به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 59
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    مرسی آنیسا جان
    اخه تو این تاپیک هیچکس از من نپرسید که شرایط رو توضیح بدم از خودش بگم از خانوادش بگم و توقعات خودم و خانوادم
    و فقط همه میگن سنت پایین و اختلافات فرهنگی دارید
    اما با این حال من قبول کردم اما دوست نداشتم اینطوری بشه
    توی تاپیک های دیگه که موارد مشابهمو خوندم خیلیا نظرای متفاوت سوالای متفاوت داده و پرسیده بودن اما اینجا فقط نظر منفی همین
    حتی نگفتن شاید با این تفاوت فرهنگ خانواده ها بعد از دیدار نزدیک بهم بودن
    همش نمک روی زخم
    خواهش میکنم از تجربیاتتو.ن بیشتر در اختیارم بزارید من خیلی به کمکتون احتیاج دارم تو این شرایط

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
    مرسی آنیسا جان
    اخه تو این تاپیک هیچکس از من نپرسید که شرایط رو توضیح بدم از خودش بگم از خانوادش بگم و توقعات خودم و خانوادم
    و فقط همه میگن سنت پایین و اختلافات فرهنگی دارید
    اما با این حال من قبول کردم اما دوست نداشتم اینطوری بشه
    توی تاپیک های دیگه که موارد مشابهمو خوندم خیلیا نظرای متفاوت سوالای متفاوت داده و پرسیده بودن اما اینجا فقط نظر منفی همین
    حتی نگفتن شاید با این تفاوت فرهنگ خانواده ها بعد از دیدار نزدیک بهم بودن
    همش نمک روی زخم
    خواهش میکنم از تجربیاتتو.ن بیشتر در اختیارم بزارید من خیلی به کمکتون احتیاج دارم تو این شرایط
    این وظیفه استارتر(کسی که تایپیک زده) هستش که توضیح کامل بده نکنه شما توقع داری توی این ماه رمضانی که همه روزه هستند و کلی کار دارن بیان اینجا برای شما کنسرت اجرا کنند؟!!!!

شما اول تکلیف خودتو مشخص کن میخوای چیکار کنی میخوای کاری که خودت دلت میخواد انجام بدی یا اینکه نه به حرفای مشاورین و میدران و کاربرای باتجربه سایت گوش بدی و انجامشون بدی؟

اینو اول بگو تا بعد جواب شما را بدهیم برایم جالبه دقیقا یه بانویی هست الان تایپیکش را به شما میدهم دقیقا مثل خودت هرکاری دوست داشت انجام داد به حرف هیچکی گوش نداد حتی مدیر همدردی و نتیجشم دید.

http://www.hamdardi.net/thread-34114.html#post337694

برو بخون مخصوصا تایپیک های قبلیش شاید بهتر متوجه بشی چرا داریم اینقدر محکم باهات برخورد میکنیم و بخاطر خودته و برای اینکه برای این سایت همه کاربرا ارزش دارن مگر اینکه خودشان برای خودشان ارزش و احترام قائل نباشند

اول تکلیف ماهارو مشخص کن بعد بنویس تا راهنماییت کنیم اگه نمیخوای انجامشان بدی خواهشا از همان اول بگو
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

3. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

maedeh120 (چهارشنبه 11 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 آبان 97 [ 09:43]
    سطح
    63
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,224

تشکرشده 1,090 در 430 پست

Array
    قرار نیست شما چشم بسته حرف دیگران رو گوش کنی.
    گفتم که همه چیز رو نمیشه بهم تعمیم داد.
    شاید مواردی اینجا گفته بشه که چشم شمارو بازتر کنه نسبت به مسئله.
    شما باید اول محکم باشی و مطمئن باشی پس از دیدار خوانواده ها هم میتونی منطقی فکر و تصمیم بگیریی؟

من فکر میکنم این جملتون که گفتید " با این حال من قبول کردم اما دوست نداشتم اینطوری بشه "
    نشوندهنده ی احساسی بودنتونه . اگر در مورد این آقا هم به همین صورت حرف میزنید متاسفانه به بن بست میخوری.
    قرار نیست شما فقط به حرف بچه های تالار یا مادرت گوش کنی شما باید خودت به نتیجه منطقی برسی .
    من واسه زندگیه خودم به این نتیجه رسیدم اگر تو شهر خودم ازدواج کنم از مزایای بیشتری بهره مندم .

