نوشته اصلی توسط
veis
سلام به همه دوستان
از
مساله اصلا حرفهای اونا نیست. مساله اینه که من با تمام وجود دوست دارم زن باشم ، مادر باشم ، همسر باشم. مساله اینه که با تمام وجود دوست دارم به مردی محبت کنم و از مردی محبت ببینم. دوس دارم بچه ای از جنس خودم رو توو بغلم بگیرم. بزرگش کنم. محبت کنم بهش. مساله اینه دوس دارم کارهای ساده ای کنم. یه چایی وقتی بدم وقتی همسرم خسته از سرکار میاد ، یه خسته نباشید ، یه شب بخیر شیرین ، دوس دارم از غذاهایی که بلدم برای همسرم درست کنم ، موضوع اینجاست که من حتی کلی لباس خریدم. لباس هایی که پوشیدنشون تو خونه پدرم درست نیست. چون پدر و برادرم خونه هستن. مساله اینه که دوس دارم ازم تعریف بشه . دوس دارم کسی دوستم داشته باشه .
اول برات ارزو می کنم یک همسر مناسب پیدا کنی و ازدواج کنی ولی قبلش قدر خودت رو بدونی و بتونی راهی که بهت ارامش میده، جایی که قراره بهت محبت واقعی بشه، اونی که محبتت رو می بینه ، اون که مراقبت از جسم و روحت، تو رو به اون نزدیک می کنه، اون که دوست داره پرواز یک دختر جوون رو ببینه رو پیدا کنی.
وقتی نوشته های قرمزت رو خوندم یاد خودم افتادم و چقدر خندیدم (البته به خودم نه شما) . آخه منم یک زمانی اینکار ها رو می کردم. ولی راستش رو بخواهی بعد از 8 سال ازدواج جرات استفاده از اون لباس ها رو پیدا نکردم. می دونی منظورم چیه؟ اون تصوری که از ازدواج داشتم اونی نبود که در واقعیت باهاش روبرو شدم.
شاید الان بگی این خودش ازدواج کرده و داره شعار میده، ولی من الان از ارزوی شما عبور کردم و می دونم که ما تنها به دنیا میایم، تنها هم از این دنیا میریم. ممکنه همسفرهایی هم توی این دنیا داشته باشیم، با یعضی خوش باشیم، بعضی به نیازهای ما توجه کنند و بعضی هم نه اما اصل این همسفرها برای اینه که ما خودمون رو بهتر بشناسیم و بتونیم با همسفری با اونها خودمون راه این دنیا رو بپیماییم. اگر تونستیم یک همسفر خوب (مثل یک همسر مناسب) داشته باشیم که خوب اگرم نشد خودمون به تنهایی می تونیم راه رو بپیماییم،
دوست داری بچه ای از خودت رو در اغوش بگیری پس اول خودت رو دوست داشته باش و در اغوش بگیر. همیشه کودک های زیادی هستند که می تونند محبت شما رو در اغوش شما پیدا کنند حتی اگر از جنس خودت نباشن.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)