم .قبلا هم برام تو تاپیک قبلیم پست گذاشته بودی نمیدونی چقد با حرفات آروم میشم.ممنونم عزیزم.امشب زیاد وقت نداشتم.فردا میام و مسائلمو دقیقتر مطرح میکنم.منتظر آقای sci هم هستم.شاید بیان و بتونم از کمکشون بهره ببرم.

4. کاربر روبرو از پست مفید الهه آذر تشکرکرده است .

maryam123 (یکشنبه 24 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    به پیشنهاد مهرااد عزیز تاپیک pooh..setayesh92..she گرامی رو (نظرات ارزشمند جنابsci) را با دقت خوندم. و نکان مشترک جالبی پیدا کردم.
    طبق فرمایشان جناب sciدر مورد علائم سندرم 30 سالگی من تقریبا همه علائم رو دارم.به اضافه اینکه کاملا منفعلم .در مورد 12 تا حقوق فردی که جناب sciذکر کرده بودن

1. حق بيان انديشه ها و ديدگاه ها، اگرچه با عقايد ديگران مغاير باشد
    2. حق ابراز احساسات و پذيرش مسئوليت ابراز آنها
    3. حق تغيير عقيده و عذرخواهى نكردن در اين باره
    4. حق اشتباه كردن و داشتن مسئوليت در قبال آن
    5. حق «نه» گفتن
    6. حق دادن پاسخ مثبت به ديگران
    7. حق گفتن «نمى دانيد»
    8. حق گفتن «متوجه نمى شوند»
    9. حق تقاضا كردن آنچه كه مى خواهيد
    10. حق مورداحترام بودن و به ديگران احترام گذاشتن
    11. حق استدلال كردن
    12. حق شنيده شدن سخنانتان و جدى تلقى كردن آن از سوى ديگرا

من همیشه در زندگیم علی الخصوص زندگی مشترکم حقوق شماره 5.9.10.12 رو خودم از خودم گرفتم و به همسرم اجازه دادم حقوق شماره 1.3.10.11 رو ازم بگیره.یعنی من تقریبا هیچکدوم ازون 12 تا حقوق رو تو زندگیم ندارم.
    فهمیدم تا حالا نتونستم تو رابطه با شوهرم بدرستی از تکنیکxyzاستفاده کنم.
    آداب گفتگو رو خیلی وقتها رعایت نکردم مثلاسرزنش کردم.سوالات بسته پرسیدم.موقعیت جدیدی خلق نکردم.تو وقتهایی که غمگین و افسرده بودم صحبت کردم و اصلا مثبت نبودم.
    ذهن خوانی و قضاوت زیادی درباره شوهرم دارم.
    حالا با اینهمه اشتباه چیکار کنم؟؟؟؟
    میشه دوستان لطف کنن از جناب sci بخوان به منم سر بزنن؟؟؟من نمیدونم از کجا و به چه ترتیبی شروع به حل این مشکلات کنم.البته راهکارهای آقای sci رو خوندم و همشو یادداشت کردم الان سوالم اینه:
    آیا همزمان که روی خودم و ایرادهام کار میکنم درسته رابطم باشوهرم رو هم مدنظر داشته باشم؟یا دست نگه دارم و به خودم فرصت چند ماهه بدم؟مثلا من از سردی رابطه زناشوییمون واقعا اذیت میشم .ایا درسته که رفتار جراتمندانه رو در خصوص همین موضوع با شوهرم بکار ببرم؟یا بدلیل ناشیگریم ممکنه اشتباه کنم...شاید بهتر باشه اول در خصوص مسائل کوچکتر این مهارت رو تمرین کنم ؟
    لطفا راهنماییم کنید.
    من چطوری میتونم عنوان تاپیکم رو عوض کنم؟؟؟
    ویرایش توسط الهه آذر : دوشنبه 25 شهریور 92 در ساعت 14:19

6. کاربر روبرو از پست مفید الهه آذر تشکرکرده است .

sci (جمعه 29 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    چطوری عنوان تاپیکمو عوض کنم؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    امروز با خودم فکر میکردم دلیل تمام ناراحتیهام و مشکلات خشم درونیمه که نسبت به شوهرم دارم.واسه همین وقتی چند وقت بهش محبت میکنم یه صدایی درونم بهم میگه یادت رفت چه بلاهایی سرت آورد؟کسی راهکاری یا تکنیکی بلده تا بتونم به کمکش خشممو کم کنم ؟؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام الهه جان

مجددا تاکید میکنم مشکلات رو دسته بندی و اولویت بندی کن تا الان سردر گم نباشی که از کجا شروع کنم...اینو بگم...اونو بگم....این کار رو بکنم...اون کار رو نکنم...؟

وقتی مشکلات از نظر اهمیت (از زیاد به کم) دسته بندی بشن حداقل حسابت با خودت روشن هست و میدونی چی میخوای و میدونی چه جاهایی باید ارامش خودت رو حفظ کنی و چه جاهایی نیازه که از حالت انفعال خارج بشی...