- - - Updated - - -

اگه اشکال نداره با عرض معذرت میخوام اینجا یه تیکه ای به اقای خاله قزی بندازم:
    راستی اقای خاله قزی خوش خوشونتونه دیگه یک سال اشتراک انجمن آزاد؟

5. 2 کاربر از پست مفید anisa تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 11 تیر 93), maedeh120 (چهارشنبه 11 تیر 93)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    بعزیزم همین موضوع طلاق پدر و مادرت که گفتی خیلی مهم است. آن طور که من فهمیدم متاسفانه پدر در زندگی شما نقشی نداشته است و شما سختی هایی را به این خاطر تحمل کرده ای.
    وقتی دختری از پدرش به اندازه کافی محبت و حمایت نبیند به مرد دیگری وابستگی پیدا می کند. برعکس اگر پدر دختر را کاملا تامین کند وابستگی دختر به مردی غیر پدر بسیار کمتر خواهد بود.
    می دانی من حس می کنم وابستگی شما به این آقا به خاطر همین مساله است. حس می کنم انگار مساله بی توجهی پدرت و انتخاب همسر شما ، همپوشانی پیدا کرده است. شاید این آقا حسی را به شما داده است که همیشه دوست داشتی پدرت به شما بدهد.

از طرف دیگر هم که نگاه می کنم باز هم مساله طلاق والدین روی زندگی شما اثر گذاشته است. شما به خاطر جدایی والدین خود روی خواستگارهایتان حساستر شده ای . به خوبی می توان اضطرابی را که در مواجهه با خواستگاران خودت داشته ای در جمله هایت حدس زد عزیزم. یکبار دیگر جملاتی را که راجع به خواستگاران دیگرت نوشته ای بخوان تا متوجه منظورم بشوی.

شما به شدت تحت تاثیر مساله طلاق پدر و مادر خودتان هستید . در واقع گذشته شما روی تمام افکارت سایه انداخته است و نمی گذارد در زمان حال زندگی کنی.
    کلید حل مشکل شما یک چیز است : باید این تلخی و اضطرابی که طلاق پدر و مادرت در وجود شما گذاشته است حل کنید. شما قبل از اینکه به ازدواج فکر کنید باید این مشکل درونی خودتان را حل کنید. بانوی عزیز اگر این کار را نکنید در انتخاب همسر با مشکلات جدی مواجه خواهید شد. تا وقتی که این مشکل را حل نکرده ای به ازدواج فکر نکن. دوستان توصیه های لازم را در مورد این آقا به شما کردند. من اضافه می کنم با شرایط روحی فعلی خود به ازدواج با کس دیگری هم فکر نکنید چون با این شرایط نمی توانید انتخاب درستی بکنید.

به شما توصیه می کنم حق عضویت تالار را بپردازید و با کمک مشاوره تخصصی مشکل درونی خودتان را حل کنید.

7. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

anisa (پنجشنبه 12 تیر 93), maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 دی 94 [ 18:13]
    سطح
    20
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 62 در 28 پست

Array
    دوست عزیز من با کردها بسیار دوست هستم خیلی باهاشون رفت و آمد دارم بسیار انسان های شریفی هستند مهمان نواز راستگو قابل اعتماد هرچی بگم کم گفتم. ولی........................ بخدا قسم فقط به عنوان مهمان چند روزه کاراشون برای ما که از اون سر ایران میریم قابل تحمله اگه قرار باشه توی اون خانواده به عنوان عضو زندگی کنیم هرگز قبول نمی کنم. شرایطشون خیلی فرق داره بخدا از خودشون بهتر خودشونن ولی واسه خودشون قابل تحمله واسه غریبه ها هم تا وقتی که خط مرزها رعایت شه و مهمان هستیم دخالتی در کاری نداریم خوبه. کمی احساس عذاب وجدان دارم از این صحبت هام چون واقعا جز خوبی ازشون ندیدم اونم به عنوان مهمان هرساله. ولی باور کنید فقط باید با کسی مثل خودشون از مذهب و طایفه خودشون زندگی کنن. الان شاید خیلی چیزا خودشو نشون نده ولی بعدها هر مسئله ی ریزی میشه یه مشکل بزرگ. ای کاش عقل و احساس باهم مشورت میکردند ای کاش عقل میتونست لگام احساس رو به دست بگیره ولی در اکثر مواقع اینطوری نیس. اینو از منی که هر سال مهمان کردهای عزیز هستم و مثل جونم دوسشون دارم سرشون قسم میخورم بشنو که بهتره هر طایفه ای هر مذهبی هر قومیتی با مثل خودش ازدواج کنه وگرنه بسیار زندگی سختی خواهد داشت. دیگه نمیدونم چی بگم که اجحافی در حق دوستان بسیار عزیز کردم نشه و شما هم بتونی خوب تصمیم بگیری.
    از اینکه بدون غرض ورزی و بی طرف قضاوت می کنید متشکرم.

