نوشته اصلی توسط
maedeh120
مرسی آنیسا جان
اخه تو این تاپیک هیچکس از من نپرسید که شرایط رو توضیح بدم از خودش بگم از خانوادش بگم و توقعات خودم و خانوادم

و فقط همه میگن سنت پایین و اختلافات فرهنگی دارید

اما با این حال من قبول کردم اما دوست نداشتم اینطوری بشه

توی تاپیک های دیگه که موارد مشابهمو خوندم خیلیا نظرای متفاوت سوالای متفاوت داده و پرسیده بودن اما اینجا فقط نظر منفی همین
حتی نگفتن شاید با این تفاوت فرهنگ خانواده ها بعد از دیدار نزدیک بهم بودن
همش نمک روی زخم

خواهش میکنم از تجربیاتتو.ن بیشتر در اختیارم بزارید من خیلی به کمکتون احتیاج دارم تو این شرایط

این وظیفه استارتر(کسی که تایپیک زده) هستش که توضیح کامل بده نکنه شما توقع داری توی این ماه رمضانی که همه روزه هستند و کلی کار دارن بیان اینجا برای شما کنسرت اجرا کنند؟!!!!
شما اول تکلیف خودتو مشخص کن میخوای چیکار کنی میخوای کاری که خودت دلت میخواد انجام بدی یا اینکه نه به حرفای مشاورین و میدران و کاربرای باتجربه سایت گوش بدی و انجامشون بدی؟
اینو اول بگو تا بعد جواب شما را بدهیم برایم جالبه دقیقا یه بانویی هست الان تایپیکش را به شما میدهم دقیقا مثل خودت هرکاری دوست داشت انجام داد به حرف هیچکی گوش نداد حتی مدیر همدردی و نتیجشم دید.
http://www.hamdardi.net/thread-34114.html#post337694
برو بخون مخصوصا تایپیک های قبلیش شاید بهتر متوجه بشی چرا داریم اینقدر محکم باهات برخورد میکنیم و بخاطر خودته و برای اینکه برای این سایت همه کاربرا ارزش دارن مگر اینکه خودشان برای خودشان ارزش و احترام قائل نباشند
اول تکلیف ماهارو مشخص کن بعد بنویس تا راهنماییت کنیم اگه نمیخوای انجامشان بدی خواهشا از همان اول بگو
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)