درود
شما هنوزم مشکل اینو دارید که چرا قدتان 2سانت بزرگتر نیست یا 5 سانت؟!!!!خدا شانس بده خدا وکیلی خیلی بی غمی که با اینهمه راهنمایی و نظرات دوستان هنوزم داری به این فکر میکنی؟!!!
اون دختری که ملاکش فقط قد طرف مقابل هستش یا سنش کمه یا عقلش کمه بدون این نمیتونه باشه.
بشخصه من فکر میکنم همان بهتر شما بشینی از صبح تا شب به قدت فکر کنی همش غصه بخوری و بخودتم بگی هیچکاری ازت بر نمیاد و فقط توی خانه بشینی و برای آیندتم هیچی برنامه ریزی نکنی چون با این قدی که شما داری بقول خودت اصلا نمی توانی آینده ای داشته باشی.
اومدنت به این سایت هم الکی بوده و قصدت این بوده از بیکاری در بیای و جلب توجه کنی و حس ترحم دیگران را به طرف خودت جلب کنی موفق شدی دوست عزیز
اینو واسه خودم میگم نه برای شما:چند روز پیش یه آقایی هست قدش باورتون نمیشه بچه ها یک متر و نیم بودش نهایت مهندسه زنش هم خیلی زیباست و قد بلند موقعیت شغلی خیلی خوبی هم داره فوق العاده هم انسان خوب و بااخلاقیه.مردمم خیلی براش احترام و ارزش قائل هستند.
حیف وقتی که بچه های سایت همدردی برای شما حرام کردن واقعا حیف میتوانستنن بجای حرام کردن وقتشان به دیگر کاربرا کمک کنن دوستان خواهشا چیزی ننویسین فکر کنم وقت ما بیشتر از اینا ارزش داره این نظر منه بقیه دوستان هر جور مایلید رفتار کنید![]()

خدا شانس بده خدا وکیلی خیلی بی غمی که با اینهمه راهنمایی و نظرات دوستان هنوزم داری به این فکر میکنی؟!!!
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)