به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 اسفند 93 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    سلام حرفهای دختر بی خیال درسته ولی کدوم رشتس که سختیای خاص خودشو نداره!! من هم واقعا واسه رشتم سختی کشیدم و فارق التحصیل شدم ... ولی همین علاقه به همه انگیزه میده که تلاششون رو بیشتر و بیشتر کنن ، من تو پست های قبلت دیدم که نوشته بودی میخوای جایی استخدام شی ،پس اگه اینجور که دختر بی خیال نوشته که پر خرجه و ... (من در مورد دارو سازی اطلاعاتی ندارم) میتونی با سرکار رفتن از پسش بربیای ... راستی ممنون از تعریفت ، گلی از خودته

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 خرداد 94 [ 17:29]
    سطح
    20
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    223

تشکرشده 126 در 49 پست

Array
    سلام سپیده تاریک بازهم ممنون که بهم سرزدی وبهم امیدواری میدی به خدا توفرشته ای فرشته نجات من بعدازاین همه چشیدن طعم تلخ زندگی بعدازاین همه ناکامی ونرسیدن به همه

اون چیزهایی که لیاقتشوداشتم ولی بهش نرسیدم پیداکردن این سایت وآشنایی با دوستی چون شما که برخلاف همه میگی بخون وانگیزموقوی میکنی بایدکارخداباشه آره اینجاروخدانشونم

داده بعداز 4سال اختلاف ودعوای هرروزی باهمسر حالا دوباره قلبم ازعشقش پرشده وبعداز 9سال خداحافظی باعشقم داروسازی دوباره دارم بهش سلام میکنم به لطف دوستان همدردی

ازصمیم قلب برات دعامیکنم که همیشه سلامت وشادباشی وبه هرچی میخوای برسی که امیدمو ناامیدنکردی

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    22
    دستاوردها:
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    آرزو میکنم برات همیشههههه اینجوری زندگی کنی،پر از انرژی و امیدددد یه چیزی رو بهت خواهرانه میگم، قدر همسرتو بدون ،خواهر من تو پول غرقه همسرش نمایشگاه ماشین داره و تو رفاه کاملا دو تا دخترم داره ولی با این وجود همسرش نمیاد خونه و فقط واسه خواب میاد ، خواهرم همیشه بهش شک داره و به قول خودش این همه ثروت داره ولی خوشی صفر .... پول ضامن خوشبختی نیس من اینو به چشم دیدم و با قلبم حس کردم ... عشق بورز به زندگیت و قدرشو بدون و خدارو شکر کن ...

4. کاربر روبرو از پست مفید سپیده ی تاریک تشکرکرده است .

مامان فربد (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 93 [ 18:58]
    سطح
    22
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    سلام مامان فربد عزیزم
    پستتون خوندم و برام جالب بود و شباهتهای زیادی بین خودم و شما دیدم
    میدونید من هم معدل دیپلم خیلی بالایی تو رشته ریاضی داشتم حتی کارشناسی ام هم با نعدل بالایی فارق التحصیل شدم
    برام خیلی مهم بود که تو یک رزشته خاصر مهندسی قبول شدم
    ان موقع ها بعضی ها میگفتن رشته های انسانی هم خوب اما من اصلا فکر هم نمیکردم به هر حال مثل شما حسابی سر کنکور استرس پیدا کردم و سال اول حسابی خراب کردم
    2 سالی پشت کنکور حرف تحمل کردم و استرس بالاخره رشته دوست داشتنی ام قبول شدم اما نه دانشگاهی که دوست داشته باشم.....
    اما در کل خوب بود با عشق و علاقه خوندم و نمرات خوب بعدش هم کار نسبتا خوب
    فوق لیسانس هم باز تو رشته خودم ....
    الان ترم اخرم ولی هیچ انگیزه ای دیگه ندارم یک یکسالی هست از هر چی ریاضی و مهندسی و..... کلاافه شدم خسته ام کرده خیلی خشک
    دوست دارم وارد یک دنیای جدید و کار جدید بشوم
    میدونی ادمیزاد همین ...
    اینها را گفتم که بدونی شاید اگه الان یک دکتر دارو ساز بودی و به خواسته ان دورانت رسیده بودی شاید چندان هم راضی نبودی و به دنبال همین رشته ای بودی که الان خوندی
    به هر حال برات ارزوی موفقیت دارم
    زندگی باید کرد
    گاه با تلخی راه , گاه با یک گل سرخ
    گاه با یک دل تنگ
    گاه باید رویید در میان باران
    گاه باید خندید با غمی بی پایان

6. کاربر روبرو از پست مفید پونه تشکرکرده است .

