ممنون از دوستانی که نظر دادن،اینم یک نمونش،خانم HDI.SAH یکم صریحتر صحبت کنید،از نوشته هاتون معلومه موافقید که حرفم درسته،پس ممنون میشم توضیح کلیتون رو هم بدید
مشکل اصلی همینه دیگه،شما چه ادمی رو دید که نقص نداشته باشه و تا اخر عمر همونی باشه که شما میخاید،شما کدوم ادمی رو دید که کامل باشه،ممکن من یه ویژگیهای داشته باشم که شخص دیگه نداشته باشه و یا کسی یه ویژگی داشته باشه که من نداشته باشم(ویژگی مثبت)،اما ایا این باید دلیل بشه من فکر بره سمت کس دیگه؟؟!!!بازم بستگی داره، ولی با توجه به تجربه خودم و دیگران مهمترین مساله در فراموشی نفر قبلی بهتر بودن نفر دومه، که در صورتیکه نفر دوم گاهی دچار عیب یا مشکل بشه ممکنه مقایسه بشه که این ظلم به حق نفر دوم میشه!! شاید گاهی نفر دوم هم دوست داشته باشه مثل عشق اول اون خانم یا آقا حتی گاهی عیباش دوست داشتنیش بکنه، نه باعث مقایسش بشه!!!
خانم اتفاقا من منظورم زنهایی بود که 39 40 سالشونه و با وجود داشتن حتی بچه همچین حسی رو دارن،منم نظورم دختر نوجون 16 17 ساله نبود.قتی می گم فراموش می کنن منظورم اسمشون نیست.منظورم اینه که احساس اولیه از بین میره و می تونن عشق رو با شخص دیگه ای تجربه کنند.منتهی زمانش مهمه.واسه بعضیا یک سال واسه بعضیا 3 سال واسه بعضی هم کمی بیشتر.اما سقفش همینه.اگه تحقیق می کنی باید در مورد دخترای 27 8 ساله تحقیق کنی که n سال از ارتباط و عشق اولشون گذشته.نه دخترای 16 17 ساله که همین پارسالش درگیر عشق بودن.
بنده هم دیدم،با اینکه همسر خودش به مراتب بالاتره اما طرف باز هم چون عشق اولشه حتی با وجود معتاد بودن دم از اولی میزنه،این زور نداره به نظرتون؟؟!!!!من همین چند وقت پیش تاپیکی خانم متاهلی رو دیدم که همسر بسیار خوبی داشت و عشق اولش آدمی معتاد و بیکار بود ولی با وجود همسر باز هم به اون شخص سابق فکر می کرد و می گفت هیچ وقت نمی تونه فراموش کنه اینجا فقط می تونم یه حرف بزنم اینکه اون خانم لیاقت اون زندگی خوب رو نداشته و لیاقتش زندگی با همون آدم معتاد بوده و مطمئنم که در اون لحظه داشته از سمت خدا امتحان میشده و حتما یه جایی از زندگیش چوب این اشتباهش رو می خوره

علاقه مندی ها (Bookmarks)