ببینید من این کارو یه 2 سال پیش برای داییم کردیم خیلی حال داد واقعا خوشحال شد - من سال به سال داییمو نمیبینم
2 سال پیش رفتم تهران با پسر داییام و دختر داییام رفتیم با دوربین خودشون هر کدوم تویه یه محیط با دوربین خودش یه کلیپ 5 ثانیه ضبط کردیم کلا یه 10 الی 15 تایی شد بعدش دختر داییم بعد از ظهرش یکم صحبت کرد در آخر با نرم افزار ulead video studio یه کلیپ درست کردیم - اولش تولد داییمو دختر داییم تبریک گفت یکم صحبت بعدش 5 ثانیه 5 ثانیه همین جور پشت سر هم همه بهش تبریک گفتن - دیگه رسیده بود به اونجایی که دوستای پسر داییم و دختر داییم تو دانشگاه هم ضبط کرده بودن اونقدر داییم حال کرد دیگه کم مونده بود از حال بره --- خیلی قشنگ شده بود -- ( البته اگه خوشتون اومد بگید تا دقیقا بگم چیکار کنید ) - حتی کادو هم رفتیم بخریم از همون جایی که وارد مغازه شدیم داشتیم فیلم میگرفتیم بعدش در آخر فروشنده هم تبریک گفت خیلی باحال شده بود - من برای داییم یه دوربین Canon Powershot A1400 خریدم عالی بود - فکر کنم الان قیمتش یه 165 باشه - شما برای بابا میخرید بعدش کل خانواده استفاده میکنندهمیشه بنده خدا باباها اینجوریند -- مجبور نیستید چیز خیلی قیمت بالا بگیرید همین که وقت میزارید اینکار رو انجام میدید باباتون کلی حال میکنه --
منظورم از دوربین خودشون دوربین گوشی هست

همیشه بنده خدا باباها اینجوریند -- مجبور نیستید چیز خیلی قیمت بالا بگیرید همین که وقت میزارید اینکار رو انجام میدید باباتون کلی حال میکنه --

علاقه مندی ها (Bookmarks)