سلام كاملا حق را به شما ميدم رفتارشون از نظر منم تا حدي مشكله باورش اما وقتي ازش ميخوام ميگه من ميخوام منوبه خاطر خودم بخوانن نه به خاطر مدركم من تو را به خاطر خودت خواستم نه جيز ديگه و ميگه اگه بخوام كامل توضيح بدم اونوقت ديدشون نسبت به من عوض ميشه در كل دوست داره در سايه باشه جالبه چون اياران نبوده والدينش هم چيز زيادي ازش نميدونن
باور كنيد قبل خواستگاري خيلي باهاش حرف زدم اما نتونستم متقاعدش كنم اما جديدا ميگه من با تخصص خاصي كه دارم تو اين مدت كوتاه تونستم موقعيت هاي كاري خوبي را پيدا كنم و اينا همش بخاطر تو بوده و بعد كه كارها رو سر و سامان دادم تمام مدارك اون كارها را ميارم بهت نشونم ميدم تا خودت هم با چشمات ببيني و باور كني اونوقت به پدر و ماردت نشون ميدم و باز در صورت بهانه گيري مجدد خانواده ات بايد خودت ازمن دفاع كني و يا اونا را متقاعد كني يا منوانتخاب كني و با من بيايي حتي در صورت عدم رضايت خانواده با من ازدواج كني و خلاصه اش ين من و اونا يكي را انتخاب كني و در مورد مشا ور هم بايد بگم ايشون چون در اين رشته تخصص دارن اخه من بايد پيش كدوم مشاور با ايشون برم تا بتونم واقعا ايشون را بشناسم آخه كدوم مشاور ميتونه بهم كمك كنه تا ايشون با اين تخصص به من بشناسونه. خانواده ام به حرفاش شك دارن و ميكن ايشون حرفاش اصلا راست نيست و با زبون داره تو را گول ميزنه .واقعا درمانده شدم و گرنه وقت شما عزيزان را هرگز نميگرفتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)