به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 22:49]
    سطح
    38
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    آقای ash1.خیر دلیلشون یک چیز دیگه بود.اصلا کنسل شدن اون قضیه یک چیز دیگه بود که در کل ناراحتم می کنه درموردش صحبت کنم. ولی اصلا و اصلا ربطی به قد و... نداشت.

شما هم که مجبور نیستین با دختر 160 سانتی ازدواج کنید.این قدر خواستگاری برید که یک دختر با قد مناسب خودتون ازدواج کنید.
    شما که پسرید راحت تر هستین! پس اون دختر قد کوتاه چی بگه؟!
    اگه واقعا مسلمونی به ظاهر نیست پس شما هم خواستگاری برید ولی به ظاهر خیلی اهمیت ندین(در حد به دل نشستن).این طوری فکر نکنم مورد برای شما کم باشه.
    باور کنید الان شما نمی دونید من سر همین خواستگاری هام چقدر دلم شکسته.
    شما می گین قد.خب این همه دختر مناسب شما. تو جامعه ما پسرا انتخاب کننده هستند.
    پس من چی که این همه آدم اومد یکیش هم به من نمی خورد.همش هم باید صحبت های اطرافیان را تحمل کنم که سنت بالا رفت! سخت نگیر و...از طرفی خانوادم با انتخاب من ...

ولی شما این دختر نشد.خب می رید سراغ دختر دیگه!این غصه داره؟
    ما دخترا چی؟ ما می تونیم بگیم که یک پسر باایمان و باحیا بیاد خواستگاریمون؟تازه پسر با ایمان و با اخلاق که زیاد نیست.پسر با ایمان باهوش و موفق هم خیلی خیلی کمه!
    ما باید از بین کسانی که میان خواستگاریمون انتخاب کنیم!
    من تو خواستگاری هام پسرا را شناختم.می دونم خیلی ملاک خاصی ندارن.همین که یک دختری خوشگل باشه و از نظر اعتقادی بهشون بخوره حله! دیگه خیلی چیز خاصی مد نظرشون نیست.
    شما سر همین قد مسالتونه که قابل حله.
    من که این همه معیار دارم پس باید چی کار کنم؟ پس باید بشینم غصه بخورم دیگه؟ نه؟
    تازه شما پسرید و دخترا اون قدر به قیافه گیر نمی دن که شما پسرا گیر می دین.
    من خودم به گفته دیگران دختر زیبایی هستم ولی یک خواستگار داشتم که اومد و بعدش جواب منفی داد(اصلا این قسمتش مهم نیست ها بالاخره هر کس معیاری داره.منم خیلی اون موقع به ازدواج راغب نبودم) دلیلش را می خوام بدونید! دلیلش این بود که من می خوام خانومم چشمانش هم رنگی باشه!!!(از معرف شنیدیم)
    اصلا اینو از یک خانواده مذهبی شنیدم هنگ کردم! این همه نکات مثبت دارم ولی...
    حالا لااقل دلیلش را نمی گفت! یا الکی می گفت من دوست ندارم خانومم ادامه تحصیل بده!
    این جوری دیدم به تمام مردا بد شد.همش فکر می کنم آقایونی که منو می پسندن(حتی اون باایمانه) فقط ظاهر منو می پسنده.من با این همه نکات مثبت و زیبایی ظاهری و یک دختر دیگه که این نکات مثبت را نداشته باشه ولی خوشگل تر باشه؛مطمئنم یک آقا اون دختر خوشگل تره را می پسنده!حتی اگه ایمانش کمتر از من باشه.فقط یکم حجابش خوب باشه و روابطش بانامحرم کنترل شده باشه.(من که تا حالا فقط همین ها را از خواستگارام فهمیدم.یعنی شخصیتشون همین بوده به جز یکی دو نفر)

ای کاش یک مرد بیاد بگه خانم مصباح الهدی شما دارید اشتباه می کنید.این جوریا هم نیست.شما فکر نکن فقط بر اساس ظاهر پسندیده می شید.شخصیت شما مهم تره.(من واقعا خیلی دوست دارم بر اساس شخصیت و ایمانم انتخاب بشم هرچند که ظاهرم هم خوبه و خیلی ها منو می پسندن)
    البته می دونم که بد بینم و حتما همه آقایون این جوری نیستن.

به قول شما مسلمونی نباید ظاهری باشه.منم همه چی را به خدا سپردم! امام رضا را واسطه قرار دادم.
    و امیدم به خداست. نا امیدی از درگاه خدا بالاترین گناهه!خدا شاید دعای منو براورده نکنه.ولی دعای امام رضا را که رد نمی کنه! دعای مادرم را که رد نمی کنه! می کنه؟

ببخشید که درد و دل شد. ولی منم خیلی سر این خواستگاری ها اعصابم خورد شده.فقط به خدا سپردم وگرنه الان معلوم نبود چه جور انتخابی می داشتم.

شما هم به خدا بسپارید.خودتون هم خدایی بشید.نماز اول وقت فراموشتون نشه.خودتون هم مسلمون واقعی باشید تا خدا یک دختر مسلمون واقعی جلوی پاتون بذاره.نه مسلمون ظاهری.

براتون آرزوی خوشبختی دارم.
    روی اینکه می تونید از بین دختران با قد کوتاه یک انتخاب مناسب هم داشته باشید،فکر کنید.
    واقعا ممکنه یک دختر باایمان و زیبا با قد کوتاه منتظر شما باشه.

این قدر هم فکر نکنید این منونپسندید پس بقیه هم همین طورن! حالا شاید یکی خوشش نیاد! یا به دلش ننشینه.شما هم ممکنه از قیافه یکی خوشتون نیاد و فقط به خاطر قیافه جواب منفی بدین!درسته؟

ولی هر خواستگاری مستقل از خواستگاری های دیگه است! شاید خواستگاری بعدی همون شخص مورد نظرتون باشه از کجا معلوم!
    این لینک را هم حتما و حتما بخونید:

ببخشید که طولانی شد و حالت درد و دل گرفت

من خودم به عنوان یک پسر دنبال یه چهره ی خاص اصلا نیستم و میدونم خیلی از پسرها هم همینجورین.فقط باید طرف مقابلم توی نگاه اول به دلم بشینه وگرنه اصلا قابل قبول واسم نیست.حتی شاید شما به عنوان یک دختر وقتی طرف رو ببینی شاید بگی به نظر من این زیاد خوشگلم نیست که چجوری این پسره از دختره خوشش اومده!یعنی منظورم اینه که ما پسرا اغلبمون روی این موضوع سختگیر نیستیم.حالا اون موضوع رنگ چشم که شما گفتی واقعا واسم خنده دار و غیر قابل هضم هست ولی خیلی به این فکر میکنم که خانم آیندم اندامی متناسب داشته باشه حالا اگر قدشم 1.55 باشه مشکلی نیست.ولی به قول شما به دل بشینه.
    در مورد اینکه پسرها دایره ی انتخابشون وسیعه اصلا این حرفو قبول ندارم چون شما خودت دختری فکر میکنی اینجوری هست .مساله ما پسرا اینه که گزینه ی مناسب خیلی کم پیدا میشه که بریم خواستگاری.واسه من یکی که اصلا پیدا نمیشه !که حتی قبلا هم یه تاپیک در این خصوص زدم.منظورم اینه که فکر نکنید چون ما پسر هستیم دائما بهمون گزینه معرفی میکنن.بابا اصلا پیدا نمیشه.خدا به خیر کنه

2. 5 کاربر از پست مفید myl تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), khaleghezey (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), پونیو (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)