به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    سلام رز سپید. ببین مشکل اصلیت چیه، مثلا من خودم تنبلی میکنم در مورد اعمال مذهبیم، باید تنبلی و اینکه همه کارهامو میذارم آخر کار حل کنم. تو هم ببین شاید مشکلت از روی شیطونی یا کنجکاوی باشه یا مثلا بخاطر اجبار، مجبوری نمایشی کار کنی. باید اول مشکل اصلی رو پیدا کنی

2. کاربر روبرو از پست مفید capitan تشکرکرده است .

roze sepid (دوشنبه 20 مرداد 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط احساس بهاری نمایش پست ها
    با سلام

خب اینکه کاری نداره:

توبه کنید از کارهای گذشتتون

توبه یعنی پشیمونی از گناه و برگشت به سوی خدا
    چون گناه انسان رو از خدا دور میکنه(مواظب وسوسه های شیطان باشید که شمارو نا امید نکنه از این توبه یا چنان شمارو وسوسه نکنه که به خودتون سخت بگیرید که خدا شمارو بخشیده باشه اما خودتون خودتونو نبخشیده باشید!
    )

توبه کردن روش خاصی نداره فقط باید نیت پاک باشه و بسته به نوع گناه شرایطش فرق میکنه اما همگی در چن چیز مشترکن:

پشیمونی از گناه
    تلاش عملی برای ترک گناه
    سعی برای جبران گناهی که انجام شده

پس معیار پذیرش توبه شما خدا باید باشه طبق دستوراتی که گفته نه خودتون حس کنید که مثلا الان احساس ارامش نمیکنم پس بخشیده نشدم
    ! پس شما توبه میکنی طبق شرایطی که گفته شده و امیدوار به بخشش خداوند خواهی بود ...

موفق باشید
    سلام
    خیلی وقته توبه کردم.به خاطر یکی از گناهانم توخواب توبه نصوح کردم.
    اما نداره! اماباید بگم همیشه اونقد حس گناه آزارم میده که نمیدونم بخشیده میشم یا همه اینا دلخوشی بیخوده که اگر کسی توبه کنه انگار دوباره متولد شده.

من نادانسته ونا خواسته تو گناهی افتاده بودم که خودم نمیدونستم گناهه واجازه داده بودم از من سوء استفاده بشه.
    البته آسیب جسمی ندیدم اما شدیدا آسیب روحی دیدم که درس وتمرکزمو تحت تاثیر خودش قرار داد.
    بعد از اون باز ندونسته وناخواسته به گناه دیگه ای گرفتار شدم که وقتی فهمیدم گناهه ترکش کردم.
    اما بعد چند سال که خیلی حس تنهایی داشتم...یه روز دیدم یکی با گوشی مامانم تماس میگیره که جوونه هرچی میگفتم مزاحم نشو یا جوابشو نمیدادم ول کن ماجرا نبود.
    منم کم کم وسوسه شدم وشماره خودمو دادم در عرض یک سال شمارم دست خیلیا افتاده بود اما من فقط دوست داشتم با یکی حرف بزنم.
    تا اینکه اونی که فکرشو نمیکردم پیش اومد...
    یکی از شیاطینشون حرفای زشت میفرستاد.خیلی زشت.
    منم سیم کارتمو مدتی از گوشی خارج کردم.
    بعد چند وقت که روشن کردم دیدم کلی پیام اومده.یکی از شماره جدید تماس گرفت وخیلی چرب زبونی کرد.منم به حد بدی رسیدم ودیگه کار به جایی رسید که اصلا از حرفای زشتش ناراحت نمیشدم.وخیلی جالب بود.یعنی قبحش واسم ریخته شد.
    یه شب خواب دیدم دارم میمیرم وخدا منو نمیبخشه اونجا آخر خوابم توبه نصوح کردم ووقتی بیدار شدم سیم کارتو شکستم ودوباره زندگیمو شروع کردم.

نمیخوام هیچکسو مقصر بدونم اما اگر من ازدواج کنم وبچه دار بشم اگر خودم نتونم فرزندموراهنمایی کنم حتما از اول از لحاظ دینی به یک آدم دیندار معرفیش میکنم تا همه چیزو بدونه.
    همه آسیبهای من از نادونی وتنهایی وترس از پدرومادرم بود.
    اما خدا بعد اون توبه تنهام نزاشت آدمهایی سر راهم سبز شدن که حتی فکرشم نمیکردم با این آدما هم کلام بشم.
    پاک ومهربون وخوب.خوش به حالشون...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط capitan نمایش پست ها
    سلام رز سپید. ببین مشکل اصلیت چیه، مثلا من خودم تنبلی میکنم در مورد اعمال مذهبیم، باید تنبلی و اینکه همه کارهامو میذارم آخر کار حل کنم. تو هم ببین شاید مشکلت از روی شیطونی یا کنجکاوی باشه یا مثلا بخاطر اجبار، مجبوری نمایشی کار کنی. باید اول مشکل اصلی رو پیدا کنی
    سلام
    البته من میدونم واسه اینکه خواهر بزرگم وخانواده پدرم خیلی به نماز(دولا وراست شدن.نه نماز واقعی)توجه میکردن ومن اصلا دوست نداشتم تو اون سن کم سر صبح بیدار بشم ونماز بخونم یا مجبور باشم از صبح تا شب گرسنه بمونم اصلا مثل اونا اهمیت نمیدادم اما چون تو خونمون هرکی اینطور بود ضعیف بود ومسخره میشد نمیگفتم.
    البته خودم ذاتا آدم کم حرف وترسویی بودم وخیلی واسه درسام که (به خاطر همون محرمم واینکه خیلی زود وخیلی ناجور با مسائلی روبرو شدم که حتی نمیدونستم گناهه واز ترس خانوادم حتی جرات گفتنشو نداشتم) تمرکز نداشتم تحقیر میشدم.

میدونم با اگر چیزی حل نمیشه اما اگر کمی جرات ابراز وجود وکمی اعتماد به نفس میداشتم از زندگیم اینقدر ضربه روحی نمیخوردم.
    حتی الانم جرات ندارم واقعیتو به مامانم بگم تا بفهمه خانوادش اونی نیستن که فکر میکرده.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)