نه اصلا هم انتظاراتمون بالا نمی ره!!!!!(همینجا به همسر آینده ام قول می دم که انتظاراتم بالا نره.اما همیشه ناز منو بکشه!!!!:)))) البته خودم الان یکم دلم براش سوخت!بیچاره چقدر باید آدم خلاقی باشه تو این زمینه : ))))))))))))
من به شخصه نیرویی که من را به ازدواج سوق می ده؛نیاز عاطفی است.برای خانم ها نیاز عاطفی نسبت به جنسی در اولویت قرار داره.
برای آقایون این طور که تا حالا فهمیدم نیاز جنسی اولویت داره.حالا خوبه خانم شما بگه من نیاز جنسی همسرم را خیلی بهش بها نمی دم.چون یک وقت انتظاراتش بالا می ره؟
دوست دارید خانمتون تو دلش احساس کمبود کنه؟یا مثلا یک موقع بیاد توی این سایت و بخونه که بعضی مردها مثل همین آقای ناآشنا چقدر خوب ناز خانومشون را می کشن و احساس حسرت بکنه؟ تو دلش بگه کاش همسر من هم.....
من عمرا با مردی که عاطفی نباشه ؛ازدواج بکنم.همیشه هم تو جلسه اول خواستگاری هایم هم تا حدی باید از این قضیه مطمئن بشم؛تا به جلسه دوم بکشه.
اصلا خانمی که ناز نداشته باشه ؛رفتارش مثل پسرا میشه.توی این تالار چند تا تاپیک خوندم که آقایون شکایت می کردند خانممون مثل پسرا رفتار می کنه.ناز کردن بلد نیست .
آقایون اگه یه همچین روحیه ناز کشیدن را در خودتون نمی بینید نباید با یک دختر با ظرافت های دخترانه ازدواج کنید.چون تو ماهیت این دختران ناز کردن هم هست.
(نمی دونم چرا شکلک های من کار نمی کنه؟!!!)
علاقه مندی ها (Bookmarks)