ممنون که جواب دادی درسا جان. نمیدونی چقد دلم گرفته
نه.از دیشب اصلا به روی خودش نیاورده.نه زنگی.نه اس ام اسی.هیچی...
توی خونه پدر شوهرم تقریبا برخوردها خوب بود.هوامو دارند. البته پدز شوهرم که اخلاق هاشمل شوهرمه 100%حق و به شوهرم میده و خواهر شوهرم که از شوهرم بزرگتر و مجرده حق و به من داد. مادر و برادر شوهرم هم هر دومون و مقصردانستند. خواهر شوهرم تنها کسیه که شوهرم خیلی قبولش داره.با شو هرم تلفنی صحبت کرده و ازش خواسته تا یکی 2 ساعت دیگه قرار بگذارن و با هم صحبت کنند.
واقعا امیدوارم امشب بیاد دنبالم.وگرنه دق می کنم.خیلی تحقیر می شم اگه نیاد
همه فکر میکردند که چقد ما عاشق همیم و هیچ مشکلی نداریم. هر چی رشته بودم پنبه شد.
خیییلی بد شد

- - - Updated - - -

ممنون که جواب دادی درسا جان. نمیدونی چقد دلم گرفته
نه.از دیشب اصلا به روی خودش نیاورده.نه زنگی.نه اس ام اسی.هیچی...
توی خونه پدر شوهرم تقریبا برخوردها خوب بود.هوامو دارند. البته پدز شوهرم که اخلاق هاشمل شوهرمه 100%حق و به شوهرم میده و خواهر شوهرم که از شوهرم بزرگتر و مجرده حق و به من داد. مادر و برادر شوهرم هم هر دومون و مقصردانستند. خواهر شوهرم تنها کسیه که شوهرم خیلی قبولش داره.با شو هرم تلفنی صحبت کرده و ازش خواسته تا یکی 2 ساعت دیگه قرار بگذارن و با هم صحبت کنند.
واقعا امیدوارم امشب بیاد دنبالم.وگرنه دق می کنم.خیلی تحقیر می شم اگه نیاد
همه فکر میکردند که چقد ما عاشق همیم و هیچ مشکلی نداریم. هر چی رشته بودم پنبه شد.
خیییلی بد شد

- - - Updated - - -

شیدا جان متاسفانه خیلی چیزا رو گفتم.مثلا تا حالا چند بار شوهرم بدجور دست روم بلند کرده.اونا رو گفتم.کاش نمی گفتم.:'(
شوکه شده بودند. خیلی چیزایی رو هم که کلی با تلاش حفظ آبرو کرده بودم تعریف کردم.اخه به دعوای اخیرمون مربوط بود.
البته خیلی چیزا رو هم نگفتم. خیلی جا ها هم ازش طرفداری کردم.
حالا هم زار زار دارم گریه می کنم.دلم برایش تنگ شده اخه.
جلوی مادر شوهرم گریه می کنم که دلم برای پسرت تنگ شده.چیکار کنم اخه گریه ام بند نمیاد