مامان فربد (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نه مامان فرید عزیز من رشته ام داروسازی نبوده.

منظور من چیز دیگه ای بود، من داشتم میگفتم که بعضی رشته ها مثه داروسازی که جز رشته های بالایی هستن علاوه بر اینکه زحمت زیادی داره برای قبولیشون ، حالا بخاطر ظرفیت
    پایینشون یا هرچیز دیگه ای که هست، بهرحال رتبه های بالایی و قبول میکنن(خصوصا شما ازدواج کردین و اگه تصمیم داشته باشین ، که حتما تو شهر خودتون قبول بشین و بخونین، حالا من که نمیدونم شما چه شهری هستین بستگی به شهرتون باید ببینین چقدر باید زحمت بکشین.)

من کل اون حرفا و زدم که آینده نگری داشته باشین ، یعنی تمام اون و موارد و درنظر بگیرین بعد وقتی دیدین تواناییشو دارین اقدام کنین.

مطمعنا شما هم تاپیک نزدین که اینجا ما بگین بخونین یا نخونین.
    ما نه شما رو میشناسیم نه شرایط شما رو نه اراده و تلاش شما رو! هیچ شناختی رو شما نداریم پس نمیتونیم قطعی بگیم بخون از پسش برمیای ، نخون از پسش برنمیای.

این تصمیمی است که خودتون باید بگیرین.
    من اینجا احساس کردم بیشتر میخوای بدونی چه پارامترهایی و باید غیر از علاقه و درس خوندن درنظر داشته باشی.

تازه شما هدفتو مشخص کردی اصلا؟ هدفتون چیه؟ فقط سخت درس خوندن؟

یبار فکر کنم از یکی از اساتیدمون شنیدم ، که میگفت ماها مثه داروسازهایی میمونیم که دارو نمیسازن ، فقط میرن تو داروخونه و داروهای خارجی و میفروشن.
    رشته ام از یکسری لحاظا شبیه داروسازیه، سختیه قبولیش، بعد سختی خوندنش ، سختی ادامه دادنش ، درنهایت کاری که انتظارشو اصلا نداریم.

ببین عزیزم بعضی رشته ها اون آینده ای که ما ها ازش انتظار داریم تو ایران بدست نمیاریم.

من خودم دیدم که دوستانی داشتم به سختی درس خوندن حتی تو دانشگاهای معتبر تهران ، بعد از آخرم دیدن اون انتظاری که از این رشته(رشته خودم) داشتن بدست نیاوردن ، درنهایت یا تغییر رشته دادن ، یا اونهایی که امکانشو داشتن رفتن کشور دیگه ای ادامه دادن. بعضیا هم بیخیال شدن.(من اینارو دارم واسه رشته خودم که پیش اومد میگم اگه دارم برای شما میگم ، بخاطر اینه که هدفتونو از سخت درس خوندن مشخص کنین ، بعد ببینین میتونین به اون هدف برسین یا نه!)

من خودم رشته امو با تمام سختیاش خیلی دوست دارم ، حتی مصرانه میخوام ادامه اش هم بدم، من همیشه دوست داشتم محقق بشم ، دوست داشتم یک گروه تحقیقاتی راه بندازم ، اما الان که میخوام اینکارو بکنم ، دیدم نمیشه ، چون هم سرمایه میخوام ، هم دوستانم اهل تحقیقات نیستن.!!

انگار همه چی فقط به من بستگی نداشت!

شاید با خودت بگی اوههههه من هنوز ب بسم الله و هنوز نگفتن دختر بیخیال داره میگه به آخرشم فکر کن.
    میگم فکر کن به هدفت ، به نتیجه آخری که میخوای از کاری که شروع کنی تا بعدا اگه اونی که میخواسی نشد افسوس نخوری که وقت و عمرتو هدر دادی.

