من یادمه یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه مرد باید توی 3 تا چیز از زنش بالاتر باشه: قد، تحصیلات و در آمد
اینو من از بزرگترها شنیدم به نظرم هم این طوری بهتره. البته مسلما مادیات مهمترین ملاک ها نیستند اما بلاخره یه درصدی تاثیر گذار هستند. اگر خواستگارتون بقیه ملاکهای شما رو خوب و مطلوب دارند میشه از این پارامترها مثل درآمد و تحصیلات صرف نظر کرد.
اینکه در آمدتون چطور تقسیم بشه کاملا به دیدگاه خودتون و همسرتون بستگی داره. توی جوامع سنتی رسم اینه که در آمد با مرد هست و در عوض زن کارها خونه رو انجام میده و بچه داری و شوهر داری می کنه. اما توی جوامع مدرن و پیشرفته، هر دوی زن و شوهر کار می کنند، هر دو هم به طور مساوی توی مخارج برابر هستند و توی کار خونه هم تقریبا برابر هستند. در آخر هم اگر طلاق گرفتند همه چیزشون 50/50 میشه
چون توی پستتون گفتید آقایون نظر بدن من شخصی خودمو میگم. وقتی قراره ازدواج شکل بگیره به این معنیه که دو نفر قراره یه تیم بشن و زندگی مشترک تشکیل بدن. اگر هر دو با هم کار می کنن حتما باید توی مخارج و وضعیت مادی هم مشترک باشند. توی قرن حاضر و جامعه مدرن این قشنگ نیست که بگیم پول در اوردن وظیفه مرد هست و زن هر چی در اورد برای خودشه. این مال زمانهاییه که زن ها خونه نشین و کم سواد بودند و حضوری در اجتماع نداشتند برای اون زمانها درست بوده
من اگر شخصا برم خواستگاری دختری و ببینم این طرز فکر رو داره که حقوق زن باید جدا باشه، به این نتیجه می رسم که طرز فکر سنتی داره و در این حیطه بهش یه امتیاز منفی میدم.
این نظر شخصی من بود و احتمالا آقایونی که دیدگاههاشون ممکنه سنتی تر باشه با من فرق داشته باشه
اما چیزی که مسلمه مادیات از جمله دارایی ها و حقوق اصلا نباید جز ملاکهای اولیه برای ازدواج باشه. در مراحل اولیه شناخت تون اصلا بحث مادیات رو پیش نکشید مثلا راجب حقوق تون یا دارایی هاتون. اگر هم در جلسات اولیه خواستگارتون اومد این بحثها رو پیش کشید مشخص میشه که اون طرف مادی هست و احتمالا به خاطر مادیات شما اومده خواستگاری تون.
مسائل مادی باید وقتی مطرح بشن که شما مدتی هست از هم شناخت پیدا کردید و موضوعات اخلاقی و رفتاری هم دیگه رو خیلی خوب پسندیده باشید و همه چیز اوکی باشه، بعد در مراحل آخری دیگه می تونید مسائلی مثل مادیات رو روشون بحث کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)