به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 22:14]
    سطح
    4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 41 در 18 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi..00 نمایش پست ها
    خب من آدم محتاطی هستم . شاید در مورد یک موضوع پر اهمیت وقت زیادی رو بذارم و به این فکر کنم که چه راه های گوناگونی برای حل اون موضوع دارم اما بی گدار به آب نمی زنم .

در مورد ازدواج که حتما یکی از موضوعات مهم در زندگی هر فردی هست هم خیلی فکر کردم و اطلاعات زیادی رو توی مغزم برای یک ازدواج خوب جمع آوری کردم . فکر می کنم دیگه آمادگی لازم رو برای ازدواج داشته باشم .

به نظرم من گناه دارم که 1-گیر یک دختری بیفتم که لیاقت زندگی با من رو نداشته باشه وگرنه هر دختری که با من ازدواج کنه فکر می کنم که خوشبخته .

خواهش می کنم ، شما هم به نظر می رسه باحالید ...

من در مورد دخترها این حرف رو نزدم .2- به نظرم ما ایرانی ها عموما علاقه ی زیادی داریم که دروغ بگیم و همین طور دوست داریم دروغ بشنویم . البته حتما دختر ها به گرد پای آقا پسر ها در خالی بندی نمی رسند .

3-دوست ندارم گذشتم رو پنهان کنم اما انگار بهتره که این کار رو بکنم . شاید گفتن اینکه دوست های زیادی داشتم باعث بشه همسرم بم بی اعتماد بشه . در عرف ایران هم انگار زدن این حرف درست نیست .
    مثلا دختره فکر می کنه این که الآن به همین راحتی می گه قبلا دوست دخترم داشتم حتما تا الآن با هزار نفر ارتباط جنسی داشته و بعد ازدواجشم قصد داره به بی بندو باری اش ادامه بده .

من نمی گم مشکلی داره یک پسر و دختر قبل ازدواج ارتباط داشته باشند . اون جور آدم ها حتما آدم های مثله خودشون رو بهتر درک می کنند اما من جزو اون جور آدم ها نیستم . اصلا نمی خوام بگم کار اون ها اشتباه که شما حرف فرشته رو کشیدید وسط !

اگر دختر یا پسری قبلا این روابط رو داشته اما در رابطه اش به شریکش وفادار بوده من نگاه بدی به این فرد ندارم اما اگه یک روزی با شریکش به هم زد به نظر من اون مثله یک فرد مطلقه می مونه .

این حق یک آدم مجرده که با یک آدم مطلقه ازدواج نکنه . من قبل از ازدواجم حتما سعیم رو می کنم که با یک آدم مجرد ازدواج کنم اما بعد ازدواج حتی اگه متوجه هم بشم که طرفم مطلقه بوده به روی خودم هم نمی یارم .

منم از این جور آدم ها زیاد دیدم . امیدوارم که اصلاح بشوند

بچه ها اگه حرف دیگه ای دارید بزنید . بودن تو همدردی خیلی وقتم رو می گیره . نمی دونم شاید دوباره یک روزی برگشتم اینجا
    با سلام

آقای احمدی عزیز

من نگاهی گذرا به این تاپیک و پستهای شما و بقیه دوستان انداختم.

من قصد ندارم از شما انتقاد کنم و یا اعتقاداتتون رو زیر سوال ببرم که این باعث

بشه شما برای دفاع از خودتون جواب بدین .

من با این پست فقط میخوام نقطه نظر و دیدگاهم رو از روی تجربه و مطالعاتی که داشتم در مورد مطالبی که نوشتین مطرح کنم که شاید برای شما نکته تازه ای داشته باشه.

در پست قبلیتون یه سری جملاتی رو نوشتین که زیرش خط کشیدم و با رنگ قرمز مشخصشون کردم.

1- خوب هیچ کس دوست نداره با کسی که لیاقتشو نداره ازدواج کنه اما مساله ای که هست اینه که هر کسی میخواد ازدواج کنه باید اول خودش به این سوال جواب بده:" آیا من لیاقت و شایستگی اینو پیدا کردم که با همسری با معیارهایی که در نظر دارم ازدواج کنم ؟! "

2-این جمله ای که شما گفتین یه جمله ی عامیانه هست و اگر منطقی پشتش باشه اون منطق میگه چون من دوست ندارم(تحملشو ندارم) حقیقت تلخی رو از زبان کسی بشنوم بهتره راست مصلحت آمیزشو بشنوم. خوب یه مثال ملموسش که چند بار هم در موردش صحبت کردی و اصلا به خاطر این مسئله این تاپیک رو ایجاد کردی هم همین قضیه گفتن یا نگفتن حقایقی در مورد گذشته ات هست که در صورتی که طرف مقابل ازت سوال کرد مجبوری حقیقتشو نگی و این یعنی دروغ.

احمدی جان تو میدونی کسانی که به خاطر ترس از دست دادن کسی یا چیزی اقدام به دروغ گویی میکنند نمیتونن به این سادگی ها به کسی اعتماد کنند؟! این یه معادله ی دو دو تا چهارتاست. چون وقتی من دروغ بگم خوب چطور میتونم باور کنم کسی راست بگه؟!!!

3- این جمله ات هم میشه گفت تاکیدی بر نکته ی شماره 2 هست. یعنی خوب با خودت به این نتیجه میرسی که بهتره راستشو نگی چون ممکنه با این کار اعتماد طرف مقابلو از دست بدی. درست میگم؟! خوب با اینکار شاید مسئله ات به ظاهر حل بشه اما خوب تو از کجا مطمئنی که اون هم همینکارو در قبال تو نخواهد کرد و در آینده حقیقتی رو بفهمی که هزاران بار از این پنهان کاری که شما کردی بدتر نباشه؟!!!

در پایان من برخلاف دوستان اصلا توصیه ای مبنی بر "ازدواج کردن" و یا " ازدواج نکردن" شما ندارم... اما تنها پیشنهاد من به شما دوست عزیزم اینه که فقط سعی کن توی همچین مسئله ی مهمی اول از خودت شناخت داشته باشی دوم بدونی دنبال چی هستی و چی میخوای سوم عاقبت اندیشی و آینده نگری داشته باشی و در آخر و پایان مسئوولیت تمام کارهایی که انجام میدی و تصمیماتی که میگیری رو قبول کنی.

خدایا چنان کن سرانجام کار..................تو خشنود باشی و ما رستگار

2. 2 کاربر از پست مفید do_ob تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (چهارشنبه 03 مهر 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 03 مهر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)