به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 95 [ 21:29]
    سطح
    31
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tommy نمایش پست ها
    شاید تحقیقت که میکنن مردم پشت سرت حرف میزنن مثلا میگن که قبلا دوست پسر داشته و ازین حرفا....بعدش اونام دیگه نمیان!!
    اول سلام بعدش رابطه ما طوری نبوده که کسی از اقوام یا همسایه بدونه من دوست پسر داشتم ما از دوتا شهر مختلف بودیم
    اونایی هم که میدونن مطمئنم هیچ وقت به کسی چیزی نمیگن چون به ضرر اون اقا هم میشه

از این بابت مطمئنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام
    لطفا به لینک ذیل بروید و مقاله را مطالعه فرمایید:

.
    سلام ممنون از شما اینو خوندم ولی چیزی متوحه نشدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    این یعنی نتونستی هنوز با احساساتت به اون ادم کنار بیای.
    یه کاری و یه راهی رو انتخاب کن و برو توش. یه چیزی که بهش علاقه داری. یه رشته ورزشی یا یه زبان خارجی یا یه شاخه هنری یا رشته دانشگاهی خودت که خوندی یا هر چیز دیگه ای که من الان نمی دونم. چیزی که خوشحالت کنه و ارامش بهت بده. بعدش میشه هدف کوتاه مدتت و بعد میان مدت. اینکارو بکنی هم روحیه ات بهتر میشه هم داری روی پیشرفت خودت تلاش می کنی هم اینکه انقدر طعنه ها ی دیگران ازارت نمی ده اصلا گوشت نمی شنوه. ضمن این هم هر خواستگاری که بود خوب بود بررسیش می کنی.
    اگه حالتای افسردگی داری بعد از شکست عاطفی بد نیست پیش روانشناس یا روانپزشک خوب بری که حالت ناراحتیت عمقی نشه.
    به خودت و روحیاتت برس. وگرنه یه روزی مثله من می بینی که عمق وجودت داره فریاد می زنه چون درست ازش مراقبت نکردی :)
    الان مشکلی نداری هیچ مشکلی نداری. فقط باید به خودت برسی. خوشحالیتو روحیه اتو خوب کن.
    ببین شوهر از کجا بیاد اگه تو نری توی مهمونیا. به مرور حتی ادمو فراموش می کنن که وجود داره. باید بری که ببیننت. باور کن شوهر از اسمون نمیاد.
    البته اینکه حس کنی خدا پشت و پناهته احساس خیلی خوبیه. اما در پناه گرمی این احساس کارایی هم برای خودت بکن عزیزم.
    وقتی تو حالت خوب باشه دیگه کم کم کسی بهت طعنه هم نمی زنه. حتی بهت افتخار هم می کنن.
    یه چیز دیگه هم هست. احتمال اینکه شاید دورغ می گن یا غلو می کنن یا اصلا اشتباه برداشت کردنو هم در نظر بگیر. اینکه بهت می گن فلانی گفته می یاد خواستگاری بعد تو بشینی الاف تا بیاد نمیاد. ممکنه اصلا اون فلانی نگفته باشه. ممکنه یه چیزی گفته باشه اینا برداشت شخصی کرده باشن. تو زندگی خودتو بکن. روی حرفای این و اون حساب نکن احساس هم نذار. الان هم می خوای تمرین کنی واسه عاشقی؟ اول باید هر کدوممون یاد بگیریم که خودمونو دوست داشته باشیم. خیلی هم سخته. ولی اینکارو شروع کن.
    موفق باشی.
    سلام
    درجوابت اگر نتونسته بودم با احساساتم کنار بیام الان وضعیتم خیلی داغون بود باید همش گریه میکردم ولی اینجوری نیستم همه چیو قبول کردم به لطف وهمراهی خدا دیگه بهش احساسی ندارم شاید حس تنفر دارمک
    ارای عادی خودمو انجام میدم مثل همیشه فقط شور شوق گذشترو ندارم شاید فکر میکنم سنم رفته بالا شاید چون همه دوستام ازدواج کردن نمیدونم
    چند وقت پیش رفتم کلاس اموزش تابلو فرش ویاد گرفتم والان یه دار اوردم خونه ودارم روش میبافم کارمو دوست دارم هم ارامش بهم میده هم نمیزاره فکرای بیخود کنم بیخیالم شدم هرچی شد شد میخام کل فکرمو بزارم روی بافتم

میدونم خودمم مشکلی ندارم فقط دوس دارم ازدواج کنم ممنون از همه حرفات راجع به خواستگارا یه سری هاشو مطمئنم درست بوده معرفی میشم ولی خب چرا پیگیر نمیشه خدا میدونه یکی ازدوستای نتیم میگفت اگر میبنی همش درحد حرفه بدون چون قسمتت نیست میگفت منم همین جور بودم یه عالمه معرفی میشدم ولی فقط یکی اومد خواستگاری خونمون

درمورد خودم اتفاقا من خودمو خیلی دوس دارم هم اخلاقمو هم رفتارمو هم شخصیتمو کلا همه چیمو دوس دارم وبا خودم کلی حال میکنم احساس خوبی نسبت به خودم دارم مخصوصا از وقتی ارتباطم با خدا بهتر شده واین احساسو مدیون خدا هستم ومهربونیاش من توخیلی چیزا دست خدا رو دیدم ولی تو ازدواج نمیدونم چرا کمکی نمیکنه شاید هنوز قسمتم نیست

راستی برام سواله خواب ببینی واست خواستگار اومده یا میخاد بیاد چه تعبیری داره از این خوابا جدیدا زیاد میبینم یکیشم همین پریشب بود
    یه خواب دیگمم که واسم خیلی جالب بود این بود توخوابم همین دختر عموم که شده زن اون اقا داشت بهم میگفت چرا حلقت دستت نیست منم بهش تو خواب میگفتم من که مجردم ازدواج نکردم ولی اون بازم جرف خودشو تکرار میکرد نمیدونم تعبیرشون چیه ان شالله که تعبیر خیری داشته باشن

2. 2 کاربر از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 06 فروردین 93), salehe92 (چهارشنبه 06 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)