به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    دختر خوب بهت میگیم صبر داشته باش بعد تو میری براش خانوم معلم بازی در میاری حالا هم میخوای دفتر یادداشت برداری و ....
    ..
    .
    ببین دریا خانوم یه سوال خیلی اساسی ازت می پرسم : فکر میکنی شوهرت از پشت کوه اومده؟؟؟
    این سوال دو تا جواب داره. آره یا نه.
    اگر آره که راه تو درسته. ادامه بده.
    اگر نه، پس این رو هم بپذیر که اون میدونه داره شما رو ناراحت میکنه! می دونه! می فهمی چی میگم؟ اون میدونه وقتی دروغ میگه، پنهان کاری میکنه و هزارتا کار دیگه همه اینها تو رو ناراحت میکنه و براش مهم هم نیست! به جهنم که تو ناراحت میشی.... همینه که هست! ....اصلن اشتباه میکنی که ناراحت میشی! .... اصلن به چه حقی ناراحت میشی!! .... اصلن ناراحت شو تا کم کم به این وضع عادت کنی!!!! .... اصلن من آدمت میکنم دختر لوس!!!.... فکر کرده خونه ی باباشه. نه دیگه تو شوهر کردی.... من اینطوریم....
    .
    اون نیومده زن بگیره که بعد مواظب باشه زنش رو ناراحت نکنه!!!! اون زن گرفته تا نیازهاش برطرف بشه همین!!! این جمله رو هزاربار برای خودت تکرار کن!!!
    .
    وقتی اینو پذیرفتی حالا می تونیم شروع کنیم. اول اینکه به نظر من زندگی مشترک دو مرحله اساسی داره. شامل اوایل زندگی و بعد از اون!!!
    .
    اگر گفتم صبر کن برای همیشه که نگفتم. برای مرحله ی اول گفتم.
    صبر کن تا خیلی چیزها رو بفهمی. تا دستت بیاد. زیاد حرف نزن. زیاد سخنرانی نکن. صبر داشته باش. اما نه این که هیچ کاری هم نکنی!
    .
    شوهر تو چه بخواد چه نخواد به تو نیاز داره. به جای حرف زدن و شعر و غزل خوندن که بیا خوب باشیم پسرم! پسر کوچولوی من بیا یادت بدم چطوری راه بری... تاتی تاتی!!!.... بیا پشت دستت رو داغ کنم (جریمه ات کنم) که دیگه کارای بد بد نکنی...
    بیا توی رفتارت بهش عملن نشون بده که تو کی هستی و چطور شخصیتی داری. نیازهای اون به تو فرصتیه که تو میتونی خودت رو بهش معرفی کنی. ناراحتی و خوشحالیت رو بهش نشون بدی. بدون حرف. بدون سخنرانی. آروم آروم.
    .
    اول باید بیاد سمت تو. پس بهش محبت کن تا بیاد. ازش ایراد نگیر. نصیحتش نکن. بهش بگو که میتونه پولش رو مدیریت کنه. بهش بگو که بهش اعتماد داری.
    .
    وقتی سمت تو اومد، اعتمادش رو نگهدار. صبر داشته باش تا وارد مرحله ی دوم بشی. اوایل زندگی زمان مناسبی برای شناختنه. برای اینکه قلق هاش دستت بیاد. برای اینکه امتیاز بگیری. برای اینکه بتونی صندلی مادرش رو برداری و روش بشینی.
    .
    بعد که نشستی و فرمون ماشین رو دستت گرفتی هر جا که خواستی و هر طور که خواستی برون!!! اون وقت که تو همه ی زندگیش شدی براش مهمه که ناراحتت نکنه!!
    .
    .
    .
    من اشتباهات بزرگی داشتم. منم خانوم معلم بازی درآوردم. منم باورم نمیشد که اون به ناراحتی و خوشحالی من و خواست من بهایی نمیده. من با خانواده اش سر قدرت جنگیدم. دفتر آوردم. سند آوردم. دلیل آوردم .... باور کن اگر این چیزها میخواست جواب بده. برای امثال من میداد!!
    .
    .
    هیچ چیزی آسون بدست نمیاد. عشق وجود نداره مگر اینکه ما ایجادش کنیم. ذره ذره و با مهارت.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دریا72 نمایش پست ها
    وقتایی که دعوامون شده بعدش که آرووم شدم خیلی رمانتیک حرفامو و خواسته هامو بهش گفتم با مهربونی اما....
    .
    .
    حرف و خواسته هات رو تا جایی که میتونی فعلن نگو. جاهایی هم که واقعن لازمه جراتمندانه بگو (توی تاپیک من گفتگوی جراتمندانه هست.)
    .
    همین دیشب دوباره یکم بحث کردیم و ... بعد از اینکه سر یه موضوعی بهم گفت من دوست دارم باهات لج کنم و... من با ملایمت بهش گفتم پس چرا ازدواج میکنن دختر و پسر؟
    .
    .
    دوست داره باهات لج کنه تا قدرت خودش رو بهت نشون بده و تو رو سر جای خودت بشونه! چون واقعن لازم داری یکی بشونتت سر جای خودت!!
    .
    .
    البته اینم بگم که قبلا کلی راه های پس انداز کردن رو از اینترنت یادداشت کردم و به شوهرم دادام بخونه اما بازم نشد یعنی عمل نکردیم یعنی من خیلی دوست داشتم امتحانش کنیم اما شوهرم نمیزاره.
    .
    .
    به شما چه ربطی داره؟ چرا به کارهاش دخالت میکنی؟ چرا خانوم معلم؟ میخوای بگی بیشتر می فهمی؟ میخوای اعتماد به نفسش رو بگیری؟ چی میخوای ؟ اون مرده و خودش باید یه فکری بکنه و تو وظیفه داری بهش قوت قلب بدی و بهش تکیه کنی. همین.
    هر وقت ازت کمک خواست اونوقت کمکش کن. هر وقت از تو پرسید به نظرت چه کار کنم؟ اونوقت نظرت رو بهش بگو. در عین حال بهش بگو که این فقط نظر توست و شاید درست هم نباشه و اون باید بررسی کنه و بهترین کار رو انجام بده.
    و تو میدونی که اون نهایتا بهترین تصمیم رو میگیره.
    ویرایش توسط she : چهارشنبه 27 شهریور 92 در ساعت 12:17

2. 3 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

tamanaye man (پنجشنبه 28 شهریور 92), الهه آذر (جمعه 29 شهریور 92), دریا72 (چهارشنبه 27 شهریور 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)