سلام مجدد.
1- راجب این راستش من نمیدونم.خود شما بهتر باید تشخیص بدید چه مدت طول میشکه از یکی خوشتون بیاد یا نیاد باهاش همدل میشید یا نه.فکر میکنم بیش تر شخصی باشه.و باید سعی کنید سریع تر به شناخت برسید.ولی به نظر من سعی کنید با ورش های معمول و منطقی پی به این ببرید که این اقا ایا فردی هست که بشه بهش یه عمر اعتماد کرد منظورم این هست اون قدر مرد هست و بالغ شده که حالا بتونه یکی رو کنار خودش داشته باشه..این که ایا حالا روی هر چی از شما خوشش اومده رو بزاریم کنار ایا با هم سنخیت و کفویت دارید یا خیر... گیریم شما الان نسبت به ایشون خنثی هستید ..یکم دیگه شرایطشون و اخلاقاشون رو و شرایط خودتون رو بالا پایین می کنید یا مثبت میشه نظرتون یا منفی..اگه به این نتیجه رسیدید ایشون به دل شما نمیشینند و.. تاکیید میکنم از سر دلسوزی باهاشون ازدواج نکنید یا توی رودربایستی خدایی ناکرده بمونید.
راستی چند تا سوال دیگه ...
چرا بار اول ایشونو رد کردید؟؟ هر کی دیگه هم بود ایا واقعا همین کار رو می کردید؟؟ یا نه مشکل دیگه ای بود مثلا چهرشون خوشتون نیومد یا چی ..دلیل اصلیش چی بود؟
شما گفتید ظاهرش بدتون نیومده ولی جاذبه هم نداره یعنی نتونستید به عناون همسر قبول کنید..میشه دقیق تر بگید یعنی چی ؟؟ مثلا دوست داشتید همسرتون قد بلند تر می بود یا چیز دیگه ای ؟
این که هنوز از نظر احساس نسبت به ایشون خنثی هستید ..دلیلش به ظاهر ایشون هم واقعا بر می گرده یا نه؟؟
بهشون یه روز صحبت کنید بگید ببنید من احساسات شدید شما رو درک میکنم و.. ولی لازم میدونم بگم اگه داره فرایند شناخت طولانی تر میشه دلیلی بر این نیست که حتما احتمال وصلت ما بیش تر میشه..چون ما داریم به شناخت می رسیم ممکنه کار به جایی برسه که اصلا شما به این برسید که من به درد شما نمی خورم و راجبم اشتباه فکر می کردید(اول اینو بگید) یا بالعکسش برای من..پس به هم دیگه قول بدیم که اگه واقعا توی فرایند شناخت به این رسیدیم که مناسب هم نیستیم بدون رو دربایستی و .. حرفی ..حرف دلمون رو بزنیم..(این طوری شما خودتونو راحت کردید..البته توجه کنید یه درصد هم ممکنه این اتفاق برای اون اقا هم بیفته و ایشون مثلا پشیمون شه و اگه ایشون بگه مثلا ما به درد هم نمی خوریم شما می تونید تحمل کنید و ناراحت نشید..اگه این طوره که فکر میکنم این طوره این حرفو بهشون بزنید)
2- راجب این سوالتون بگم..واقعا خوشحالم یه خانم رو میبینم این قدر متعهد و پایبنده..این طوری عالیه..اما یه چیزی ..از کجا معلوم این اقا از شما متعهد تر نباشه ؟؟ و چه بسا از شما خیلی توی این مسایل اخلاقی بالاتر فکر کنه و عمل..
