به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام دوست عزیز و البته سایر دوستان
    هر چی میریم جلوتر صورت مسئله داره بیشتر واضح میشه. پر واضحه که قضیه ی ترس اجتماعی رابطه ی مستقیمی با مساله ی دیستروفیتون داره. اگه مشکل پاتون براتون عادی بشه ، شاید در حد بیست - سی واحد از نتیجه ی تستی که دادید کمتر بشه.در مورد سوشیال فوبیا شاید نتونم نظر خوبی بدم ، ولی سوالی که در مورد غذا خوردن توی مکان عمومی پرسیده بود (منظورم توی تست هست)من رو متقاعد کرد که من قبلا به خاطر همین "ترس" توی خیابون چیزی نمی خوردم علی رغم اینکه فکر میکردم این کار رو به خاطر حفظ شخصیت و رعایت آداب اجتماعی انجام میدادم؛برای همین رفتم یه پیتزا خریدم و رفتم وسط بلوار توی چمن ها زیر چراغ شهرداری و با آرامش اون رو خوردم، هر چند ترس رو در ابتدا داشتم ولی اون فعالیت رو کامل و با آرامش، هر چند در ظاهر، انجام دادم؛ تقریبا توی مدت 20 دقیقه ای که اون جا بودم متوجه شدم که هیچ کس به من توجهی نداره! این چیزیه که قبلا هم در مورد پای شما و دست خودم مطرح کرده بودم و الان یه بار دیگه بهم ثابت شد. شاید بد نباشه برای چیزای ساده شما هم این روش رو امتحان کنید یعنی صرف نظر از ترس فقط روی انجام کار تمرکز کنید؛ البته نخواید که فردا برید توی یه سالن آمفی تئاتر برای 400 نفر سخنرانی کنید! شاید سخت باشه که بگم ترس رو به خودتون راه ندید ولی میشه روی کاری که میخوایم انجام بدیم تمرکز کنیم (مثلا صحبت درباره ی یه موضوع خاص) اون وقت میشه اثر ترس رو کم کرد.راه تلقین،که توی یکی دو تا از مقالات هم اشاره شده بود،رو امتحان کنید. به موازات اینکه حس میکنید ترس میاد سراغتون به خودتون بگید :"من نمیترسم". از اون جایی که خود این ترس ، از نظر من، یه جور تلقین خود به خودیه نه ترس از شرایط محیط بیرونی ، شاید این روش بد نباشه ؛ البته احتمالا دفعات اول با شکست مواجه میشید ولی پایدار بمونید. اگر هم ترس رو داشتید انجام کار رو منتفی نکنید .
    در مورد عدد 71 ، خیلی هم بد نیست چون افرادی با اعداد بالاتر هم وجود دارند،این باعث دلگرمیه.شما توی اواسط بازه ی سوم هستید . به موازات اینکه یه کم با مساله ی پاتون کنار بیاید ، میاید توی بازه ی دوم .
    ضمنا بد نیست برای افزایش اعتماد به نفستون به افرادی که اطراف ما هستند نگاهی بندازید. مثلا کسی رو میشناختم که میرفت توی یه کنفرانس بین المللی و بهش گوجه و تخم مرغ گندیده پرت میکردند و اون لبخند میزد و به خودش افتخار میکرد ! نتیجه میگیریم که مساله ی ترس اجتماعی ساخته ی ذهن شماست چون افراد دیگه توی موقعیت های خیلی خیلی بدتر خیلی خونسرد و با اعتماد به نفس برخورد میکنند. پس سعی کنید این توهم ذهنی رو رها کنید.
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

mohammad-ra (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), پونیو (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)