سلام1)شما خودتون چقدر اهل رفت و آمد هستین؟2)چقدر اجتماعی هستین؟3)این خانم خودشون چقدر اهل رفت و آمد هستند؟تا حالا ازشون پرسیدین؟4)راستی خانواده شما چند نفر و خانواده دختر چند نفر هستند؟5)تشابه فرهنگی دو خانواده چقدر هست؟
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
سلام1)شما خودتون چقدر اهل رفت و آمد هستین؟2)چقدر اجتماعی هستین؟3)این خانم خودشون چقدر اهل رفت و آمد هستند؟تا حالا ازشون پرسیدین؟4)راستی خانواده شما چند نفر و خانواده دختر چند نفر هستند؟5)تشابه فرهنگی دو خانواده چقدر هست؟
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
khaleghezey (دوشنبه 05 اسفند 92), واحد (شنبه 10 اسفند 92)
تشکرشده 116 در 35 پست
ممنون از توجهتون
1- 1-از لحاظ رفت آمد بصورت معمولی بستگی به شرایط وموقعیت کاریم داره.
2- 2- بصورت کلی هیچ مشکلی تو اجتماع با افراد ندارم مگر اینکه جاهایی باشهکه با روحیات من سازگار نباشه و شخصا جایز ندونم تو اون محیط رفت آمد داشته باشم وبمونم.
3- 3- این سوال سر آغاز مسئله منه مشکل من اینه که ایشون تو سوالات ابتداییاز من در مورد رفت آمد پرسیدن ومن با شناختی که از ایشون واقوامشون داشتم گفتم منمشکلم اینه که سوای رفت آمد بعد مسافت هم باید در نظر گرفت که آیا با این مسافتدور میشه رفت آمد کرد؟ ایشون نزدیک 6 تا خاله 4 تا دایی 3تا عمو دارن که اکثرا ساکنشهرستان اند.
4- 4- خانواده ایشون با پدر مادر 7 نفر که یکی از خواهرای ایشون متاهل هستند.خانواده من 8 نفره که پدرم مرحوم شدند و 3نفر از اعضای خانواده بنده متاهل هستند.
5- 5-از لحاظ فرهنگی مال دو تا شهر مختلف ولی یک مقدار همزبون .
khaleghezey (شنبه 10 اسفند 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)