9. 4 کاربر از پست مفید مادری عاشق تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 12 تیر 93), maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93), salehe92 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array
    ]
    سلام.ماءده خانوم.
    شما گفتی ایشون قراره شیعه بشه.این به نظر من خوب نیست.امروز از دینش میگذره فردا از .......
    ثانیا اگه شما با این آقا ازدواج کنی مطمءن باش زندگی دشواری داری.تفاوت در فرهنگ و مذهب چیز کمی نیست.مثلا سنی ها در مراسم حح نماز نساء نمی خونن در حالی که از نظر شیعه اگر نماز نساء خونده نشه زن و شوهر به هم نامحرم اند.!!!!!!!!!!!!!؟همینو بگیر تا آخرش برو.والا چه عرض کنم.از رو چند تا تاپیک نمیشه واسه مسءله به این مهمی(ازدواج) نظر داد ولی حکم کلی اینه که تفاوت قومیت و فرهنگ و زبان در آینده مشکل ساز میشه.بازم خودت می دونی.
    تاپیکاتو دنبال می کنم.یا علی
    ویرایش توسط سعیداطی : پنجشنبه 12 تیر 93 در ساعت 01:15

11. کاربر روبرو از پست مفید سعیداطی تشکرکرده است .

maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 خرداد 02 [ 11:36]
    سطح
    64
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 201
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 59 در 24 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    شما آیا با آداب و رسوم کردها آشنایی دارید ؟ مردمان شریفی هستند اما باید فرهنگشان را کاملا بشناسی. در کردستان خانم ها نباید در مراسم تدفین شرکت کنند. حتی در مراسم تدفین یک زن هم فقط آقایان حضور دارند. اینها را من در کردستان از خود کردها شنیدم. همچنین در هیچ کدام از قبرستان ها سنگ قبر ندیدم. یعنی سنگ قبری که مشخص کند این قبر متعلق به چه کسی است. همچنین عقاید صوفیه در کردستان طرفداران بسیاری دارد. من هم در روستاهای کردستان هم در شهرها به این عقاید برخوردم و کلا برای این طرز تفکر صوفیه احترام زیادی قائل هستند. همچنین مردان کرد از تذکر در زمینه محرم و نامحرم بسیار ناراحت می شوند و آن را بی احترامی می دانند .مثلا من می خواستم آمپول بزنم گفتم می خواهم یک خانم این کار را بکند. مرد تزریقاتچی از این حرف که مربوط به محرم و نامحرم است خیلی ناراحت شد. موارد مشابه این باز هم برایم پیش آمد و آخر دوزاری ام افتاد. اینها که گفتم هر کدام یک ریشه عقیدتی و فرهنگی دارد که باید با آن آشنا شوی و ببینی آیا می توانی در زندگی خود آن را عملی کنی یا نه. ببین وقتی به همسری مردی درمی آیی صرف احترام گذاشتن به عقاید و فرهنگ او کافی نیست. زن باید علاوه بر احترام به عقاید یک مرد در زندگی مشترکش آن عقاید را بپذیرد و عملی کند. متوجه منظورم هستی ؟ شما به عنوان یک زن باید مردت را در راه عقایدش و فرهنگش همراهی و اطاعت کنی. مرد رئیس خانواده است و تصمیم گیرنده اصلی.
    از خصوصیات دیگری که دیدم علاقه بسیار زیاد به رقصهای محلی و آهنگ های محلی است. یعنی هر کجای کردستان بروی مردم در حال رقص محلی هستند حتی زنان با خانواده های خود می رقصند. روی پوشاک محلی خود نیز تاکید زیادی دارند . بیین کلا مردمی هستند که بسیار زیاد به قومیت خودشان یعنی به کرد بودنشان و آداب و رسومی که مربوط به قومیت است اهمیت می دهند. کلا عنصر قومیت بسیار پررنگ است در زندگی آنها . در حالی که به طور مثال در تهرانی که من زندگی می کنم این چیزها اهمیتی ندارد و برای مردم کمتر قابل درک است.
    در ضمن بدان که حتی اگر شما با کسی اختلافات مذهبی نداشته باشید دلیل نمی شود که طایفه و اقوام او نیز مشکلی با مذهب شما نداشته باشند. این را بدان که کردها به فامیل و اقوام خود اهمیت فراوان می دهند و شما فقط با یک مرد ازدواج نمی کنید . بلکه با یک مجموعه خویشاوندی پیوند برقرار می کنید که بسیار برای هم اهمیت قائل هستند. در حالی که در شهر من روی روابط فامیلی این همه تاکید نمی شود و رفت و آمد با فامیل را می توان کم یا قطع کرد در صورت اختلاف . اما بدان اگر با یک کرد ازدواج کنی این امکان وجود ندارد. پس اگر می خواهی ازدواج کنی باید مطمئن شوی که افراد فامیل این آقا هم شما را قبول دارند چون پذیرش در فامیل برای آنها مهم است.