برات نوشته بودم که همزمان روی چندین مشکل کار کردن سخته و نه تنها نتیجه ای نمیگیری ، بلکه باعث سردرگمی بیشتر از اندازه ات میشه.لطفا پستها رو با دقت بخون.

اون صدای درونی هم که نمیذاره به همسرت محبت کنی و یا نا امیدت میکنه چیزی جز شیطون نیست...اگر بخواهی و همت کنی میتونی زندگی رو بسازی.به شرط اینکه به این صداها توجه نکنی.

مدتی بی دریغ و بدون چشم داشت به همسرت توجه و محبت کن .وقتی همچین افکاری سراغت میان، خوبیهای همسرت رو در ذهنت مرور کن.حتما همسر تو برات ارزش داره که با وجود اینهمه مشکلات بازهم بهش محبت میکنی.

اون دلایلی که تورو به این زندگی امیدوار میکنه رو بررسی کن.(وقتی افکار منفی میان سراغت)

بالاخره یا رومی رومی و یا زنگی زنگی.اگر واقعا میخواهی ادامه بدی باید با این مشکلات کنار بیای....و با این صداها بجنگی...اما اگر نمخواهی ادامه بدی فقط کافیه بها بدی به این صدا.

پس قدمهات رو استوار و محکم بردار

*تو نمیتونی خودت عنوانت رو عوض کنی.باید یکی از مدیران این کار رو برات بکنه.

موفق باشی
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

10. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 27 شهریور 92), مهرااد (سه شنبه 26 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام الهه اذر عزیز

ممنون که چنین با دقت خلاصه ای مفصل نوشتی به دقت خوندم

اون طور که معلومه خیلی تلاش کردی و برات روابط مهمن البته به ظاهر

من فکر میکنم همسرتون مشکل دارن باید اصلاح بشه در غیر این صورت شما با تمام حقوق از دست رفته زندگی خواهی کرد

کتابی هست به اسم "بی شعوری " از "دکتر خاویر کرمنت" کاملا یه همچین شخصیت هایی رو بررسی کرده که شناختش خیلی کمک میکنه.

ناراحت نشی بی شعوری مثل یه بیماری میمونه واسم علمی هست که زندگی اطرافیان رو به تباهی میکشونه اصلا به عنوان فحش رایج نیست واقعا توصیف کرده این رفتارایی که گفتی

رو.
    نمیدونم میشه بذارم کتابرو یا نه

فک کنم نمیشه.

12. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

الهه آذر (چهارشنبه 27 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
    سلام الهه جان

مجددا تاکید میکنم مشکلات رو دسته بندی و اولویت بندی کن تا الان سردر گم نباشی که از کجا شروع کنم...اینو بگم...اونو بگم....این کار رو بکنم...اون کار رو نکنم...؟

وقتی مشکلات از نظر اهمیت (از زیاد به کم) دسته بندی بشن حداقل حسابت با خودت روشن هست و میدونی چی میخوای و میدونی چه جاهایی باید ارامش خودت رو حفظ کنی و چه جاهایی نیازه که از حالت انفعال خارج بشی...

برات نوشته بودم که همزمان روی چندین مشکل کار کردن سخته و نه تنها نتیجه ای نمیگیری ، بلکه باعث سردرگمی بیشتر از اندازه ات میشه.لطفا پستها رو با دقت بخون.

اون صدای درونی هم که نمیذاره به همسرت محبت کنی و یا نا امیدت میکنه چیزی جز شیطون نیست...اگر بخواهی و همت کنی میتونی زندگی رو بسازی.به شرط اینکه به این صداها توجه نکنی.

مدتی بی دریغ و بدون چشم داشت به همسرت توجه و محبت کن .وقتی همچین افکاری سراغت میان، خوبیهای همسرت رو در ذهنت مرور کن.حتما همسر تو برات ارزش داره که با وجود اینهمه مشکلات بازهم بهش محبت میکنی.

اون دلایلی که تورو به این زندگی امیدوار میکنه رو بررسی کن.(وقتی افکار منفی میان سراغت)

بالاخره یا رومی رومی و یا زنگی زنگی.اگر واقعا میخواهی ادامه بدی باید با این مشکلات کنار بیای....و با این صداها بجنگی...اما اگر نمخواهی ادامه بدی فقط کافیه بها بدی به این صدا.

پس قدمهات رو استوار و محکم بردار

*تو نمیتونی خودت عنوانت رو عوض کنی.باید یکی از مدیران این کار رو برات بکنه.

