تشکر میکنم از همتون . نظراتتون یه مقدار آرومم کرد .
بلاخره گوشیشو روشن کرد ولی هر چی زنگ زدم جوابمو نداد . بعدش یه اس داد که چیزی بین ما نیست . بهش اس دادم چرا رفتی با این پسره . باز گفت دیگه چیزی بین ما نیست و ما تموم کردیم و دیگه مزاحمم نشو .
ولی کاش میرفت سراغ یکی دیگه نه این پسره . پسره دوسال با من دشمنی داشت . حتی بخاطر دعوا باهاش میخواستن از دانشگاه اخراجم کنن. کاش این پسره ازم سر بود . حداقل میدونستم ازم سر بوده . ولی سنش از خودش کمتره و قدشم انقد کوتاهه که همه مسخرش میکردن . موندم چرا رفت با این .
مرده شور این دل لعنتی رو ببرن . کاش دلم سنگ بود . کاش میتونست همه چی رو فراموش کنه . با این حال که ازش بی اندازه متنفرم ولی باز دوست دارم یه خورده صداشو بشنوم آخه دلم برا صداش تنگ شده .دوس دارم برگرده . ولی از یه طرف هم دوس دارم بکشمش که دست کسی به جز من بهش نخوره . باور کنید اگه بفهمم با پسره رابطه جنسی داشته خودکشی میکنم.
الانم فقط میخوام کاری کنم که دست کسی بهش نخوره و برام مهم نیست زنده بمونم یا بمیرم
- - - Updated - - -
بخاطر دختر همه دوستامو ترک کردم . چون میگفت دوس ندارم با اینا بگردی و میگفت رفیق به درد نمیخوره و فقط باید من و تو رفیق هم باشیم و به دیگران نیازی نداریم .
البته خودش که تمام دخترای خوابگاهشون باهاش رفیق بودن . ولی به رفیق بازی من اعتراض داشت منم چون هدفم راضی نگه داشتنش بود به حرفش گوش دادم.
تمام رفیقای درجه یکمو ول کردم چون که میگفت نمیخوام با کسی که دوست دختر داره بگردی . الان واقعا تنهام . یکی رو ندارم باهاش درد و دل کنم . البته رفیق دارم ولی نه در حدی که بشه باهاشون درد و دل کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)