نوشته اصلی توسط
محبوبه شب
خودم حس میکنم کلاادمیه که خویشتن داریش پایینه وخیلی سخت میتونه جلوی خودشوبگیره.برعکس من.(البته دراین مدت آشناییش باهام چون میدونسته بدم میادازاینگونه روابط آزادانه مراعاتمومیکردوجلوی خودشومیگرفت).
قبلامیگفته سه تا.امابیشترازاینهابوده.
بخاطراینکه توی خونواده ی معتقدی هستم وهم اینکه فکرمیکنم بودن دراین رابطه هاباعث میشه وقتم بیهوده تلف بشه ومهمترازاینابخاطرخدا.
پاک بودنم برام ازهرچیزی مهمتره.
اگه چیزایی که گفتن واقعیت داشته باشه بله.دارن
1- شما در یک حانواده معتقد بزرگ شدی و احتمالا خودت هم معتقدی
2- لذت های زود گذر رو وقت تلف کردن می دونی
3- یک بازدارنده درونی (معنوی ) داری به نام خدا
یعنی شما دختری هستی که سه اصل رو قبل از انجام عمل و یا تصمیمی در نظر می گیری و این سه اصل می تونه در حنبه های دیگه زندگیتون هم در نظر گرفته بشه چون سه اصل درونی و جامع هستند و قابل بسط به مسائل دیگر.
اما این آقا تا اونجا که مشخصه احتمالا اصل شماره یک و سه و قطعا اصل شماره دو رو ندارند. اگر هم اصل شماره 3 رو داشته باشند تنها در حد اعتقاده و نتونسته ایشون رو در عمل کنترل کنه و باز بداره.
به نظرم تفاوتهای شما دو نفر در مسائل دیگه زندگی مشترک هم ممکنه خیلی نمود پیدا کنه مثل در روابط خانوادگی و اجتماعی، بزرگ کردن فرزند، تفریحات، روابط مالی و کاری و ....
نمی دونم اینکه گفتید معیارهای دیگه شما رو دارن چه معیارهایی هست و چند درصد اونها رو دارن. اگر لطف کنید و اونها رو هم بنویسید ممنون میشم.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)