خب من آدم محتاطی هستم . شاید در مورد یک موضوع پر اهمیت وقت زیادی رو بذارم و به این فکر کنم که چه راه های گوناگونی برای حل اون موضوع دارم اما بی گدار به آب نمی زنم .
در مورد ازدواج که حتما یکی از موضوعات مهم در زندگی هر فردی هست هم خیلی فکر کردم و اطلاعات زیادی رو توی مغزم برای یک ازدواج خوب جمع آوری کردم . فکر می کنم دیگه آمادگی لازم رو برای ازدواج داشته باشم .
به نظرم من گناه دارم که
1-گیر یک دختری بیفتم که لیاقت زندگی با من رو نداشته باشه وگرنه هر دختری که با من ازدواج کنه فکر می کنم که خوشبخته .
خواهش می کنم ، شما هم به نظر می رسه باحالید ...
من در مورد دخترها این حرف رو نزدم .2- به نظرم ما ایرانی ها عموما علاقه ی زیادی داریم که دروغ بگیم و همین طور دوست داریم دروغ بشنویم . البته حتما دختر ها به گرد پای آقا پسر ها در خالی بندی نمی رسند .
3-دوست ندارم گذشتم رو پنهان کنم اما انگار بهتره که این کار رو بکنم . شاید گفتن اینکه دوست های زیادی داشتم باعث بشه همسرم بم بی اعتماد بشه . در عرف ایران هم انگار زدن این حرف درست نیست .
مثلا دختره فکر می کنه این که الآن به همین راحتی می گه قبلا دوست دخترم داشتم حتما تا الآن با هزار نفر ارتباط جنسی داشته و بعد ازدواجشم قصد داره به بی بندو باری اش ادامه بده .
من نمی گم مشکلی داره یک پسر و دختر قبل ازدواج ارتباط داشته باشند . اون جور آدم ها حتما آدم های مثله خودشون رو بهتر درک می کنند اما من جزو اون جور آدم ها نیستم . اصلا نمی خوام بگم کار اون ها اشتباه که شما حرف فرشته رو کشیدید وسط !
اگر دختر یا پسری قبلا این روابط رو داشته اما در رابطه اش به شریکش وفادار بوده من نگاه بدی به این فرد ندارم اما اگه یک روزی با شریکش به هم زد به نظر من اون مثله یک فرد مطلقه می مونه .
این حق یک آدم مجرده که با یک آدم مطلقه ازدواج نکنه . من قبل از ازدواجم حتما سعیم رو می کنم که با یک آدم مجرد ازدواج کنم اما بعد ازدواج حتی اگه متوجه هم بشم که طرفم مطلقه بوده به روی خودم هم نمی یارم .
منم از این جور آدم ها زیاد دیدم . امیدوارم که اصلاح بشوند
بچه ها اگه حرف دیگه ای دارید بزنید . بودن تو همدردی خیلی وقتم رو می گیره . نمی دونم شاید دوباره یک روزی برگشتم اینجا
علاقه مندی ها (Bookmarks)