سلام دوستان...این مدت اتفاقاتی که افتاد این بود : بهش جواب رد دادم...ولی بعدش شدیدا پشیمون شدم...چون این مدت رفتم پیش مشاور، مشاورم خیلی خوب بود و دیدم نسبت به ظاهر و دوست داشتن فرق کرده بود، مخصوصا نسبت به رابطه قبلیم و این که مشاورم دوست پسر سابقم رو رسما از چشمم انداخت ، چون خیلی بهم بدی کرده بود و با رفتارش آزار داده بود...بگذریم، خواستگارم یکی دو روز بعد دوباره تماس گرفت و قرار شد بازم صحبت کنیم، تازه فهمیدم این من بودم که نمیخواستم زیبا ببینمش و الان رابطه مون بازم ادامه داره و کم کم دارم بهش علاقه مند میشم، چون اخلاق خوبی داره....
در مورد رابطه گذشته ام نه خبر نداره، اون ازم چیزی نپرسید و من هم نگفتم، چون بهم گفتن اگه بگی ،باعث میشه حسادت کنه و خودش اذیت میشه، نمیدونم کار درستی کردم یا نه....البته اون بین حرفاش بهم گفته که تا به حال با کسی نبوده...
مسئله دیگه اینکه اگه امکانش باشه میخوام از مدیر انجمن خواهش کنم این تاپیک رو پاک کنه، چون خواستگارم زیاد اهل اینترنت هست و میترسم اینجا رو پیدا کنه و بخونه،...یا حداقل اگه امکانش باشه پست اولی که رو در مورد مشخصات خواستگارم نوشتم کمی ادیت کنم تا تابلو نباشه...نمیدونستم به کی باید بگم یا کجا مطرح کنم این حرفو....ممنون میشم کمکم کنین
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)