دوما یه چیزی بگم از تجربه ی شخصیم..ببنید من برای ازدواج تا سنی که الان دارم (23) هیچ وقت این طوری فکر نکردم که خونوادم برام به روش سنتی برند خواستگاری و... من چون خوشبختانه شرایطم طوری هست که همیشه دختران خوب و موفقی رو ببینم کنارم این طوری میخوام ازدواج کنم که اول از کسی خودم خوشم بیاد مثلا همکلاسم.. خب اول از چهره و ظاهرش خوشم میاد..بعدش یکم راجبش تحقیق میکنم اگه مناسب باشه تحت نظر خانواده اقدام میکنم و بعدش بقیه ماجرا ..خب چه اشکالی داره..الان اگه اون اقا هم به این روند این کارو کرده و بدونید این اصلا به این معنا نیست بخواد بعد ها اتفاق بیفته که ایشون شاید بهتر نباشه بگیم از شما بهتر بهتره بگیم از یکی دیگه همین طوری خوشش بیاد..بعدش هم دروغ چرا ادم ممکنه یکی رو ببینه از ظاهرش هم خوشش بیاد طبیعتا کسی که اخلاق داره و متاهل هست یه لحظه هم به این فکر نمیکنه این متونست زن خوبی برای من باشه !! خب خوشش میاد و بعدش هم تموم میشه احتمالا همه چی... به هر حال بدونید مرد ها قراره خواستگاری کنند و از خوششون بیاد اول وپیش قدم بشند پس باید اینو توی ذهنشون داشته باشند که اول از ظاهر یه خانمی خوششون بیاد و. بعدش اقدام کنند طبیعتا وقتی طرف ازدواج کرد توی ذهنش یه خط قرمز هایی خواه ناخواه میاد.
خلاصه یه پسر فهمیده..اول از ظاهر و چهره طرف خوشش میاد..بعدش تحقیق کوتاهی میکنه..بعدش اقدام..به نظرم این سوالو ازشون یه جوری هوشمندانه بپرسید که اقای فلانی بعد از این که اولین بار از من خوشتون اومد و .. بعدش ایا قبل این که بیاید باهم صحبت کنید راجبم تحقیق هم کردید ببیینید چی میگه..مثلا میگه اره ..یه مدت رفت و امداتون رو زیر نظر داشتم یا همچین چیزایی و.. پس طبیعتا نشون میده این اقا سنجیده تر عمل کرده..هر چند اگه این کار رو هم نکرده باشند میشه بهشون حق داد بار اولشون بوده شتاب زده عمل کردند شاید !!
در نهایت بگم.. برداشت شخصی من این هست..این اقا پسر خوبی به نظر میان که باعث شده هم شما و خوناودتون از ایشون خوشتون بیاد.. ولی یکی همون که خیلی احساسی شدند اولا باعث شده از اون مردی که شما انتظارشو داشتید (که مغروررانه تر از نوع خوبش و.. رفتار کنه و..) فاصله ای که داره سب بشه مردد بشید..از طرفی یه چیزی واقعا برای من ثابت شدست..این بحث جاذبه و دافعه..توی هر رابطه ای نمیدونم چرا وقتی یه نفر چه مرد چه زن خودشو کمی پایین تر نشون میده (به زعم خودش میخواد نظر طرفو جلب کنه) ولی اتفاقا طرف مقابل بیش تر فاصله مییگره و مردد میشه.... به هر حال من توی این یه مورد نمیتونم نظر خاصی بدم چون هر فردی دنیای خاص خودشو داره شاید شما براتون مهم باشه حتما تصوری که از مرد ایندتون داشتید اون فرد حتما اون ویژگی ها رو داشته باشه شاید هم نه این مسایل بتونه براتون گذرا باشه..پس تصمیم اصلی رو خودتون بگیرید با منطق و حرف دلتون.مثلا من چهره ی یه خانم به دلم نشینه که خودش فرایند خاصی داره هر چقدر هم اون خانم توی سایر زمینه ها عالی باشه اصلا به هیچ وجه برای ازدواج بهش فکر نمیکنم.حتی درصدی.ولی بر عکسش اگه از چهره ی یه نفر خوشم میاد (که یه زمانی کار رو تموم شده میدیدم و بس !!) بعدش کمی بیش تر راجبش تحقیق میکنم و بعدش میبینم که بله ایا بقیه مواردش خوب هست یا نه که بتونه برام همسر خوبی باشه یا نه مطابق معیار هایی که دارم.پس ببنید چی برای شما مهم هست.
در نهایت دعا میکنم هر تصممیمی میگیرید اونی باشه که خیر و صلاح همه ی شما درش باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)