سلام ستيلا و ميشل عزيز
بله همون فرد هست.جلب اينجاست هچكي فكر نميكرد من در اين وضعيت و شرايط اين كار رو بكنم حتي مادر خودم.دلیل جواب قطعی منفیت چیه؟ با توجه به تمایلی که ایشون نشون میدن، و سالم بودن ارتباطتون، شاید جای فکر مجدد باشه. بعضی وقتا فکر می کنیم بدون شک تصمیم درستی گرفتیم، اما طرفمون میتونه زاویه دیدمون رو طوری تغییر بده که ببینیم هنوز جای بررسی وجود داره.
این آقا همون فردی هست که یه تاپیک براش داشتی؟
ايشون هم فك كنم تصورشون اين بود من براي جلب توجه ايشون اين كار رو كردم چون چند روز بعد اعلام نظرم مجبور بودم براي تسويه باهاش تماس داشته باشم انقدر برخوردم عالي بود كه خودم هم مونده بودم ولي مشخص بود ايشون ناراحته ولي تصميمم جدي بود چون دو سال زمان كافيه هر اقدام جدي ميتونست انجام بده.
- - - Updated - - -
چند روز بعدش خودش با موبايلم تماس گرفته بود دو بار منم متوجه نشده بودم نه اينكه نخوام جواب بدم براي بار سوم با شماره ديگه با محل كارم تماس گرفت منم خيلي عادي برخورد كردم ايشون فكر كردن نشناختم كه تحويل نگرفتم .حتي وقتي حضوري اودن چون فرد ديگه اي حضور داشت و منم اصلا دوست نداشتم اون فرد سوم محل رو ترك كنه صحبت جدي پيش نيومد.
- - - Updated - - -
ايشون هيچ رفتار صميمي ندارند.بخصوص با اين اوضاع ولي نميدونم چرا تصميمشون يكطرفه نميشه نه مثبت نه منفي.سلام خدمت صبوری جان عزیز.دوست خوبم من فکر میکنم بهترین راه عادی رفتار کردن هست.مثل بقیه همکاراها و اقایونی که توی محیط کار باهاشون برخورد دارید.اگر متوجه شدید که ایشون بیشتر از یک همکار با شما رفتار صمیمی دارن شما با جدی رفتار کردن که در رفتار عادیتون نیست ایشون رو اگاه کنید .اونم یا میره و بر نمیگرده و رابطه کاری یکطرفه ایشون تموم میشه یا حداقل متوجه میشه که شما برای ایشون ارزشی قایل نیستید و دوباره نمیاد.
چيزي كه مشخصه اينه ايشون احساس كردن علاقه اي از سمت من هست ولي من از علاقه ايشون هنوز مطمعن نشدم.چون رفتاراشون گاهي نشانه مثبت و گاهي نشانه منفي داره.
من با وجود علاقه اي كه داشتم اين تصميم رو گرفتم و واقعا كنار كشيدم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)