یک چیز دیگر را هم بدان. در خانواده کردی مرد کرد قدرت زیادی دارد و زنی که به همسری مرد کرد درمی آید باید این موضوع را قبول کند.
    در هر منطقه از کشور از تهران تا جنوب و از شرق تا غرب یکسری مسایلی وجود دارد که زنان آن مناطق با آنها درگیر هستند. همان طور که زنان تهران مشکلات خاص خود را دارند که کاملا هم عیان و آشکار است زنان کرد هم مشکلات خود را دارند . پس بهتر است بررسی کنید که این مشکلات چه چیزهایی هستند و آیا شما می توانید با این مشکلات کنار بیایید یا نه. ببین من الان در تهران از بچگی یاد گرفته ام که چگونه با ویژگی های قومی و فرهنگی این محیط کنار بیایم و چگونه مشکلات را رفع کنم. شما هم اگر می خواهی با یک مرد از قوم دیگری ازدواج کنی باید با مشکلات آنها به خصوص زنان آشنا باشی و ببینی آیا می توانی حلشان کنی یا نه .

ببین نه زندگی شما و نه زندگی و آینده این آقا نباید تحت تاثیر احساسات قرار بگیرد. شما وقتی با مردی ازدواج می کنید ملزم هستید که وظایف همسری که مهمترینش تمکین از مرد است را انجام دهی. پس احساسات را کنار بگذار و روی همه حرف هایم فکر و تحقیق کن و ببین آیا می توانی یا نه.
    من هم کورد هستم هم سنی. چیزایی که شما فرمودین خیلی خیلی برام عجیب بود. هر چی فکر میکنم تا حالا با چنین چیزهایی روبرو نشدم. نظر شخصی شما محترم، اما به نظرم کار درستی نیست که چیزی رو ندیده اعلام بکنین.
    در مراسم تدفین مگه میشه خونواده متوفی اعم از زن و مرد حضور نداشته باشن؟
    در مورد سنگ قبر به نظرم یک حرف من درآوردی بود. خودتون بیاین ببینین بهتره.

سوالی داشتین در خدمتم

13. 3 کاربر از پست مفید parvizb تشکرکرده اند .

anisa (پنجشنبه 12 تیر 93), khaleghezey (پنجشنبه 12 تیر 93), maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم مائده ..راستش خیلی ناراحت شدم میبینم شما هنوز درگیر این مساله هستید.ببنید حرف من و امثال من که شما رو نهای میکنند خدایی ناکرده اصلا فکر نکنید یه درصد هم دال بر این نیست اون اقا بد هستند اصلا و ابدا...ولی مگه باید با هر خوبی ازدواج کرد !!!