بازم تاکید میکنم بد برداشت نکن ، من نمیگم کاری که شروع کردی خیلی سخته و غیر ممکنه و تو از پسش برنمیای، من دارم میگم آینده نگری هم داشته باش.
    مثلا من الان اون پست اول و گذاشتم شما گفتی همسرتون باهاتون همراه هست و اراده اشم دارین و درس خوندن هم دوست دارین ، خب اینا خیلی خوبه اگه فکر میکنی از پسش برمیای پس شروع کن ، امیدوارم موفق هم باشی. من فقط خواستم هشدار های لازم و قبل شروع کارت بهت بدم ، که ایناهم باید درنظر داشته باشی همین.

فقط هدفتم مشخص کن درنهایت. یعنی شما میخوای به چی برسی؟؟درس خوندن برای کنکور و داروسازی خوندن برای رسیدن به یک هدفی هست ! اون هدف و واسه خودت مشخص کن.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

8. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 29 خرداد 93), مامان فربد (پنجشنبه 29 خرداد 93), صبا_2009 (پنجشنبه 29 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    223

تشکرشده 126 در 49 پست

Array
    سلام دوستان سلام سپیده جان سلام دختربیخیال عزیز سلام پونه جان ممنون ازهمتون

سپیده تا ریک عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم که مثل خواهرباهام صحبت کردی واززندگی خواهرت برام نوشتی امیدوارم مشکلات ایشون هم حل بشه سپیده جان من استارتوزدم استارت کنکورومیگم برام دعاکن عزیزم

پونه جان ممنون ازنظرتون امیدوارم موفق باشی راستش ماآدمها باهم فرق داریم عده ای به زندگی نباتی راضین اما بعضی ها مثل من وشما دنبال تنوع وارضاشدن میل درونیشون هستن

افرادی مثل مازیادنیستن ولی کم هم نیستن مثلا خودشما روحت سیرناپذیره که باوجودموفقیت درفوق لیسانس وکار بازهم دنبال چیز جدیدی هستی
    به هرحال ممنون ازنظرت

دختربیخیال عزیز ممنون که برام وقت میذاری وبه سوالام جواب میدی

من درزمان کنکوردادن ازامکانات خاص مثل شرکت درآزمون آزمایشی وحتی کتابهای تست خوب محروم بودم اون موقع کاروباربابام کسادشده بود ومن هم ازشون چیزی نخواستم
    اماحالا همه ایناروهمسرم برام مهیامیکنه من میخوام خودموبرای خودم ثابت کنم خوب اگه هم قبول نشم اتفاقی نیافتاده
    هدفمم ازداروسازی نه پول ونه حتی پیداکردن کارخوبه
    اما جایگاه اجتماعی بالا وبالا رفتن اطلاعات پزشکیم ومفیدبودن برای خودم وخانوادم وفامیل ازاهدافمه کلا دلم این رشته رومیخواد

عزیزم به نظرم وقت وعمر انسان با صرف کردن به کاری که بهش علاقه داره تلف نمیشه بلکه باارزش میشه
    مثلا یکی به کتاب خوندن ومطالعه علاقه ای نداره واگه مجبورباشه 5دقیقه مطالعه کنه فکرمیکنه وقتش تلف شد
    کلا اون علاقهه مهمه
    بازهم ممنون ازراهنماییهات

- - - Updated - - -

سپیده تا ریک عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم که مثل خواهرباهام صحبت کردی واززندگی خواهرت برام نوشتی امیدوارم مشکلات ایشون هم حل بشه سپیده جان من استارتوزدم استارت کنکورومیگم برام دعاکن عزیزم

پونه جان ممنون ازنظرتون امیدوارم موفق باشی راستش ماآدمها باهم فرق داریم عده ای به زندگی نباتی راضین اما بعضی ها مثل من وشما دنبال تنوع وارضاشدن میل درونیشون هستن

افرادی مثل مازیادنیستن ولی کم هم نیستن مثلا خودشما روحت سیرناپذیره که باوجودموفقیت درفوق لیسانس وکار بازهم دنبال چیز جدیدی هستی
    به هرحال ممنون ازنظرت

من درزمان کنکوردادن ازامکانات خاص مثل شرکت درآزمون آزمایشی وحتی کتابهای تست خوب محروم بودم اون موقع کاروباربابام کسادشده بود ومن هم ازشون چیزی نخواستم
    اماحالا همه ایناروهمسرم برام مهیامیکنه من میخوام خودموبرای خودم ثابت کنم خوب اگه هم قبول نشم اتفاقی نیافتاده
    اما جایگاه اجتماعی بالا وبالا رفتن اطلاعات پزشکیم ومفیدبودن برای خودم وخانوادم وفامیل ازاهدافمه کلا دلم این رشته رومیخواد

عزیزم به نظرم وقت وعمر انسان با صرف کردن به کاری که بهش علاقه داره تلف نمیشه بلکه باارزش میشه
    مثلا یکی به کتاب خوندن ومطالعه علاقه ای نداره واگه مجبورباشه 5دقیقه مطالعه کنه فکرمیکنه وقتش تلف شد
    کلا اون علاقهه مهمه

10. 2 کاربر از پست مفید مامان فربد تشکرکرده اند .

