به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shy نمایش پست ها
    مرسی دوست عزیزم من سعی میکنم که به نظر دیگران کار نداشته باشم ولی نمیشه. شاید خنده دار باشه ولی حین کار کردن فکر میکنم چند شخص خاص توی ذهنم دارن کارمو میبینن! میدونم درک میکنم ولی شدنیه باید بخوای و با جدیت کار کنی! فقط با تلاش و پشتکار میتونی موفق بشی
    موقع کار کردن حتما اهنگهایی که دوست داری و با روحیه ات سازگاره بزار تا فقط تمرکزت روی کار باشه تنها چیزی که مانعت میشه ترس از خراب کردنه این ترس باعث استرست میشه ولی اگه به خودت بقبولونی که من دارم یاد میگرم و اول راه هستم پس ممکن خیلی اشتباه کنم و حتی به خودت بگی این حقو دارم که کارم خراب بشه حتی پاره میکنم میندازم دور دوباره شروع میکنم باید این جسارتو پیدا کنی که حتی گاهی کار خودتو پاره کنی بعد از اول شروع کنی این باعث میشه ترس از خراب کردن رو کنار بزاری و راحت کار کنی.

استرس میگییرم نمیتونم اون چیزی که تو ذهنم هست رو بیارم روی کاغذ دستم ضعیف شده حتی ذهنمم خیلی وقتا کار نمیکنه و این منو میترسونه که مجبور شم واسه همیشه هنر رو بزارم کنار
    یه دلیل استرست هم کم بودن اطلاعاتت از رشته خودت و ضعیف بودن دستت تو طراحی و اتود زدنه! پس سعی کن همونجوری که قبلش بهت گفتم دستتو تو طراحی خیلی قوی کنی تا تو نقاشی موفق بشی واین خود به خود خلاقیتت رو زیاد میکنه بشین تمام ذهنیات خودت رو حتی خاطراتت رو راحت و با دست ازاد طراحی کن بعد میتونی از تو همون طراحیها ایده بگیری برای کار نقاشیت حتما امتحان کن نتیجه میگیری!

تو بدون تلاش نمیتونی در هیچ کاری موفق بشی هنر رو کنار بزاری سراغ هر رشته دیگه ای هم بری مطمئن باش باز به مشکل بر میخوری چون زود جا میزنی و نا امید میشی چون میخوای بدون تلاش کردن خیلی زود به نتیجه برسی واین در هیچ کار و حرفه ای امکان پذیر نیست! باید صبور باشی وقبول کنی برای موفقیت به زمان زیادی احتیاج داری و سختیهای زیادی رو باید تحمل کنی.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 13 اردیبهشت 93), پونیو (جمعه 09 اسفند 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    میدونم که باید تلاش کنم فقط میترسم نتیجه نده هیچکس هم ندارم که بهم انگیزه بده خودمم فقط منفی فکر میکنم ذهنم عادت کرده به منفی بافی حتما باید یکی ازم تعریف کنه تا یکم امیدوار شم به خودم این نیاز فقط هم واسه درس و دانشگام نیست کلا همه ی زندگیم داغونه از قیافم اصلا راضی نیستم کلا از خودم بدم میاد فکر میکنم دیگران هم دوستم ندارن همه میخوان مسخرم کنن از آدما میترسم توی جمع غریبه ساکتم من چطور میتونم با این شخصیت مزخرفم به موفقیت برسم ؟! هی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    سلام عزیزم

واییی خوشبحالت رفتی دنبال رشته مورد علاقت.اونم هنر از جنس نقاشی

منم دو سه سالی هست کار میکنم اما نه بعنوان رشته تحصیلیم . رشته تحصیلیم کاملا متفاوته!! :) فقط بعنوان علاقه!

اما اینکه میگی نگران نظرات دیگران هستی.

منم مثه توام وقتی تمریناتمو انجام میدم با ذوق و شوق میرم که مثلا ایندفعه دیگه استادم تاییدم میکنه. اما استاد ما همیشه خدا؛ ایراد میگیره! بقول خودش توقعش بالاست
    منم سال اولی که شروع کردم میخواستم شش ماهه تموم کنم بشم بشم یه نقاش بزرگ!!!!!
    غافل از اینکه نقاشی هم واسه خودش یه رشته تحصیلی و کلی مطلب داره واسه یاد گرفتن ! از یه طرفم کلییییییی باید تمرین کنی تا یاد بگیری. حتی وقتی میری گالری ها و نقاشی های اساتید هم میبینی خودت که یه هنرجویی میتونی ازشون کلی ایراد بگیری.

