به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 119

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    لطفاً بجای هرگونه ذهن خوانی و فکر اتفاقات احتمالی فقط همان رویه که گفته شد را ادامه دهید . در این دادگاه وکیل بفرست و خودت با همسرت روبرو نشو و همین حرفها که ایشون عملاً نشان داده که نمی توان اعتماد کرد را وکیل بزند اینکه شما کار را بخاطر مطرح شدن جدایی و نیاز به احتیاج مالی پی گیر شده ای چون ایشون قصد طلاق داشته و حتی دادخواست داده و رونوشت احضاریه برای جلسه دادگاه طلاق را ضمیمه پرونده کنید و اینکه زمانی که شما اختلاف داشتید و مسئله پیش آمده و .... شما شاغل نبودید که اشتغال باعثش شده باشد و .... وکیل تمام سوابق رفتاری وی را که باعث شده شما نیاز به اشتغال را پیدا کنی و اکنون هم تضمینی نداری برای اینکه بخواهی شغلت را رها کنی و زندگیت ثبات داشته باشد و اینکه هدف از این دادخواست اذیت کردن هست و بهانه هست را وکیل مطرح کند یا در لایحه بنویسد . خودت همچنان به رویه محترمانه و ابراز علاقه اما وابسته نبودن و تحمیل نکردن ادامه بده .... اگر بعداً هم اظهار کرد که وکیل گرفتن و .... خلاف ادعای دوست داشتنت هست بگو این روال را شما پیش آوده ای به جای من بودی چه می کردی و توپ را بنداز زمین خودش و بگو من سپردم به وکیل تا رو دررو نشم چون دوست نداشتم رو در رو بشم . در هر صورت تو تمایل به جدایی داری و من ندارم اما اجبارت نمی کنم که از من جدا نشوی در عین حال قدمی هم برای تسهیل جدایی بر نمی دارم و بعدش وجدانم راحت خواهد بود که تو خواستی و من حتی سهم اشتباهاتم را پذیرفتم و اقرار کردم و اعلام آمادگی کردم برای برطرف کردنش به کمک مشاور و .... حالا هم دارم تلاش می کنم که ضعفهایم را برطرف کرده و به قوت تبدیل کنم با این انعطافی که از سوی من بوده اصرار و تلاش تو برای جدایی خیال من را راحت می کنه که من بیخودی راه جدایی را در پیش نگرفته و مساعدش نکرده ام و مطمئنم همین برام کافیه که آرامش داشته باشم و رضایت خاطر و .....

2. 12 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 25 خرداد 93), khaleghezey (سه شنبه 13 خرداد 93), m.reza91 (سه شنبه 13 خرداد 93), martin98 (دوشنبه 19 خرداد 93), paiize (سه شنبه 13 خرداد 93), parsa1400 (سه شنبه 13 خرداد 93), کاغذ بی خط (سه شنبه 13 خرداد 93), واحد (پنجشنبه 22 خرداد 93), افتابگردون (یکشنبه 08 تیر 93), بی نهایت (سه شنبه 13 خرداد 93), برومند (سه شنبه 13 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 15 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)