پونه (شنبه 14 تیر 93), آرام دل (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    22
    دستاوردها:
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    7:موفق باشی عزیزم ، حتما دعات میکنم ...
    واقعا قدم خیلی مهمی رو برداشتی و اینکهبا این دید میری جلو که خودت رو به خودت ثابت کنی عالیه چون واقعا تو روحیه تاثیرداره ... واقعا آفرین که پذیرفتی اگه قبولم نشی هیچیو از دست ندادی ... هدف داشتن تو زندگی خیلی مهمه ، تو یکی از سمینارهای دکتر فرهنگ شرکت کرده بودم و گفت حتما هدف تعیین کنید برای خودتون و حتما به ترتیب از مهم ترین بنویسیدش تا کم اهمیت ترین و یه جایی بچسبوندیش که هراز گاهی چشمتون بهش بخوره و ببینید چقدر پیشرفت کردید (من به در کمدم چسبوندم) ... هر وقت که ببینی اون نوشته رو میفهمی آیا قدمی به سمتش برداشتی یا نه ، اگه پیشرفت نکرده باشیم میفهمی و شروع میکنی به تلاش... ایشالااااااااااا قبول میشی

12. کاربر روبرو از پست مفید سپیده ی تاریک تشکرکرده است .

مامان فربد (شنبه 31 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    223

تشکرشده 126 در 49 پست

Array
    سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه طاعات وعبادات همگی قبول

شرح حالی ازخودم :حدود 20روزی میشه که بکوب داشتم درس میخوندم حتی توهمین مدت زیست سوم رو فول شدم تااینکه یه تلفن همه چیرو خراب کرد بله انتظار1/5 ساله ماهم به

سررسیدازاداره تماس گرفتن وگفتن بیا برای آزمایشات پزشکی وبعدش هم شروع به کار همه همکارا ازخوشحالی داشتن بال درمیاوردن منم خوشحال بودم ولی راستش حیف ازاون

زیستی که خوندم چقدرعمیق ومفهومی خوندمش چقدرازتوش نکته درآوردم ولی حالا دیگه یکم دلسردشدم البته دلم میخوادبازم شبها بخونم شده حتی 2ساعت ولی دغدغه ای که ا

جازه نمیده باخیال راحت بخونم اینه که اگرمثلا داروقبول شدم وهمزمان صبحها هم رفتم سرکار آیا دانشگاه واستادها چنین اجازه ای رومیدن که غیبت زیادداشته باشم وفقط سرکلاسهای

عصرحاضربشم یاچنین چیزی وجودنداره

سلام سپیده خانم تنهاکسی که باقطعیت منوتشویق کردشمابودی وچه خوب ازت انرژی گرفتم ولی حالا دیگه این فکر از ذهنم بیرون نمیره تابا آرامش درس بخونم

14. 3 کاربر از پست مفید مامان فربد تشکرکرده اند .

salehe92 (دوشنبه 09 تیر 93), آرام دل (پنجشنبه 12 تیر 93), شیدا. (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 آبان 03 [ 09:35]
    سطح
    80
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 368
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,324

تشکرشده 1,336 در 399 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام مامان فربد عزیز
    طاعات و عبادات شما هم قبول باشه

خیلی خوشحالم که مشکلاتت حل شده و حالت خوبه و به فکر پیشرفت و ساختن یک زندگی بهتر هستی.
    عزیزم مگه جایی که کار می کنی تعهد میدی؟ اگر قبول بشی نمی تونی استعفا بدی و یک کار پاره وقت پیدا کنی؟
    اگه واقعا قصد ادامه تحصیل داری..... به جای فکر به این چیزا، ذهنت را روی درسات متمرکز کن....

«آرامش» وقتی به سراغت می آید که «تلاش» کرده باشی.

