شادی جان!
( چه اسم قشنگی انتخاب کرده ای. اگر نام اصلی تو همین است که درود بر پدر و مادر خوش سلیقه ات)
بهت تبریک می گم بابت دفاع و تمام کردن پایان نامه ات با یک نتیجه تحسین شده از طرف استادات.آنهم در بهترین دانشگاه ایران ( شریف؟) این کار کوچکی نیست برای یک دختر. آفرین بر تو. اما به خاطر یک کار بزرگ تر دیگر باید به تو تبریکی بسیار بسیار شایسته تر بگویم. اینکه توانسته ای مقابل احساست بایستی و در یکی از تصمیم گیری های بزرگ زندگی ات در دادم نیفتی. منظورم رد کردن آن آقاست. حس خوبی داشته باش از خودت. این تالار را بگردی سرشار از درد دل دخترانی است که نتوانسته اند این قدم زندگی بخش را بردارند. تو خوب و قوی رفتار کرده ای و این تحسین برانگیز است.
شاید تنها ایراد کوچک کار تو این بود که ایمیل زدی و عذرخواهی کردی و تصور من اینست که همه حال بد اکنون تو، از اینجا سرچشمه گرفته که حس می کنی این تو هستی که در این رابطه ضرر کرده ای، حس می کنی آنقدر ارزشمند نبوده ای که برای بدست آوردن تو تلاش کند. احساس می کنی این تویی که پس زده شده ای...
اما من که از بیرون دارم ماجرای تو را نگاه می کنم، صد در صد بهت می گم که بعد از هر نماز سجده شکر بجا بیار که گیر چنین زندگی نیفتادی! تو لیاقتت آدمی نیست که نمی داند از زندگی چه می خواهد. که همه برداشتش از زندگی متاهلی، دیدن ویترین دوست و رفیقش است. خوشحال باش و من هم برای تو خوشحالم عزیز دلم :).
از این به بعد هم به طور جدی تر به خواستگار هایت فکر کن و بسنج.
برنامه هایی که برای آینده ات نوشتی بسیار مثبت است. چه سمت و سوی شغلی داشته باشد ( بروی دنبال کار) چه سمت و سوی تحصیلی( زبان بخوانی و مقاله ات را بنویسی و ...) و یا چه سمت و سوی تفریحی .
با خودت قرار بگذار که هر روز چند قدم در این سه راستا که گفتی برداری. مهم نیست این قدم ها چقدر کوچکند و کی تو را به هدفت می رسانند. فقط مهم ایسنت که خودت را وادار به شروع کنی. مثلا هر روز نوشتن یک پاراگراف از مقاله باید برایت کار آسانی باشد. نه؟! از همین جاهای کوچک و یواش شروع کن.
حتما سر خودت را گرم نگه دار. صادقانه بگویم، متاسفانه وقتی آدم توی دور منفی بافی می افتد باید اولش کمی خودش را گول بزند. با همین سرگرم کردن خودت، این مغز منفی باف را کنترل کن. مطمئن باش کمی که بگذرد، این شیطانک منفی باف توی ذهنت بار و بندیلش را جمع می کند و گم و گور می شود و تو آسوده خاطر می شوی.
تو دلیل های بسیار روشنی برای شاد بودن و لذت بردن از زندگی ات داری. لذت ببر از جوانی و انرژی و شور سر زندگی ات نازنینم

آنهم در بهترین دانشگاه ایران ( شریف؟) این کار کوچکی نیست برای یک دختر. آفرین بر تو. اما به خاطر یک کار بزرگ تر دیگر باید به تو تبریکی بسیار بسیار شایسته تر بگویم. اینکه توانسته ای مقابل احساست بایستی و در یکی از تصمیم گیری های بزرگ زندگی ات در دادم نیفتی. منظورم رد کردن آن آقاست. حس خوبی داشته باش از خودت. این تالار را بگردی سرشار از درد دل دخترانی است که نتوانسته اند این قدم زندگی بخش را بردارند. تو خوب و قوی رفتار کرده ای و این تحسین برانگیز است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)