به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    چرا شیدا دکترا نه؟ وقتی به چیز خاصی علاقه ای نداره خوب همون رشته ی خودشو بخونه. یا نمی دونم یه رشته ای نزدیک به رشته ی خودشو ادامه بده. اینطوری تدریس می کنه و بیکار نیست. مگه اینکه مقاله دادن درس دادن و تحقیق کردن اصلا توی سلیقه یا استعدادش نباشه. وگرنه اخرش ادم اعتبارش همون چیزیه که درسشو خونده. یعنی یکی بیاد یه مقاله خوب بده توی رشته ای غیر از رشته خودش کمتر کسی به این راحتی بهش اعتماد می کنه. تهش که چی؟
    تازه مگه توی فوقش چه خبر بود؟ دکتری هم یه مزخرف دیگه است کار سختی به نظرم نمیاد باشه بتونه قبول شه بفیه اش هم جور میشه دیگه. تمام این کارایی که دوست داره هم می تونه کنار درس خوندنش بکنه. نقاشی ارایشگری هر چی کنارش می ره یاد می گیره.
    من فکر می کنم فشار درسی بهش اومده الان دپ شده فرار می کنه از درس خوندن.
    به هر حال گیسو هر چی بخوای باید کنار همین درست شروع کنی تست کنی حتی به یه جایی برسونیش بعدش تصمیم بگیری.
    ضمنا دقیقا نمی دونم از نقاشی چی م یخواد و چه توقعی داره. اگه برای خوشحالی خودش و البته یه مقدار فروش بخواد می شه. وگرنه خود هنریا واسه اینکه معروف شن هر کاری هر کاری م یکنن حتی پا رو سر هم می ذارن خیلی اوقات هر کاری نیاز باشه می کنن. واسه معروف شدن خیلی سخته حداقل تا جایی که می دونم . اما واسه فروش و داشتن یه بازار شخصی میشه.
    ارایشگری هم اونقدرام که فکر می کنی گیسو وقت نمی بره. دوره های سه ماهه برو یه جای درست حسابی. اصلا چیزی نیست که بخوای از همه وقتت بزنی. هم دانشگاهتو برو هم کنارش یه دوره ارابشگری که دوست داری ثبت نام کن. کم کم دوره هاشو کامل می کنی. خیاطی هم اگه دوست داری خوبه یاد بگیری. اما اینا رو کنار دانشگاهت یاد بگیر مثل کلاس ورزش. زبانت هم قوی کن. ایلتس بگیری یا تافل خیلی جاها فکر کنم می تونی درس بدی. رشته ات هم می تونی تدریس کنی. کار شرکنی هم پیدا می کنی. اعصابتو روحیه اتو خوب کن.
    ولی اینا نظرات من بود. البته اگه گیسو تنها مشکلش کار باشه و شوهر و مثل من داغونی ها و دغدغه های جوراحور نداشته باشه.
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

gisooo (شنبه 10 خرداد 93), toojih (شنبه 10 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)