« من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم، هدفم مغلوب نمودن اخرین کاری است که انجام داده ام. »

« مهم انجام وظیفه است، نه نتیجه »

http://www.hamdardi.net/imgup/5471954c9081a134ec.jpg

16. 2 کاربر از پست مفید salehe92 تشکرکرده اند .

مامان فربد (سه شنبه 10 تیر 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام علیکم

حال پسر گلتون چطوره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان فربد نمایش پست ها
    دوستان من دیپلمموبامعدل 19گرفتم وجز تیزهوشای مدرسه بودم وعشقم داروسازی بود موقع کنکوردادن

اونقدربه خودم فشارآورده بودم وچون راهشوبلدنبودم میشستم 20ساعت درروزدرس میخوندم 3ماه مونده به کنکور دچارخستگی مفرط شدم بعدشم اضطراب وترس از حرف مردم که منتظربودن نفرات

برترکنکورشم نتونستم تواین رشته قبول شم وتویه رشته پایینترقبول شدم
    الان حدود اسال ونیم هست که تویه استخدامی قبول شدم ولی هربارمراجعه میکنیم میگن منتظرباشید آ
    خه چقدرمنتظرباشم حتی بخاطراین استخدامی دیگه تواستخدامیهای دیگه شرکت نکردم
    الان 27 سالمه ولی هرازگاهی همش به فکرم میزنه بشینم کنکوربخونم برای دارو خودکنکوردادنو هم خیلی دوست دارم نمیدونم چم شده که الان تواین سن وباداشتن یه بچه همش به داروسازی فکرمیکنم
    واقعا این کارعاقلانه است یانکنه بیش فعالی بزرگسالی دارم
    خودم میخوام بشینم یه باردیگه کنکوربدم اگه قبول شم واگه کاراستخدامیم جورشه آیاهمزمان دوتاشومیتونم باهم داشته باشم؟
    کمکم کنید
    مدرک فوق لیسانس چه رشته ای رو الان دارید؟ شما این رو به بنده درست جواب بدید بهتون میگم ارزش داره که داروسازی بخونید یا نه

در مورد رشته داروسازی این مطلب رو قبلا برای فردی ارسال کردم، همه اون مطلب شامل حال شما نمیشه و در مورد رشته داروسازی دید بهتون میده.
    ارتباط دختر و پسرها در دانشگاه.مرا خیال پرداز کرده و احساس می کنم افسرده ام ، راهنماییم کنید
    حالا هدف شما میتونه فقط و فقط اسم "دکتر" باشه یا اینکه میون فامیل به عنوان شخصی که دکتر داروساز هستش شناخته بشه ؟ توی دارو پول زیادی نخوابیده

نقل قول نوشته اصلی توسط سعیداطی نمایش پست ها
    این فکرارم باید قبل از ازدواجو بچه دار شدن می کردی الان هم مسئولیتت بیشتره هم باید از شوهرت اجازه بگیری
    اگر شوهر شما در کار خانه و نگهداری بچه کمک میکنه که خیلی از استرس درس خوندن شما کم میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط سپیده ی تاریک نمایش پست ها
    سلام اتفاقا برخلاف دوستان به نظر من اگه بخونی و کنکور بدی خیلی کار عاقلانه ای کردی و وقتی در خودت این دلو جرئت و مهمتر از همه علاقه رو میبینی چرا که نه ، مطمئن باش میتونی و به خواستت میرسی ، زندایی خودم با دوتا بچه کنکور داد و الان داتشجوئه و داره روانشناسی میخونه ،درس که سن و سال نمیشناسه عزیزمامیدوارم داروسازی که عشقته قبول شی و به هدفت برسی .... فقط پشت گوش ننداز و به قول بچه های دانشگاه تا حسش هس کنکور بده وگرنه باد میزنه پشتت و تنبلی اوت میکنه ...
    عزیز گرامی، بنده برای امتحان MCAT در 21 jun شرکت کردم تا 20 روز دیگه هم جوابشو بهم میدند و مطمئن هستم که نمره بالایی رو هم میگیرم ولی با سوالات کنکور 92 و 93 مقایسه میکنم، میگم هر کسی که توانایی مالی داره اشتباه بزرگی میکنه که وقتشو پشت کنکور تلف میکنه. سوالات غیر استاندارد که به اصطلاح میگند مفهومی در صورتی که در امریکا و فرانسه و آلمان سوال مفهومی تعریفی غیر از این داره.
    کتاب های زیست شناسی که چاپ شده پر از غلط های علمی و وقتی هم که مکاتبه میکنیم هم در جواب بهمون میگند که نمیشه و درکش برای دانش آموزان (تدریس منظورشونه) سخت میشه. یه PCR رو میارند توی بیشتر بدانید تماما شر و ور (غلط علمی نداره) بعد هم میگند ازش سوال نمیاد خب اصلا نگید بهتره، این دانش آموز بره دانشگاه وقتی به ترم 5 6 میرسه تازه با این آشنا میشه !

