به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مهر 93 [ 22:56]
    سطح
    2
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    . سلام.

احساست رودرک میکنم زیاد دیدم افرادمذهبی ومعتقد پس از درگیرشدن عواطفشون دچارچنین سوالات و نگرشهایی شدند هم توی این سایت وازجمله خودمن...

روندی کوتاه از خودم میگم شایدتاحدودی جوابت روتأمین کنه.اواخر دوره دانشجویی بادختری آشنا شدم ازم دعوت به ملاقات توی پارک کرد.قبلش این مسائل محرمو نامحرم رورعایت میکردم این ملاقات وملاقات بعدی هم باحفظ حریم بوداما اول وآخرش یک ملاقات مخفی بودکه من یاخودش ازخانوادش اجازه نگرفته بودیم. بعداز گذشت مدتهایی دست منو تقریبا توپوست گردو گذاشت مبهم رفتارمیکرد حتی خداحافظی هم نمیکرد نمیشد مطمئن بود به ازدواج منجرمیشه بازخوبه تو جواب محکم گرفتی..

.احساس من درگیرشد همش باخودم میگفتم اگه اشتباه بوده پس چرا حس توکل داشتم چرا انگارهلم داده بودندجلو.باخودم میگفتم پیام خدا چی بوده به من این یک عشق حقیقی بوده او جفت و نیمه گم شده من بوده باید بسوزم وبسازم نبایدفراموشش کنم بایدشعله این عشقو روشن نگه دارم بایددربرابرش کوتاه بیام این شیوه یک عاشق حقیقیه وازاین حرفا.همه این سوزوگداز روبه خواست ومشیت ورضای خدامیدونستم! ته دلم هم یک شک بوداصلا این راه که رفتم درست بود

تا اینکه با این تالارآشناشدم تجربه ها وحرفای دیگرانو دیدم که چقد مثل من هم بوده ویه تایپیک مخصوص دلایل عینی منع روابط دیدم. خلاصه الان ۱۸۰درجه باورم درمورداون اتفاق تغییرکرده من راه گمراهی رورفته بودم چون احساسم درگیرشده بود واقعیتهارواونجورکه میخواستم تحریف کرده بودم وخواست خدارو هم بالاسرش گذاشته بودم بعدمدتی دوباره درگیرهجوم اون افکارمیشدم آخریش تاپارسال پاییز که جمعا ۶سال ازجوونی من اینجوری اسراف شد. الان حیفم میاد _ولی دیگه بخشیدمش ومیدونم خودم خودم اشتباه کردم سرزنش ومحکوم کردن خودم هم فایده نداره عجب وسواس فکری آزاردهنده ای بود بیشترشو برات نگفتم.

.امابصورت خلاصه درمورد شما؛

۱_اگه بحث عمل به اون خواب بوده توعمل کردی ومکلف به نتیجه نیستی قسمتت تا اون مرحله بوده.

۲_اون دخترهمزمان خواستگار داشته وحق سبک و سنگین کردن وانتخاب کدوم فردروداشته شایدتو آدم خوبی بودی براش ولی باتوجه به شخصیت خاص خودش زن وشوهرمناسبی برای هم نمیشدید

۳_به دلیل جواب ردازطرف او واینکه احساسات شما دراون موقع شورخاصی داشته وتعهدی هم درکارنبوده اون حس وشور تحریف وبزرگنمایی شده+به اضافه اینکه چون بهش نرسیدی درسطح یک رویای شیرین باقی مونده

۴_مطمئناپیام خداوائمه این نیست که باسوزوغم یک دخترمجردیازن شوهر دار دیگه دست همسرخودت روبگیرو نوازشش کن

۵_سعی کن نگرش خودت روتغییربدی تا احساست تغییرکنه دراین موردخاص حقیقتی وجود نداره اینجا حقیقت روخودت میسازی.اگه بهش فکرکنی واجازه بدی حس داشته باشی این خودش روبه شکل یک باور نشون میده..تواصول وقائده روندخواستگاری وآشنایی بایک دختر روزیرپاگذاشتی وقبل ازتعهدو نامزدی رسمابهش علاقه مند شدی این صحیح نبوده

.مثل اینکه کسی اصل نماز روقبول داره و باخودش بگه حالاچه کاریه صبح زود بلندشم نمازبخونم بعدآفتاب وخوردن صبحانه حضورقلبم بیشتره حس میکنم خداهم راضیه!