میگن کبوتر با کبوتر باز با باز..... اون اقا قطعا براشون از فرهنگ خودشون از مذهب خودشون و .. دختری مناسب براشون هست...شما هم انشالله با این سن خوبی که دارید انشالله مورد های خوبی به همین اقا که با هم تناسب داشته باشید خواهید داشت..

ببنید چقدر خوبه ادما از تجربه ی بقیه استفاده کنند..متاسفانه یه عده دوست دارند خودشون یه چیزایی رو تجربه کنند و بعدش بشند عبرت برای بقیه..شما هم اگه از تجربه ی بقیه استفاده نکنید میشید عبرت برای سایرین..پس لطفا کمی منطقی تر با این موضوع برخورد کنید...راجب فرزند من نحوه ی تربیتشو نگفتم..ببنید مثلا خدایی ناکرده قصد توهین ندارم شما دیدید چشم بادامی ها رو یا نمی دونم چشم ابی ها و یا هر نژادی دیگه ..طبیعتا وقتی یه وصلت انجام میشه ممکنه فرزند به یکی از همین نژاد پدر و یا مادرش بره که معمولا به طرف پدر احتمالش بیش تر هستش..

خلاصه الان بحث این نیست بگیم کی برتر هست کی نیست کی سنی هست کی شیعه و همه هم قابل احترام هستند با هر نژاد و قوم و قبیله ای ....ولی هر کسی باید با کسی ازدواج کنه که هم فرهنگ هم مذهب و.... که در نهایت میشه هم کفو هم هستند ازدواج کنند... شاید توی این موارد ازدواج ها استثنایی هم پیدا بشه که بتونند با هم به خوبی و خوشی عمری زندگی کنند !!! ولی احتمالش خیلی کمه متاسفانه ما همیشه توی این موارد میخوایم خودمون رو اسثتنا بدونیم..با تعابیر و تفاسیری همچون من منطقی هستیم..عاقلانه فکر می کنیم و... ولی ببخشید اینا همش حرفه وتئوری وقتی پای عمل میرسه خیلی شرایط عوض میشه.

شما دو تفاوت عمدا دارید چیزی که اصلا نمیشه ازش گذرا گذشت...باور کنید من دیدم گاهی دو طرف مردم یه شهر !!! خیلی با هم تفاوت دارند ..چون یه عده مثلا از سمت جنوب اون خطه اومدند سمت جنوب اون شهر.. و یه عده از سمت شمال اومدند شمال اون خطه ساکن شدند..ادم کلی تفاوت میبینه درشون..دیگه دو فرهنگ مختلف و.. بماند.

انشالله هر تصمیمی می گیرید به صلاحتون باشه.

15. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array
    آقای parvizbلطفا بعضی عقاید جزیی سنی ها و بعضی رسم و رسومات کرد هارو واسه ماءده خانوم بنویسید.حضور شما تو این تاپیک خیلی مهمه و البته برای ماءده خانوم یه نعمت.لطفا بی طرف بنویسید.

17. 2 کاربر از پست مفید سعیداطی تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 12 تیر 93), maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    تذکر مائده خانم

در دوره شناخت وارد فاز احساسی شدید که موجب خطا در شناخت صحیح میشه
    یعنی تفاوتها و نقصهای دیگه ای هم هست که چون احساسی شدید یا متوجه نشدید یا توجیهش می کنید

ازدواج یعنی سازش یعنی مدیریت تفاوتها که کار سختیه تو همین انجمن موارد بسیاری از درگیریها و اختلاف بین زوجین هست که ناشی از اختلافات جزئی و موارد روزمره زندگی و اختلاف سلیقه هاست! حالا شما به اینها اختلافات اساسی فرهنگی عقیدتی و مذهبی رو هم دارید اضافه میکنید در واقع دارید قبل از ازدواج زمینه ای رو فراهم میکنید که کار رو برای هر دوی شما سخت تر کنه یعنی اختلافات بیشتر و مدیریت سخت تر در نتیجه احتمال شکست بیشتر

من که دوست ندارم با زندگیم و سرنوشتم ریسک کنم

19. 4 کاربر از پست مفید mohammad6599 تشکرکرده اند .

anisa (شنبه 14 تیر 93), khaleghezey (پنجشنبه 12 تیر 93), maedeh120 (پنجشنبه 12 تیر 93), فرشته مهربان (شنبه 14 تیر 93)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)