چرا من راه دور برم امتحان SAT در سطح کنکور دبیرستان هستش، استاندارد های اون رو با کنکور ایران مقایسه کنید، ظلم رو به چشم میبینید

نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
    مامان فربد عزیزم همه ما ارزوهایی داریم که بنابه دلایلی بهشون نرسیدیم ولی قرار نیست که همش بشینیم و غصه بخوریم که چرا چنان و چنین نشد . تنها علاقه داشتن برای کاری کافی نیست باید ببینی ایا امکان رسیدن به اون خواسته چند درصده و امکان موفقیت هست؟ یا نه ؟ دانش اموزان درسخوان زیادی دیدم که با وجود تلاش بسیار زیاد و معدل های بالا در رشته های مورد نظرشون قبول نشدند چون قبول شدن توی کنکور مخصوصا در سالهای اخیر تنها به درسخوان بودن نیست باید به قول خودتون راهش رو بلد باشی و روزی بیشتر از ده ساعت در بخونی یعنی تنها و مهمترین کار زندگیت باشه که برای فرد متاهل با وجود بچه غیر ممکنه . ثانیا اگه یه نگاهی به سوالهای سالهای اخیر کنکور بندازی متوجه میشی که 80 درصد سوالها بیشتر شبیه چیستانه تا سوال درسی . که حتی با وجود امادگی کامل هم نمیشه جواب داد حتی معلم های درجه یک اون درس هم نمیتونند به همه سوالها جواب درست بدهند به قول یکی از معلمین پیش کسوت اگه خود طراح سوال هم شب بخوابه فرداش نمیتونه به همه سوالهایی که طراحی کرده جواب بده . اگه اینطور نشه که موسساتی مثل قلم چی ورشکست میشن ! علاوه بر اون هر سال هم که نظام اموزشی و کتاب عوض میشه و دانش اموزان بیچاره شدند موش ازمایشگاهی تا موسسات اموزش کنکور میلیاردر تر بشن و دانش اموزان بیچاره سر خورده تر . خلاصه بگم عزیزم اگه کسی رشته ای مثل پزشکی یا داروسازی بخواد حداقل 50 میلیونی باید خرج کنه شاید بشه شاید نشه ! من اگه جای شما بودم رشته ای که خوندم رو ادامه میدادم . مهم نیست رشته چی باشه مهم اینه که خوب بخونیش . موفق باشید .
    در جواب این دوست عزیزم، تمام حرف هاشون صحیح هستش، به این خاطر که سوالی که از دانشجو پرسیده میشه مفهوم مشخصی رو القا نمیکنه و دسته بندی اونها پراکنده است که فاجعه تازه شروع میشه !
    بهترین راه حل اینه که در رشته های علوم آزمایشگاهی شرکت کنید یا در رشته های ریاضی رشته مهندسی پزشکی رو انتخاب کنید به این دلیل که هم بازار کار بهتری برای این رشته وجود داره هم با مطالب پایه، داخلی (internal medicine) آشنا میشید و 100 البته دیگه خبری از طرح هم نیست ! برای تحصیلات MS یا Phd این دو رشته رو ایتالیا و دانمارک و آلمان و کانادا و امریکا بیشتر قبول میکنه و fund بالایی بهشون اختصاص میده. در مورد کانادا هم اگر مدرک phd بگیرید هم همونجا شما و خانواده رو شهروند خودشون هم میکنند.

