این تاپیک را هم مطالعه بفرمایید. پیشنهاد داده شده به نظر من روش خوبی برای گفتن انتظارات همسران به همدیگر است:
شیرینی نامزدی را حفظ کنید
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
این تاپیک را هم مطالعه بفرمایید. پیشنهاد داده شده به نظر من روش خوبی برای گفتن انتظارات همسران به همدیگر است:
شیرینی نامزدی را حفظ کنید
etzio (شنبه 30 شهریور 92)
تشکرشده 7 در 4 پست
خیلی ممنون که سعی میکنید مشکل من حل بشه
به نظر پزشک مناسبی میاد ، حتمن به همسرم میگم با ایشون تماس بگیره و پیگیر باشه تا ایشالا مشکلش حل بشه
خیلی ممنون دوست من
به نظر پیشنهاد کاربردی ای میاد ، ولی من واقعن می ترسم خانوادمو دعوت کنم برای این کار
چون من ۴ سال این عیب همسرمو پنهان کردم ، هر وقت اومدن خونه ما خونه تمیز بوده ( البته اون قسمتیش که تو دید بوده ! ) قطعن با این کار نظرشون در مورد عروسشون عوض میشه و ممکنه از چشم خانوادم بیفته .
من پیشنهاد میکنم که این کارو با خانواده خودش شروع کنم و بهش بگم یک روزی هم همینطوری خانواده خودمو دعوت میکنم . نظر شما چیه ؟
تاپیکی که معرفی کردید به نظرم تاپیک خیلی خوبی میاد ، مشکلاتش شبیه مشکلات منه ، در اولین فرصت حتمن کامل مطالعه میکنمش خیلی ممنون از لطف شما به خاطر راهنماییهاتون
در مورد عرق رازیانه آیا اثراتش رو بصورت کاربردی دیدید ؟ یعنی شده به کسی که مشکل سرد مزاجی داره توصیه کنید و اون هم مصرف کنه و مشکلش حل بشه ؟
متاسفانه وبسایت دکتر حسین اکبری هم باز نمیشه
نه زیاد اجتماعی نیست ، دوستان زیادی نداره و با کسی رفت و آمد نمیکنهدر ضمن آیا همسر شما اجتماعی هستن؟ چقدر در جامعه حضور دارن؟
علاقه به اشتغال یا ادامه تحصیل دارن؟
ولی علاقه زیادی به اشتغال و ادامه تحصیل داره
یه فکری هم به نظرم رسید. شما که می گین جلوی دیگران موهای قسمت هایی از بدن را میزنه که دیده میشه,بهش پیشنهاد بدین بره کلاس شنا! هم مجبور میشه تمیز و مرتب باشه.هم دوست پیدا می کنه. هم اینکه شنای قورباغه به بزرگتر شدن سینه کمک می کنه. و اون تفریح و نشاط هم باعث میشه اشتهای بیشتری پیدا بکنن.
می تونید ساعت کلاس شنا را صبح بگذارید تا مجبور شوند زودتر بیدار بشن. به نظرم همسرتون انگیزه ای برای صبح زود بیدار شدن ندارن
بسیا پیشنهاد خوب و کاربردی ای هستش ، بارها بهش پیشنهاد دادم بره کلاس شنا ولی خودش روش نمیشه به خاطر لاغر بودنش به استخر بره .
هر چقدر هم که به من بگه هیکلم خوبه ولی خودش میدونه که لاغره و این احساس حقارت بهش میده جلوی خانوم های خوش هیکل دیگه .
ولی اگر بتونم یه جوری مجبورش کنم بره شنا با یک تیر چند نشون زدم ، هم به خاطر توی جمع بودن سعی میکنه به وزنش بیشتر اهمیت بده و هم موهای بدنش رو اصلاح کنه .
ولی واقعن راهی به ذهنم نمی رسه که مجبورش کنم بره، چون واقعن یک دنده و لجبازه و اگر کاری رو نخواد انجام بده به هیچوجه انجام نمیده . شما پیشنهادی در این مورد ندارید ؟
خیلی ممنون ، این مقاله رو هم حتمن مطالعه میکنم
باز هم از تک تک دوستان به خاطر ابراز همدردی و راهنمایی هاشون تشکر میکنم
و عذر هم میخوام که کمی با تاخیر پاسخ میدم چون این چند روزه سرم خیلی شلوغه و فرصت زیادی ندارم که به اینترنت سر بزنم
ویرایش توسط etzio : شنبه 30 شهریور 92 در ساعت 23:02
تشکرشده 22 در 17 پست
سلام بنظر من برای رفتن به ارایشگاه خودتون ببربینش از قبل به خواهرتون بگید یا به خودش که نوبت بگیره بعد ببرش ارایشگاه اگه نزدیک بود که برگردید اگه نبود صبر کنید چندبار به وقتش اینرفتارو نشون بدید فکر کنم بعدش برای خودش عادی میشه و باید بره/اما تمیزی خونه دیگه کمکش نکنید چون میگه کمک میکنه من تمیز نکنم خودش تمیز میکنه.درحین نامرتب بودن خانه خانوادشو دعوت کنید.فقط به همسرتون بگید که شام درست کنه.لاغر بودن. من خودم لاغر بودم اما یک قرص از عطاری گرفتم fatfastبه این اسم که یک دونش بخوری اینقدر گرسنت میشه که مجبور میشی غذابخوری زیاد ویکم هیکلش خوب بشه ادامه میده قکر کنم بخاطره گفتن زیاد لاغری ناامید هم شده.یکم جدی باشید قهر میکنید شما اشتی نکنید .بیمحلی کنید. ایشالله درست میشه.
- - - Updated - - -
یچیز دیگه شما هم چندروز به خودتون نرسید مطمئنن به شما میگه این اتفاق افتاده ها
etzio (یکشنبه 31 شهریور 92), دختر مهربون (یکشنبه 31 شهریور 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)