آقا سامان خودت اعتراف کردی که دخترا احساساتی اند.این یعنی چی ؟ یعنی وقتی ازکسی نگاه عاشقانه حرف صادقانه آغوش پر از محبت ببینن احساساتشون به سمت اون شخص جهت دار میشه. بازم من تاکید میکنم که زنای گذشته شاید این محبت رو از1 نفر دیده باشن و فکرکنن دیگه کسی نمیتونه راضیشون کنه ولی خودت انصاف بده بگو الان مردا ازنظر احساسی چه فرقی دارن؟90 درصدشون همون حرفای تکراری دوست دارم وعاشقتم و... اینا رومیگن و... یعنی الان محبت و عشق ومیشه از خیلیا دید حتی تو اس ام اس حتی تو چت حتی تو دانشگاه. به راحتی میشه فهمید که میشه عاشق هرکسی بود.هرکسیکه معیاراتو از زیبایی اخلاق یا هرچیز دیگه ای داشته باشه.شما 1 نظرسنجی کردی نظر دخترا روهم دیدی ولی باز سر حرفتی ومیگی پسرا فراموش کار ترن.نخیر برادر من من توفامیل کم ندیدم پسرایی که تا30 40 سالگی درغم عشقشون سوختن بعد ناچارا ازدواج کردن ولی دخترا فوقش تا26 یا30 این شرایط ودارن و بعد به یکی دیگه دل میبندن.
به نظرم باید 1 نظرسنجی درباره ی چیزای مهم تری بذاری وگرنه توکه نمیتونی بفهمی توفکر طرفت چی میگذره که حالا بخوای از الان دربارش حساسیت نشون بدی.درضمن شما فکرکردی همه ی دختراییکه میری خواسگاریشون 1عشقی داشتن که تو اوج ازش جداشدن؟نخیر.اینجور عشق وعاشقیا 1در هزاره و انقدر نگرانی نداره.
به نظرمن عشق وجود نداره که بگی تا29 سالگی عاشق نشدم. میتونی کسی وخیلی دوست داشته باشی. ولی به نظر من عشق 1توهمه 1احساس شدیده که میشه نسبت به هرکسی داشت عشق اولی یا دومی یا همسر یا یایایا . به نظرت چرامیگن باکسیکه عاشقشی ازدواج نکن؟چون بعد ازدواج میفهمی همش توهم بوده وخیلی از تصوراتت درست نبوده و طرفت انقدرام رویایی نیست.پس اگه عشق وجود داره چرا انقدر عاشق ومعشوقا طلاق میگیرن؟شمام تاحالا نخواستی به کسی حسی داشته باشی وگرنه میشد شمام دچار این توهم بشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)