حالا زوم نکنید روی یک دانشگاه خاص ! دانشگاه براتون مهم نباشه همون چیزی که در دانشگاه شریف درس میدند جز مواد درسی دانشگاه دو قوز آباد هم بوده ولی دانشجو هاشون دانشجو نبودند مثلا دانشگاه آزاد سنندج یا دانشگاه شیراز بچه های این دانشگاه دقیقا همون مطالب رو خوندند. رتبه دانشگاه ها هم همینطور، در فرانسه اصلا رتبه بندی دانشگاه مطرح نیست !
    دلیل دیگه ای که دارم که درس خوندن در ایران فایده نداره اینه که دانشگاه های دولتی بعد از فیلتر شدن اساسی استاتید دیگه آدم با سوادی در هیئت علمی و مدرسین دیده نمیشه (تک و توک) و اکثرا پست های سیاسی در دانشگاه دارند تا علمی.

برای قبولی حتما بایدهزینه های گزافی خرج کرد یاحتما باید دی ویدیهای کنکورآسان است روتهیه کرد یا میشه باخریدن کتابهای تستی خوب یادست دوم وتست زیادقبول شد

عزیزم همسرم بااین قضیه مشکلی نداره وبه مامانمم گفتم ومیگه میتونم روزها بچه رونگه دارم ومن میتونم شبهاهم تادیروقت درس بخونم ودرخودم اون توانو میبینم انگیزه پشتکار کلا به

همه چی فکرکردم کتابهای جدیدی هم تهیه کردم سال قبل تهیه کردم وجالب اینه که اصلا ازاین مباحث دورنشدم وانگارهمین دیروز این درساروخوندم فقط باید یادآوری شه
    من میگم برای فرار از دیوار کنکور یک مدرک زبان حالا انگلیسی یا فرانسه یا آلمانی بعد هم یک پشت کار برای کار کردن در کشور غریب
    ولی متاسفانه
    مورد ما هم شوهر دارند هم بچه واسه ویزا کمر شوهر شکسته میشه اگر اقدام کنند، پس گزینه ای جز کنکور فعلا ندارند مگر اینکه توانایی رفتن و زندگی کردن در کشور مقصد رو داشته باشند.

خب شکر خدا خوبه ولی کنکور همش این نیست، زمان ما اگر همینطور تست میزدیم دیگه همه تست ها رو کار کرده بودیم و سر جلسه تکراری بود برامون فقط عددهاش تغییر میکرد، تقریبا توی کنکور های الان هم همینه ولی نه همشون بعضی هاشون در واقع 1 سوال نیست در داخل همین سوال 4 یا 5 بحث مختلف رو کنار هم قرار دادند و دانشجو کف میکنه تا سوال ها رو در زمان استاندارد که اون هم به هیچ وجه نمیشه جواب بده ( در مورد دروس اختصاصی صحبت میکنم )
    در مورد توهم کنکور آسان است، یکی از بچه های فامیل موقع کنکور دادنش بود همین کنکور 93 هم شرکت کردند، زمانی که توی تلوزیون در حال تبلیغ محصولاتشون بودند متوجه موضوعی شدم که بهتره که شما هم بدونید، این دسته از افراد که بدبخت اسم مهندس و دکتر هستند و در تلوزیون هندونه زیر بقل هم میکنند باید متوجه بشید که کار این افراد فریب دادن ملت هستش و متاسفانه موفق هم میشند، مخصوصا با برگزاری همایش در بالای شهر تهران به صورت رایگان "دون پاشی"
    توی نت جستجو فارسی کنید در موردش متوجه میشید، من شک داشتم به یقین تبدیل شد
    (عوامل شون هم خواستند نظر بدند شخصا تماس میگیرم، بالاخره اون پشت پرده رو دیدم)

به هرحال ممنون ازنظرت

کلا اون علاقهه مهمه
    هدف نا پخته ای هستش، چون برای بالا بردن اطلاعات پزشکی کافیه که به رفرانس های دروس پزشکی مراجعه بکنید یا اگر فقط دارو میخواید هم کتاب در مورد نوع دارو و نحوه مصرفشون در بازار موجود هستش ولی بار کاری داروسازی بیشتر پژوهشی هستش یعنی فقط درس خوندن جواب نمیده.
    هدفت رو تغییر بده بعد برای داروسازی اقدام کن چون این هدف شما نتیجه ای که میخواید رو نمیده.

18. 5 کاربر از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 تیر 93), واحد (جمعه 13 تیر 93), مامان فربد (پنجشنبه 12 تیر 93), آرام دل (پنجشنبه 12 تیر 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 12 تیر 93)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)