به این نوشته جناب مدیر دقت کنید بانو:
شما فقط هر روز نيازمنديهاي روزانه را در ليست مي نويسي و با يك جمله «لطفا عزيزم براي امروز اينها را نياز داريم» مي دهي دستش.
ببخشید اینو میگم ولی بنظرم مسئله اصلی اینه شما مهارت لازم را ندارید که بانوی منزل باشید فکر کنم بلد نیستی خانومی کنی و ناز و عشوه بیایلو رفتیا
تو با ایناش چیکار داری هرکاری میخواد بکنه بزار انجام بده تو بشین توی خونه و لذت ببر مگه مادرت چیکار میکرد وقتی پول میخواست یا بقیه زنها خوب همون کار را انجام بده میدونم برات سخته قشنگ اینو درک میکنم چون همسر خودمم شبیه شماست فقط حقوقش کمتره متنفره ازم بخواد بهش پول بدم درصورتی که اصلا پیش نیومده بهش ندم مگر اینکه واقعا نداشته باشم و پولهای خانواده دست همسرمه و دوتایی خرج میکنیم.اصلا احساس نکن کوچیک میشی و تحقیر میشی اینارو بریز دور وظیفه مرد در آوردن خرج منزل و خرجی دادن به همسرشه و پرداخت قسط هستش اگرم همسر آدم سرکار میره و پولشو میاره توی خانواده داره لطف میکنه و این نشان از شخصیت و روح بزرگیه که داره
ایکاش لینکشو داشتم دیروز خوندم اون خانوم هم دقیقا مثل شما بود همش میترسید چی میخواد بشه یعنی فتوکپی نشوته شما بود:
ترس نداشته باشید بجاش لذت ببرید
از کسی پول قرض نگیر حتی مادر و پدرت
صبور باش و ریلکس دلداریش بده ولی قرض و گرفتن وام و اینچیزا اصلا و ابدا طعنه و کنایه و نیشخند اصلا احساس پیروزی هم نکن و واقعا نشان بده نگرانی ولی این وسط یه فرقی هست.
تو دیگه سرکار نیستی و پس حقوقی هم نداری پس نتیجه ازت نمیشه انتظاری داشت
اتفاقا برعکس اونی که فکر میکنی این چیزا خجالت نداره خوب هرکسی که خونه جدید میخره پولهایی که داره همشو میدهب رای خرید منزل و دستش خالی میشه.
مطالبی که نوشتی مشکل تو نیست و کسی هم از چشم تو نمیبینه مشکل خودشه پس بزار خودش حلش کنه هرچی توی خونه بود با همون بساز و زندگی کن خیلی عجولی دختر!تو چرا اینجوری شدی قبلا صبورتر بودی چقدر آخه ترس ترس ترسخونه جدیدمون پرده نداره، روزنامه چسبوندیم و ملافه آویزون کردیم. برای دیدن خونه ام مهمون میخواد بیاد، ردش می کنم. خیلی زشته ولی روم نمیشه اینجوری.
شوهرم میگه پول نداریم. بعد از ماه رمضون پدرخوانده ام از خارج کشور با خانومش میان. چه کار کنم؟ خرید باید بکنم...
با خرجی خونه مشکلی نداره. خرید تا یه حدی انجام میده و از شکم خودش نمیزنه. قسط ها رو نداده اما مرغ و گوشت و میوه میگیرهتهش میخواد چی بشه سرعت رشد اقتصادی خانواده کمتر میشه خوب بزار بشه تو هم مثل بقیه زنها مگه بقیه چطوری زندگی میکنن حتی با درآمد کم خوشحال و خندان کلی هم بخودشون میرسن و آرایش میکنن.
نهایت خونه خریدین میره میفروشه یا ماشین میفرشه یا زمین یا هرچیز دیگه این دیگه به شما مربوط نمیشه به شوهرت مربوطه.
هرکی خربزه میخوره پای لرزشم باید بمونه

لو رفتیا 

تهش میخواد چی بشه سرعت رشد اقتصادی خانواده کمتر میشه خوب بزار بشه تو هم مثل بقیه زنها مگه بقیه چطوری زندگی میکنن حتی با درآمد کم خوشحال و خندان کلی هم بخودشون میرسن و آرایش میکنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)