نوشته اصلی توسط
alireza35
سلام ,
خانم pooh ، آقای ammin ، من هم خوشحالم که شما دوباره اینجا هستید ، چند تا از نظرات شما رو خوندم ، با احساس و یکمی دینی و مذهبی.
خانم pooh ، شما بحث " عشق " رو مطرح کردید ، این یک بحث پر چالش ، اما میشه عشق رو " مادی " هم بررسی کرد ، همانطور که یک فرد دین دار میتونه عاشق بشه ، مثلا حتی عاشق خدا ، یک فرد بی دین هم میتونه عاشق بشه ، حتی برای عشق ش ( مثلا یک زن یا یک مرد) جونش رو هم بده .( دقت کنید یک فرد "بی دین" یعنی حتی براش قرب الهی هم وجود نداره که بخواهد بخاطرش ایثار کنه . مثلا حتی میتونه عاشق وطنش بشه و ایثار کنه . نیاز نیست عشق رو خیلی آسمانی ببینیم .
در روانشناسی یک نظر این هست که : ریشه عشق و بت پرستی ، یکی هست ( حالا شاید نظر خانم پوه زیاد ریشه یابی این حس نباشه) .
اما در کل چیز خوشایندی هست چه آسمانی باشه چه زمینی.
ازلطف شماممنونم آقای alireza35،عشق ارزشمندو مقدسه حتی اگه دو نفرغیر دیندار عاشق هم بشن،اگه باعث رشدوبلوغ اونابشه.شایدکسی عشق به پدیده هاداشته باشه فراترازاراده خودش مث عشق به بخشی ازطبیعت،زیاد دیده شده چنین افرادی به بهبود دنیادراون موردی که عشق داشتند کمک کردن،یاکسی عاشق مکانیکی بوده وجزو بهترین مکانیکهاشده.به نظرم عشق بایدباعث بشه مابیداربشیم چشمون بازترشه نه اینکه کروکورمون کنه..خانمpooh.تازمانی که نمیتونی کسی رو دوس داشته باشی به نظرم به صلاحت نیست ازدواج کنی.سه احتمال وجودداره۱_یاتا آخراین احساس بی احساسی روباخودت حمل میکنی،که بعیدمیدونم همیشه اینجورباشی۲_یا باتفکروتمرکزوخواستن،افکار وتمایل قلبیت رو تغییرمیدی وآمادگی دوس داشتن کسی روپیدامیکنی۳_یاپس ازاومدن ودیدن یه شخص یاخواستگار احساست تغییرمیکنه وفکرمیکنی میتونی دوسش داشته باشی.اما من فکرمیکنم اگه بخوای وباور داشته باشی ازاین بی احساسی رهامیشی.میل به دوس داشتن تعطیل نمیشه اگه حتی بادوس داشتن یه پرنده یاگربه خودش رواشباع کنه.
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)