سلام به همگی خانم مصباح الهدی من چیزی که خودم فکر میکردم و نوشتم شایدم حق با شماست شاید دلیل این طرز فکر من اینه که به یه دختر تو زندگیم نزدیک بودم اونم از هیکل گنده خوشش میومد و من رو به احتمال 99 درصد یکی از دلایل رد کردن من هم همین هیکل و اینا بود یه جای دیگه توی همین سایت هم گفتم (شایدم چند جای دیگه) که من بیشتر بعد از ماجرای رد شدنم بود که عدم اعتماد به نفس گرفتم به قیافه ام هیکلم و ... خدا رو شکر تونستم با مقایسه با باقیه پسرای هم سنم ببینم که قیافه ام بد نیست حالا نمیگم عالیه ولی خوبه هیکلمم رفتم باشگاه بهتر شد از اون لاغر مردنی بودنش در اومد اما مچم درست نشد که نشد و هنوزم داره اذیتم میکنه *** امین جان اگه بتونم خودم رو با دیگران مقایسه نکنم که عالی میشه ولی اگه بتونم فعلا که دارم رو خودم کار میکنم حالا ایشالا که بشه میدونی؟ مثلا تو اوتوبوس یا مترو که ادم میخواد میله رو بگیره اونجا که استین ادم میره کنار و کنار دستای دیگه قرار میگیره اگه یه مقدار اختلاف باشه مشکلی نیست ولی وقتی کلللللللللللللللللللللللل للللللی اختلاف باشه دیگه چجوری بهش فک نکنم وقتی میام یه عکس میذارم تو یه شبکه اجتماعی یارو میاد نظر میده " ااااااااااااا تو چقدر لاغری" یا وقتی دوستم یوهو بر میگرده میگه " تو چرا مچت مثل بچه هاست؟!" من چجوری تو این شرایط فک نکنم بهش ؟چجوری مقایسه نکنم اخه؟ *** اقا سامان من خیلی به نکات مثبتم فک میکنم و میدونم که نصبت به بعضی از هم سن هام واقعا تو رده بالاتری هستم هم کاری هم درسی هم ظاهری شما هم نمیخواد بشینی تاسف بخوری من خودم روزی چندین بار خدا رو سر مسائل مختلف شکر میکنم بازم کمه ها ولی محض اینکه میگی ادما قانع نیستن میگم که فک نکنی خوبی هارو نمیبینم دلایلش هم بالا گفتم اون رابطه و اون حرفا و ... باعث شده نتونم به این راحتی بیخیال این ماجرا بشم قطره های اب ذره ذره توی یه سنگ سوراخ ایجاد میکنن حرفای دیگران و رفتارارشون و دیدن ادمای مختلف به مرور این عذاب رو برام به وجود اورده اینم نیازه به افسوس و تاسف نداره شما هم اگه مشکلت متفاوته نیا تو این پستا منم اگه یکی مثلا مشکلش با من متفاوات باشه شاید درکش نکنم اما نمیرم تاسف بخورم که وااااای بیایید ببینید مردم به چیا میگن مشکل