میخوام بگم یه استاد هم بعد چند سال حرفه ای کار کردن نمیتونه بگه مورد تایید کامله!
    پس سعی کن همیشه از نظرات و ایرادات دیگران استفاده کنی. سعی کن از تجربیاتشون درس بگیری. فکر نکن دارن ایراد میگیرن از روی بدجنسی و تضعیف روحیه کردنت. به این فکر کن دارن تجربیات و نظراتشونو دراختیارت قرار میدن.
    تو نقاشی باید تیز باشی . دونه به دونه نظرات استادت و بنویس .
    استادت تمرین نمیده تو تمرین انجام بده ببر پیشش تا نظرشو بگه!
    گالری های مختلف شرکت کن. معمولا گالری ها لیست شماره دارن. شمارتو بده تا موقع نمایشگاه جدیدشون اطلاع بدن بهت . دیدن کارهای دیگران حتی هنرجوها هم خیلی میتونه بهت کمک کنه.
    من خودم خیلی حسودم اگه یروزی یکی از بچه ها تمرینش از من حتی یریزه بهتر باشه سعی میکنم دفعه دیگه با تمرکز بیشتری رو تمریناتم دقت داشته باشم.و تمرین بهتری تحویل بدم.

میخوام بگم این خیلی خوبه همیشه حس رقابت داشته باشی. سعی کن این حس ترست و به داشتن حس رقابت تغییر بدی.
    رقابت کن. سعی کن بهترین باشی. تمام تلاشتو بکن. حتی اگه نشدی خودتو سرزنش نکن . بگو من تمام تلاشمو کردم دفعه دیگه بیشتر و بهتر تلاش میکنم.
    از برتری دیگران به نفع خودت استفاده کن.
    من با اینکه استادم همیشه بهم میگه خطتات خیلی خوبه ! اما هیچوقت نذاشتم مغرور بشم. خودشم فهمیده حتی بهترین طرحا هم ببرم بازم کوچیک ترین ایرادی ببینه میگه مورد تاییدم نیست. دوباره. این خیلی خوبه به من کمک میکنه قوی تر بشم. باعث میشه همیشه برای بهترین شدن تلاش کنم نه اینکه درجا بزنم.

اگه سعی کنی دیدتو و حستو تغییر بدی مطمعنم موفق تر میشی.
    سلام مرسی عزیزم استادم ترم 1 ایراد گرفت از کاری که واقعا مزخرف بود اما ترم 4 همون استاد با یه استاد دیگم از کار جدیدم خوششون اومد .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها
    یه دلیل استرست هم کم بودن اطلاعاتت از رشته خودت و ضعیف بودن دستت تو طراحی و اتود زدنه! پس سعی کن همونجوری که قبلش بهت گفتم دستتو تو طراحی خیلی قوی کنی تا تو نقاشی موفق بشی واین خود به خود خلاقیتت رو زیاد میکنه بشین تمام ذهنیات خودت رو حتی خاطراتت رو راحت و با دست ازاد طراحی کن بعد میتونی از تو همون طراحیها ایده بگیری برای کار نقاشیت حتما امتحان کن نتیجه میگیری!

تو بدون تلاش نمیتونی در هیچ کاری موفق بشی هنر رو کنار بزاری سراغ هر رشته دیگه ای هم بری مطمئن باش باز به مشکل بر میخوری چون زود جا میزنی و نا امید میشی چون میخوای بدون تلاش کردن خیلی زود به نتیجه برسی واین در هیچ کار و حرفه ای امکان پذیر نیست! باید صبور باشی وقبول کنی برای موفقیت به زمان زیادی احتیاج داری و سختیهای زیادی رو باید تحمل کنی.
    میدونم که باید تلاش کنم فقط میترسم نتیجه نده هیچکس هم ندارم که بهم انگیزه بده خودمم فقط منفی فکر میکنم ذهنم عادت کرده به منفی بافی حتما باید یکی ازم تعریف کنه تا یکم امیدوار شم به خودم این نیاز فقط هم واسه درس و دانشگام نیست کلا همه ی زندگیم داغونه از قیافم اصلا راضی نیستم کلا از خودم بدم میاد فکر میکنم دیگران هم دوستم ندارن همه میخوان مسخرم کنن از آدما میترسم توی جمع غریبه ساکتم من چطور میتونم با این شخصیت مزخرفم به موفقیت برسم ؟!

4. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

abi.bikaran (شنبه 10 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)