بچه ها من واقعا نمی تونم ازدواج کنم ؟
ولی من دوست ندارم تنها باشم . حتی حاضرم با درسم کار کنم تا بتونم ازدواج کنم . خوشم نمی یاد که الآن کار کنم . چون سطح دانشگاهم نسبتا بالاست و می خواستم بتونم وقت زیادی رو برای درسم بذارم که معدلم بالا باشه و بعدشم توی دو سال ارشد هم یک پایان نامه ی خوب بنویسم و هم بتونم منابع دکترا رو بخونم .
اما اگه برای ازدواج کردن لازم باشه حاضرم دوباره برم سر کار . آخرش اینه که می رم به صورت نیمه وقت توی یک بقالی یا قصابی یا هر جای دیگه ای کار می کنم . بعدشم بعد از دو سال عقد کردن زندگی مشترکم رو شروع می کنم . دو ساله دیگه که درسم تمام شد و خواستم برم سربازی اگه زن داشته باشم سربازی ام شهر خودمه و نصفه روز هست و با سربازی ام زندگی مشترکم رو شروع می کنم و کار هم می کنم .
مادرم گفته اگه ازدواج کنم ماهی ۳۰۰ هزار تومن از زمانی که عقد کنم تا زمانی که زنم رو ببرم بم می ده و خرج مراسم عقد و کادو ها رو هم بم می ده و حدود ۲۰ تا ۳۰ ملیون هم اول زندگیم بم کمک می کنه و گفته خرج دانشگاه و ....... رو هم بم می ده .
پدرم هم جدیدا به داداشم ۱۵ ملیون پول داده و اونم با یکی شریک شده و یک کاری رو شروع کرده و بابام گفته هر وقت من بخوام ۱۵ ملیون به من هم می ده . خودمم ۶ تا سکه نگه داشتم که هر روز داره ارزشش کمتر می شه .
بازم می گید من نمی تونم ازدواج کنم ؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)