به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    سلام،حقم داری شک کنی خانم،این واتس اپ و....بلای جون شما نشده بلای جون هزار تا زندگی شده،زندگی خیلیها رو داره بهم میریزه،شما هم شک نکن شوهرتون ساعت دو شب هر شب با دوستاش حرف نمیزنه وگرنه ترس نداشت از صحبت با دوستاش پیش شما تا شما میاومدید زود صفحه دیگه رو باز نمیکرد ،حتی حرف زشت هم بزنند برای اطمینان شما که شده بدون ترس صفحه رو نشون شما میداد،پس بدونید حقیقت اون چیزی نیست که داره میگه،تنها راهشم اینه کل این برنامه ها (که تو ایران استفاده نادرست ازش میشه) از گوشیش پاک شه.قبلا یه یاهو مسنجر بود الان دیگه ماشالا اونقدر زیاد شده اونم با امکانات خیلی بیشتر که طرف میمونه با کدومش کار کنه!!!ضمنا اون رئیسشون هم مطمئن باشید ریگی به کفشش داره اونم با همدستی شوهرتون!!!وگرنه شوهر شما مگه بنگاه معاملات املاکه که برای اون بخاد خونه پیدا کنه،الان جلوش گرفته نشه اون اتفاقی نباید میافته،پس محکم جلوش بیاستید
    آقا سامان عجب دلگرمی ای به این خانوم نگران دادین!! کلا واکنش شما به تاپیکهایی که مربوط به خیانته برام جالبه! همیشه اولین پست این تاپیکا مال خودتونه!!

خانوم عزیز چرا فکر میکنین شوهرتون ممکنه بهتون خیانت کنه؟ کمبودی توی خودتون احساس میکنین؟ قبلا اینکارو کرده؟ مگه میشه وقتی همه چیز یه زندگی خوب باشه و قبلا هیچ اشتباهی از همسرتون ندیده باشین اینقدر بهش مشکوک باشین؟ فکر میکنم قضیه فقط یه نرم افزار نباشه که اینقدر شما رو بهم ریخته

2. 10 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 01 خرداد 93), m.reza91 (پنجشنبه 01 خرداد 93), mahasty (پنجشنبه 01 خرداد 93), paiize (پنجشنبه 01 خرداد 93), saraamini (جمعه 02 خرداد 93), toojih (پنجشنبه 01 خرداد 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 01 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 01 خرداد 93), خانوم شین (پنجشنبه 01 خرداد 93), ذمانح (پنجشنبه 01 خرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    آقا سامان عجب دلگرمی ای به این خانوم نگران دادین!! کلا واکنش شما به تاپیکهایی که مربوط به خیانته برام جالبه! همیشه اولین پست این تاپیکا مال خودتونه!!
    سارا خانم ما اینجا بیشتر از دلگرمی دادن به هم هدفمون کمک به همدیگه هستش،دلگرمی دادن الکی و بی اساس هیچ سودی نداره!!!!دوستمون از ما راهنمایی خواستن ایا این درسته که ما به این ایشون بگیم چیزی نیست و شما الکی شک کردید و ایراد نداره!!!نشونه هایی که دوستمون از شوهرشون میگن واضح هست که راه درست رو پیش رو نگرفتند،پس ایشون تا دیر نشده باید راهی براش پیدا کنند،ضمنا من همیشه تو تاپیکهای خیانت نیومدم فقط،جاهایی که ذهنم برای کمک کسی یاری بده نظرمو میگم،من به شخصه ادم بد بینی نیستم اما از خوش بینی بیش از حد بعضیها برام جالبه،اینکه با دیدن علائم مشکوک سرمونو تو لاک خودمون کنیم و بگیم چیزی نیست من زیادی حساس شدم هیچ دردی رو دوا نمیکنه!!!!!!!اینکه گفتم این نرم افزار ها بلای جون خانواده ها شده پشت دلیل محکمی دارم!!!خیلیها اولش برا سرگرمی داخل اون میشن اما دست اخر نتیجه بدی رو براشون رغم میزنه،اتفاقا بر خلاف گفته شما بله میشه بدون اینکه یک زندگی بد باشه هم خیانت کرد!!!!!!!تو همین تا لار بخونید چقدر از ادمها اومدن و با اینکه از زندگیشون راضی بودن اما باز پایبند بهش نموندن و خطا رفتن،پس بهتره خیلی مواقع خودمون رو گول نزنیم به جای فرار از مشکلات راهی براش پیدا کنیم

4. 2 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 01 خرداد 93), mahsa_456_2005 (پنجشنبه 01 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)