به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    کلا این نوع روابط دورادور و خارج از کنترل آسیب زا هستند و طرفین موقعی می فهمن بدرد هم نمی خورن که دیگه واقعا دیر شده و به هم وابسته شده اند.
    اما به نظرم رفتار این دختر نشون میده که از ظاهر شما خوشش نیومده و روش نمیشه بگه.و مثلا شاید مطابق با سلیقه اش نیستی. درست ترین کار اینه که دختر و پسر بعد از آشنایی های این سبکی در اولین فرصت هم دیگه رو از نزدیک ببینن.
    وگرنه دختر با ذهن تصویرساز و رویاپردازی که داره اون پسر رو چنان جذاب تصور می کنه که ...
    بعد اگه دیدتش و نپسندید میره تو شک.
    شما بعد از قرار مستقیما ازش نظرشو راجع به ظاهرت پرسیدی ؟
    در ضمن شما خانواده ی ایشون رو نمی شناسی.مطمئنی که خودتون و خانواده هاتون با هم کنار میان ؟

- - - Updated - - -

نکته ی مهم دیگه ای که یادم اومد بگم اینه که شما دو نفر اعتقادات مشترک ندارید و وقتی وارد زندگی مشترک بشین قطعا به مشکل می خورین.
    اینجور که مشخصه شما تو این دو سال خیلی سعی کردی ایشون رو به اعتقاداتت پایبند کنیو 100% هم ایشون تمام تلاشش رو کرده که شما رو از قید و بند این اعتقادات آزاد کنه.
    یعنی با توجه به اینکه زمینه ی اعتقادات مشترک نداشتین هر کدوم سعی کردید دیگری رو بنا به میل خودتون عوض کنین.
    همین مسائل طبق گفته ی شما باعث بسیاری از دعواهاتون شد.حالا اگه برین زیر یک سقف و بخواین به همین روند ادامه بدین قطعا کار به طلاق یا نارضایتی می کشه.
    چون نه شما می تونین ایشون رو عوض کنین نه ایشون شمارو.
    مهم اینه که آدم بگرده و فردی که حداکثر تطابق با معیاراشو داره پیدا کنه.از نظر من هنوز هم دیر نیست و اگه الان جدا شید و فوقش یه سال برای هم بی تابی کنید بهتر از جدا شدن بعد از ازدواجه.

مشاور من میگفت یه زوجی که اومده بودن واسه مشاوره قبل از ازدواج. به دختره گفتم فکر کن عروسی دختر خالته و لباسی که می خوای بپوشی رو هفته ی بعد بیار.
    بعدش هفته ی بعد اون زوج با هم اومدن و دکتر لباس رو دیدو به پسره گفت ببین این لباس حلقه ای و تا بالای زانوی این دختره.تو نمی تونی این لباس رو بیاری تا پایین زانو.
    اگه این دخترو می خوای باید همینطوری بپذیریش. واقعا هم نمیشه آدمی رو عوض کرد.

2. 3 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

sadman (سه شنبه 23 اردیبهشت 93), toojih (پنجشنبه 25 اردیبهشت 93), پونیو (سه شنبه 23 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)