دوست عزیز و گرامی.باران بهاری 11
صمیمانه ممنونم از راهنمایی هاتون و راهکارهاتون.واقعا لطف دارید به من.راستش همون شش ماه پیش هم جناب(راستش اسمشون خاطرم نیست sci یا isc...) ایشون خیلی بهم لطف داشتند و براه راهکارهایی رو مشخص کردند.اما من خودم کاهلی کردم و نتونستم برنامه رو اجرا کنم.اون لینک هارو خواندم خصوصا لینک اون خانم رو گرافیست بودند و خیلی از بی انگیزگی هاشون به من شبیه بود.و سرنخ های خوبی گرفتم.ممنون میشم باز هم کمک کنید بهم و بهم راهکار نشون بدین.
راستش هفته اخیر کاملا گوشیم خاموش بود.چون کارهایی که سفارش گرفته بودم اماده نبود و از دروغ گفتن و بدقولی به مردم هم بشدت متنفرم.میدونم خیلی عواملی که حالمو بدتر میکنه همین شرایطی هست که مجبورم میکنه بد قول بشم یا به مردم دروغ بگم.وقتی دروغ میگم حالم از خودم بهم میخوره.با این حال متاسفانه باز امشب مجبور شدم گوشیم رو روشن کنم و با کارفرماهام تماس بگیرم.خیلی ادم بی شعوری هستم که اون داستان های چرند رو براشون جور کردم و تحویلشون دادم.اما در هر صورت باز دروغ گفتم و نهایتا تا فردا و سه شنبه زمان گرفتم.واقعا مجبور بودم.میدونم دروغ کار کثیفیه.اما نمیگفتم هم تلاش 6 -7 سالم بر باد میرفت.میخوام هرجور شده تا فردا و نهایتا تا سه شنبه کارهارو تمام کنم و برم باز کار بگیرم که یه وقت کارارو ندن به شخص دیگه...
تو رو خدا دعام کنید...
باز هم بی کران ممنونم به خاطر راه کارها.
- - - Updated - - -
راستش من درست متوجه این صحبتتون و راهکارتون نشدم.یعنی برم با یه نفر دوست بشم؟اون دختر رو جایگزین این شکستم کنم.خب اخه این که نه اخلاقا درسته و اینکه ادم یه نفر دیگه رو بدون این که اون شخص بدونه میکنه مرهم زخم خودش.میشه براش یه مسکن.خب این به نظرتون درست در میاد؟ممکنه لطفا روشن تر برام توضیح بدین.دقیقا منظور از این عاشق یک نفر شدن چی هست.
راستش ناخواسته به یاد توصیه و درمان یکی از همین مشاوره هام افتادم.مشاور دومی که پیشش رفتم می گفت اصلا مهم نیست.برو با یه نفر دوست شو و رابطه دوستی برقرار کن.چه اهمیتی داره.اون هم که به هم بریزه بعدی...و بعدی...و همین طور بعدی...یادمه وقتی این بعدی و بعدی و بعدی رو میگفت همش این دست و مچ دستش رو در هوا می چرخاند و من متعجبانه سکوت کرده بودم و نگاهش می کردم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)