۶_بنابراین تمرکزت روازون بردارتابه تدریج اثراتش رودرتغییراحساس ببینی

از شما واقعا ممنونم كه منو درك كرديد و روزنه هايي توي زندگيم به روم باز كرديد . اما همونطور كه گفتم خواب اصل قضيه نبود . من از اون خانم واقعا خوشم اومده بود . خواستگاري كه جواب بله گرفت بعد از من اومد خواستگاري اينو مطمئن هستم . چون صحبت ها كلا عوض شد . گويا اون آقا موقعيت شغلي و مالي بهتري نسبت به من داشت . حتي خود من هم دقيقا نميدونم چي شد . فقط خدا ميدونه اين بازي چه خير و شري داشته . همونطور كه گفتم من عاشق همسرم هستم و هيچ كم كاري تو زندگي نكردم . بهش محبت ميكنم از ته دل بچه مو يه روز نبينم واقعا دلم براش تنگ ميشه . خيلي به خانواده وابسته هستم . دوست دارم بميرم اما خار به پاشون نره . مخصوصا همسرم كه با مشكلات و سختي هاي زندگيم ساخت و منو از يه بحران افسردگي خارج كرد . واقعا بهش مديون هستم . اما اين سوزي كه دربارش دارم حرف ميزنم لامصب امانمو بريده . اصلا صحبت از هوس و شهوت نكنيد كه ابدا اينطور نيست . من اصلا قيافه اون خانومو بطور واضح نديدم . يعني هيچ چهره اي از ايشون به خاطر ندارم . اصلا برام مهم هم نبود . من داشتم با خدا معامله ميكردم . در هر صورت خودم كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه از اين اتفاق يه برداشت اشتباه كردم و فكر كنم اين بيشتر ازارم ميده . و اون اينه كه خدا با اون خانم منو امتحان كرد . اينجا كسي منو نميشناسه و بي ريا و بدون دروغ دارم مي نويسم . من گام هاي بزرگي به سمت خدا برداشتم . به مدد تزكيه نفسي كه خودم بدون استاد شروع كردم . كه بعدها به لطف خدا شاگرد تنبل يه استاد بزرگوار شدم . احساس ميكنم وقتي با شيطان اعلان جنگ كردم و تا حدي عاشق امام زمان شدم كه اسم شريفشون به گوشم ميخورد اشك ميريختم خدا اومد منو با يه عشق زميني و فاني امتحان كنه . شايد اين امتحان سخت براي اين بود كه خدا بهم بگه بچه پررو اينقدر ادعاي مسلموني نكن . شايد براي اين بوده كه خودمو بشناسم و نقاط ضعفمو برطرف كنم و مرحله بعدي تزكيه رو شروع كنم . الله اعلم . اما فعلا يكي از بزرگترين آرزوهام اينه كه حكمت اين ماجرا رو بدونم . به خاطر همين دوست ندارم تا روشن شدم قضيه ، اين داغ از دلم برطرف بشه .

در پايان واقعا و صميمانه از شما بزرگوار تشكر ميكنم .

2. 4 کاربر از پست مفید baraniam تشکرکرده اند .

roze sepid (شنبه 08 شهریور 93), فدایی یار (چهارشنبه 12 شهریور 93), فرشته مهربان (پنجشنبه 13 شهریور 93), کیارش۲ (جمعه 07 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)