موفق باشی
    مریم عزیزم ممنونم.اتفاقا من تو تاپیک قبلی دقیقا مشکلاتمو دسته بندی کرده بودم.اما جواب مناسبی دریافت نکردم(البته به نظر خودم)اما بازم دوباره اینکارو با دقت و تمرکز بیشتر انجام میدم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    سلام الهه اذر عزیز

ممنون که چنین با دقت خلاصه ای مفصل نوشتی به دقت خوندم

اون طور که معلومه خیلی تلاش کردی و برات روابط مهمن البته به ظاهر

من فکر میکنم همسرتون مشکل دارن باید اصلاح بشه در غیر این صورت شما با تمام حقوق از دست رفته زندگی خواهی کرد

کتابی هست به اسم "بی شعوری " از "دکتر خاویر کرمنت" کاملا یه همچین شخصیت هایی رو بررسی کرده که شناختش خیلی کمک میکنه.

ناراحت نشی بی شعوری مثل یه بیماری میمونه واسم علمی هست که زندگی اطرافیان رو به تباهی میکشونه اصلا به عنوان فحش رایج نیست واقعا توصیف کرده این رفتارایی که گفتی

رو.
    نمیدونم میشه بذارم کتابرو یا نه

فک کنم نمیشه.
    فرشته اردیبهشت ممنونم که برام وقت گذاشتی.اتفاقا من حدود یکسال پیش اون کتابو از طریق ایمیل دریافت کرده بودم و خوندمش.جالبه تمااااااااااااااااااااااا ااااام مواردش در مورد شوهرم صدق میکرد..اگه پیداش کنم یبار دیگه میخونمش.بازم ممنون

- - - Updated - - -

بیصبرانه منتظرم شاید جناب sci بیان و کمکم کنن.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    جالبه که خوندی.

امیدوارم موفق باشی الهه عزیز

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    طبق فرمایش مریم عزیز من مهمترین مشکلاتمو دسته بندی میکنم و به ترتیب اهمیتشون اونا رو مینویسم که اگه همین چند مورد رو برطرف کنم بقیه موارد خود به خود کمرنگ میشن
    مشکلات من 2 دسته ان:
    دسته اول مشکلات شخصیم که من با خودم دارم(1-بی ارادگی و تنبلیم 2-بی ثباتی احساسیم 3- منفعل بودنم)
    دسته دوم مشکلات ارتباطیم با شوهرم
    1- اعتیاد شوهرم به پورنو و نداشتن رابطه جنسی با من به مدت دو سال
    2-پرخاشگری و عصبانیت و بددهنی های همیشگیش
    تو تاپیکهای قبلیم دوستان بهم توصیه هایی رو کردن.بعضیهاشو نصفه نیمه اجرا کردم.ولی چندان موفق نبودم.از سایت دکتر مجد مشاوره گرفتم بهم گفتن اعتیاد شوهرت از اعتیاد به کوکائین بدتره و تا خودش مشاوره نگیره هیچکاری نمیتونی بکنی.من تصمیم گرفتم کلا بیخیالش بشم و زندگی شخصیمو داشته باشم اما بیشتر از یه هفته نمیتونم دووم بیارم (فراز و فرود احساسی)دوباره تصمیم میگیرم یبار دیگه تلاش کنم اما شکست میخورم.انقد رو رابطم زوم کردم که دیگه هدف شخی برا خودم ندارم
    هر بارم که برا خودم اهدافمو تعین میکنم و میخوام به پیشرفتم اهمیت بدم یک تا دو روز برناممو اجرا میکنم دوباره بیخیال میشم(تنبلی و بی ارادگیم)
    متاسفانه شوهرم راضی به صحبت هم نمیشه و من بیشتر مواقع سکوت میکنم(منفعل بودن).تهران هم زندگی نمیکنم که مشاوره تخصصی بگیرم.میدونم مشکلات شخصی و روابطم انقد تو هم گره خوردن که گاهی خودم نمیدونم کدومشون رو اون یکی تاثیر میذاره و پررنگترش میکنه.
    تو تاپیک بقیه خوندم که فرشته مهربون گاهی به زنان که مشکل شبیه من دارن توصیه میکنه به مدت 6 ماه رو شوهرت زوم نکن.با شناختی که من از شوهرم دارم (قبلا هم یبار به مدت 4 ماه این مورد رو امتحان کردم)با سکوت من و عدم توجه من به مشکلات رابطمون اون هیچوقت ترغیب به اقدامی نمیشه.اتفاقا بیشتر خوشحال میشه که من تو سکوت دائم باشم.خودش به کارهاش برسه و وقتی میاد خونه در سکوت مطلق به تلویزیون.استراحت و....بپردازه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)